Piano, wanneer speel jij weer?


Een jaar geleden galmden jou klanken dagelijks door het huis. De prachtigste melodieën; het resultaat van een werkelijk talentvolle pianist.


Je staat stil in de hoek van de kamer, maar bent je glans zéker niet verloren. Je wacht enkel op zijn handen. Op het moment dat hij zijn schouders recht en de kracht hervind om je te bespelen.

   img_0393

Sinds de uitbarsting van PTSS bij Victor, in augustus 2015, heeft hij jou toetsen niet meer aan kunnen raken. Ik mis zoveel dingen sinds de situatie & dit is er één van. Ik weet nog de zondagen; de meest mooie stukken speelde Vic, terwijl de appeltaart in de oven stond te bakken. Dát was voor mij ultiem gezinsgeluk! En hoewel ik het erg mis, hou ik mijn hoofd omhoog en behoud jij je glans. Wacht jij maar; Chopin wordt strakjes weer tot leven gebracht op jou. En tot die tijd behouden wij onze liefde voor hem. Dat het hem de kracht moge geven om uit het donker te stappen..


Piano, bedankt dat je je glans hebt behouden en mét mij wacht op hem..

Bespeel jij een instrument of luister je er graag naar? Ik ben een echte luisteraar & zou echt het geduld niet kunnen opbrengen om te spelen. Maar ik ben wel echt dol op pianomuziek. Bedankt voor het lezen van mijn post. X Cynthia.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Volg