Pindasoep van Sanne. 

Pindasoep
Dacht ik voorheen dat Pindasoep een soep zou zijn, waarbij het zou lijken alsof je hete pindakaas zou eten (brrrr). Vanaf vandaag denk ik anders. Pindasoep is namelijk pinda ~ lekker! 

We koken sprankels geluk met Pindasoep.

Buiten is het somber. Binnen spicen we de boel op en koken we sprankels geluk. Sanne wilde graag haar op school geleerde recept Pindasoep koken. Dát deden we en we gaven er onze eigen twist aan. Eerst lees je het recept & de bereidingswijze. Dan volgt een kort instructie videootje. Lees en kijk mee…

Pindasoep (4 Personen) Ingrediënten:

  • 2 Teentjes knoflook.
  • 1 Rode ui.
  • 350 gram Kipfilet.
  • 1,5 Liter kippenbouillon.
  • Een bosje peterselie.
  • 2 Eetlepels pindakaas.
  • 2 Eetlepels ketjap.
  • Extra zout naar smaak.
  • Olijfolie.

Pindasoep

Bereiding:

Verhit de olie in de pan en voeg de ui, knoflook en sambal toe. Bak dit tot het glazig is en jij er zelf glazig van gaat kijken & schenk de bouillon erbij. Vervolgens de pindakaas, ketjap, kipfilet en peterselie bijvoegen. Laat dit alles koken tot de kip goed gaar is. Klaar is je soep. Echt een heerlijk soepje is dit. Wil je het iets minder pittig? Verminder dan de hoeveelheid sambal. Ik sluit vandaag af met een video en wens jullie een zonnige zondag. Bedankt voor het lezen & kijken op mijn blog vandaag. Liefs Cynthia & Sanne.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

  • Aneta

    16 oktober 2016

    Heerlijk soepje lijkt mij! Zelf ben ik gek op soep. Ik ga het binnenkort uitproberen

    Liefs Aneta

    Reply
    • Cynthia

      16 oktober 2016

      Leuk te horen. Laat je me weten hoe het heeft gesmaakt?

      Reply

Geef een reactie


Volg

Volg