Privé contact met andere Bloggers

Eén van de geweldig leuke dingen aan bloggen, is toch wel de contacten die je ermee opdoet. En net als in het echte leven heb je met bepaalde personen een klik. 

Met de meeste bloggers voel ik een klik

Eerlijk is eerlijk. Nu voel ik met de meeste bloggers wel een klik, een enkeling daargelaten. Daar krijg ik gewoon geen respons van. Met anderen heb ik een uitermate warm contact. De blogsters met wie ik heen en weer contact heb op onze domeinen, daarmee zit het gewoon goed. Ik heb totaal geen gevoel van rivaliteit. Sterker nog: de gunfactor is bij de meesten hoog. Dat blijkt wel uit de werkelijk hartverwarmende reacties op het grote nieuws dat ik onlangs deelde. Ik voelde dat deze uiterst lieve dames, dit mij zo oprecht gunden. Wat een dankbaarheid voel ik hier nog steeds om.

Praten, helpen, luisteren

En dan is er ook een blogster met wie ik haast dagelijks privé spreek. En ik vind dat zo gezellig dat ik er eventjes een blogje aan wijd. Bijna elke dag appen Marloes & ik wel met elkaar. We helpen elkaar, praten over onze blogs en het leven. En ik vind dat gewoon heel fijn. Ik weet dat als ik eens wil ventileren, ik ook bij haar terecht kan. Andersom is dat idem dito. Bijzonder toch? Binnenkort gaan we weer gezelllig afspreken. We hebben elkaar natuurlijk al ontmoet. Maar dat je dan dagelijks met elkaar babbelen kan, dat vind ik gewoon super! 🎟 👚🌸🎀
🎀Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

35 Comments

 • Marieke

  30 juni 2017

  Ik geniet ook zo van contacten met bloggers! En ook blij dat ik er een aantal heb mogen ontmoeten.

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Dat vind ik ook geweldig. Ik vind het een verrijking van mijn leven & hoop jullie snel weer te zien op een nieuwe date!! X

   Reply
 • Karin

  30 juni 2017

  Ik vind het contact met andere bloggers ook heel leuk! Mensen die geen blog hebben, snappen sommige dingen niet. Bloggers onderling wel

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Dat klopt ook wel. Je deelt samen een passie, dat is ook mooi!

   Reply
 • Vind ik ook altijd zo leuk, andere bloggers ontmoeten bij events. Je hebt toch een grote gedeelde passie samen.

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Klopt helemaal!

   Reply
 • Nancy

  30 juni 2017

  Gezellig is dat hè! En heel bijzonder eigenlijk ook. In mijn omgeving is ook verder niemand die iets om bloggen geeft.

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Heel!! Maak jij ze niet enthousiast met jouw verhalen? Of boeit het ze gewoon niet?

   Reply
 • Mooier Leven

  30 juni 2017

  Ze super lief! Ik vind het ook fijn dat we het samen zo goed kunnen vinden ♡

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Hartje terug!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  30 juni 2017

  Wat een lief artikel! Helaas heb ik nog geen andere bloggers in levende lijve ontmoet. Tja dat is en gaat wat moeilijk als je in het buitenland verblijft.. Zodra ik weer in NL ben gaat daar zeker verandering in komen.

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Leuk te horen, dank je wel meid! Dat is zeker lastig. Maar het gaat er vast eens van komen! 😉

   Reply
 • Ingrid

  1 juli 2017

  Mag ik nu niet reageren……..heb namelijk geen blog:)
  Maar ik doe het toch lekker puhhhh.
  Ik zie het helemaal voor me….jullie als blogsterren samen tegen de rest. Nee hoor, dat gevoel heb ik helemaal niet want je reageert net zo lief op een niet-blogger.

  Reply
  • Cynthia

   1 juli 2017

   Tuurlijk mag dat! Graag zelfs. Je weet het hé, ik reageer altijd op iedereen. Super bedankt voor de moeite om toch weer te reageren! Veel liefs. 😉

   Reply
 • Christa

  1 juli 2017

  Ik heb het ook met sommige bloggers, niet allemaal!
  Maar ik weet niet of dat meer over mij zegt of meer over anderen
  Wat leuk dat jij en Marloes zo close zijn! Kun je nagaan wat voor leuks een blog brengt!

  Reply
  • Cynthia

   1 juli 2017

   Precies, zo is dat.
   Zeker heel leuk! Ik had hier nooit bij stil gestaan voor ik ging bloggen!

   Reply
 • Gera

  1 juli 2017

  Wat gezellig dat jullie met elkaar afgesproken hebben! Ik merk zelf ook dat je toch een bepaald clubje ‘reageerders’ (meestal bloggers) hebt en met hen heb ik ook leuk contact.

  Reply
  • Cynthia

   1 juli 2017

   Dat is gewoon hartstikke leuk Gera!

   Reply
 • Wat leuk om zo close te zijn met iemand uit de blogwereld! Ik vind het ook superleuk om contact met andere bloggerste hebben. Ik zit veel thuis door mijn ziekte en zo doe ik toch nog een hoop speciale sociale contacten op.

  Reply
  • Cynthia

   1 juli 2017

   Dan is het toch fijn dat je je contacten kunt maken vanachter de pc of je telefoon!

   Reply
 • rachel

  1 juli 2017

  Het is juist reuze gezellig om contact te hebben met je lezers en overige bloggers!! ik heb ook een groepje mensen uit de digi wereld en sommige zijn gewoon hele close friends geworden!!

  Reply
  • Cynthia

   1 juli 2017

   Geweldig toch? Ik heb laatst een heel gezellige meeting voorbij zien komen op jouw blog. X

   Reply
   • rachel

    2 juli 2017

    jaaa die houden we 2 a 3 x per jaar!! zijn meiden ook die ik via het heb leren kennen en via instagram 😀

    Reply
    • Cynthia

     2 juli 2017

     Hartstikke leuk. Lekker erin houden!

     Reply
     • rachel

      2 juli 2017

      jaaaa dat doen we ook zeker 😀 en wie weet jij volgende x erbij ? :d

     • Cynthia

      2 juli 2017

      Heel graag!!!

     • rachel

      2 juli 2017

      dan ben jij er gezellig bij meis lijkt me super leuk!! maar zie je mss voor die tijd nog wel eerder hihi xx

     • Cynthia

      2 juli 2017

      Ik hoop het wel. Ik vind jou namelijk zo’n bijzonder mens!!

     • rachel

      2 juli 2017

      regelen we gewoon meis 😀 bijna vakantie dus heb ik wat meer tijd xx

     • Cynthia

      2 juli 2017

      Leuk!!

 • roelina

  2 juli 2017

  Heerlijk. ik heb nog geen bloggers in ‘levende lihve’ ontmoet maar wie weet. Ik volg nu wel een aantal hele leukerds (waaronder jij) en dat alleen al vind ik super. ik vind trouwens jullie beide blogs geweldig om te lezen. Ik snap heel goed dat jullie klikken. Jullie brengen veel positiviteit.

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Sorry meis, voor de late reactie. Ik zie jou gewoon 4 x in de spam staan! Die ga ik nu alle beantwoorden. Lief, lief, lief compliment. Ik volg jou ook erg graag. Leuk dat je overeenkomsten ‘ leest’ met Marloes en mij. En wie weet meeten wij ook nog eens!!

   Reply
  • Mooier Leven

   3 juli 2017

   Wat een lief compliment dankjewel ♡ Ik vind jouw blog ook super om te lezen!!

   Reply
   • Cynthia

    3 juli 2017

    Leuk te horen toch Marloes? Ook dat men ons vind matchen!

    Reply

Geef een reactie


Volg

Volg