Pizza bij de buren

Mijn vaders specialiteit is home made pizza. ‘Pizza di papa’, noemden wij het altijd. Ik ben ermee opgegroeid, en als hij het weer eens maakte was het feest. Gisteren dus ook. Wij werden uitgenodigd voor een pizza avondje. En wat werden we verwend. Gelukkig zijn we buren. Dus wip je er gemakkelijk even naartoe. 

Buren en familie

We lopen elkaar de deur niet plat. Dat is ook wel een beetje het geheim, dat het altijd zo goed tussen ons gaat. Als buren & familie. Maar welkom bij elkaar zijn we altijd zeker. Gisteren aten we gezellig met elkaar. Ik wil daarom even mijn waardering uitspreken voor de schatten. Mijn moeder die altijd letterlijk de benen uit haar lijf rent, om ons als koningen te behandelen. Mijn vader die slechts één pizza puntje at, om ons er twee te geven. Echt zo schattig! Uiteindelijk heeft hij gelukkig meer gegeten dat dan hoor.

 

Abby was ook gezellig mee & vind het heerlijk om bij ‘opa’ te kroelen. Een heel lieve foto, vind ik. Bedankt lieve schatten. Ik hartje jullie! 

Liefs Cynthia

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Mooier Leven

  29 juli 2017

  Ah wat lief! Wij eten ook graag bij onze ouders/schoonouders mee, al wonen die net iets verder. Nog niet heel ver, maar goed alles is verder dan jouw ouders natuurlijk 😉

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Fijn is dat he? Vooral als je je er thuis voelt. Dat voel ik me bij mijn schoonmoeder ook. Alles is verder weg, dan de afstand tussen mij & mijn ouders! Whaha, niet zo moeilijk ook.

   Reply
 • Ingrid

  29 juli 2017

  Mooi dat het zo kan! Lieve foto van papa met Abbey en de pizza ziet er ook smaakvol uit. Fijn weekend voor jullie. Ik heb weekend avonddienst maar dan weer lekker 3 daagjes vrij.

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Dank je wel Ingrid. 🙂 Ik zou zeggen werkze & op naar die drie dagen vrij!! X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  29 juli 2017

  Oh heerlijk eten bij je ouders! Dat mis ik denk ik nog het meest quality time tijdens het eten. Heerlijk kletsen over alles en nog wat. Bij mijn ene schoonouders eten we standaard altijd roti kan mn schoonmoeder zo lekker maken, bij mijn andere schoonouders eten we vaak Indonesisch (ouders vriend gescheiden en beide weer hertrouwd vandaar 2x) en bij mijn ouders eten we lekker Hollandse pot yummie

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Ik dacht dat al zo te begrijpen inderdaad. Heerlijk! Ik kan begrijpen dat je dat enorm mist.

   Reply
 • Victor

  30 juli 2017

  Was heel gezellig en lekker 🙂

  Reply
  • Cynthia

   30 juli 2017

   Gelukkig! Dikke kus. Wat lief dat je steeds moeite doet te reageren!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg