Prinsessen nageltjes met Glitters

Ik had mezelf beloofd van mijn nageltjes af te blijven & ze niet meer te bijten. Dat heb ik dan ook keurig gedaan (applauce for me). Na mijn ‘rode nagel- periode’ van de afgelopen week, stap ik nu toch echt weer over naar roze nagels. Prinsessen nageltjes om wat specifieker te zijn. 

Mooi gelakte nageltjes, roze & glitters. Ik houd ervan

Ik houd gewoon van mooi gelakte nageltjes. En van roze, én van glitters. Waarom deze prachtige kleureffecten dan niet samenvoegen?

Glitter and Glamour

Een maandje geleden kocht ik deze lief roze tint. Alleen was ik er gek genoeg nog niet toe gekomen de kleur te willen gebruiken. Ik ben nogal een zeikerd met nagellak. Het is gewoon dat ik niet teveel oneffenheden wens te zien. Dat heeft deze nagellak wel, dus daar knapte ik lichtelijk op af. Elk foutje valt op. Maar met glitter coat vallen karteltkes er dergelijke optisch minder in het oog. Daarnaast houd ik van glitter and glamour. Het hele jaar door!

De teentjes moesten er natuurlijk ook aan geloven, want alles moet in stijl. Pff, muts dat ik ben.  😍

De snoepjes roze nagellak is van Essence. De Confetti haalde ik bij de Etos. 


🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Mooier Leven

  18 juli 2017

  Wat een vrolijkheid 🙂 Glittertjes houd ik ook van <3

  Reply
  • Cynthia

   18 juli 2017

   Ja, erg vrolijk inderdaad. Alleen een kriem om de glitters er weer af te halen, maar dat neem ik maar voor lief..

   Reply
   • Mooier Leven

    18 juli 2017

    Oh ja dat is inderdaad zo! Tip van flip; wattenschijfjes halveren, remover erop en even op je nagels laten weken met aluminium folie erom en na een kwartiertje zou je het er zo vanaf moeten kunnen halen!

    Reply
    • Cynthia

     18 juli 2017

     Hee, dat is zeker een goede tip! Die gaan we toepassen. Dank je wel!

     Reply
 • Aneta

  18 juli 2017

  Ik ben gek op nagellak. Als ik in mijn nagellakdoos kijk, heb ik heel veel roze rood tinten. De glittertjes staan er leuk bij.

  Reply
  • Cynthia

   18 juli 2017

   Dat is bij mij hetzelfde. Rood en heull veel roze! 😉

   Reply
 • Gera

  18 juli 2017

  Leuke combi! Ik draag eigenlijk nooit nagellak, maar…Daar komt binnenkort verandering in!

  Reply
  • Cynthia

   18 juli 2017

   Echt? Oh ik ben benieuwd hoe dat zo!

   Reply
   • Gera

    18 juli 2017

    De laatste keer dat ik nagellak droeg was zo’n vijf jaar geleden. Waarom niet? Ik denk omdat ik het stiekem een gedoetje vind haha! Zo draag ik wat make-up betreft ook alleen nog maar oogpotlood. Maar zoals ik zei komt er binnenkort verandering in. Ik heb al een nagelvijl, watten en remover gekocht. Nu het er nog opsmeren…

    Reply
    • Cynthia

     18 juli 2017

     Dat is wel heel leuk! Ik droeg het ook jaren niet, maar ben soort van ‘uit de kast’ gekomen Haha. Succes met smeren!

     Reply
     • Gera

      18 juli 2017

      Komt goed. Volg mijn Instagram maar haha!

     • Cynthia

      18 juli 2017

      Dat doe ik!

 • Leuk…
  Ik heb mijn teennagels rood… kersjes rood (moet bij de bikini passen 😉 )

  Reply
  • Cynthia

   19 juli 2017

   Die mooie bikini van jou! 😉

   Reply
 • rachel

  19 juli 2017

  ik hou ervan 😀

  Reply
  • Cynthia

   19 juli 2017

   Weet ik lieverd. 😉

   Reply
 • Charel

  19 juli 2017

  Heel leuk! Soms heb ik echt zo’n fase dat ik alles lief en cute wil hebben haha!

  Reply
  • Cynthia

   19 juli 2017

   Ja precies!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg