Een richting kiezen in blogland.

kiezen
Eigenlijk ben ik nog een groentje, in blog-land dan. Mijn droom kwam eigenlijk zomaar ineens uit, of misschien was het toch niet zo héél zomaar. I don’t know. Hoe dan ook, ik besloot, eigenlijk voor de grap, maar eens een blog op te zetten. En, na snel wat dingen te hebben ingevuld en mijn sitenaam me werkelijk leek te worden ingefluisterd, was zij daar. Mevrouwtje blog! Mijn theelepel geluk!

kiezen

Een richting kiezen.. Wat is nu écht mij?

Ik ben nu eigenlijk pas een krappe drie maanden onderweg, maar het voelt als een heel leven. Ik was eerst nog even zoekende, uitproberende. Met andere woorden; bezig een richting te kiezen. Ik stelde mezelf regelmatig de vraag: ‘Wat is nu echt mij?’ Ik bedoel, je wilt toch authentiek zijn, je onderscheiden. Echt zijn. En al snel waren veel zaken duidelijk. Ik hou van diepgang en praten over het leven. Over zaken die er écht toe doen. En ik hou van koken én ik ben erachter dat rijkdom niet in spullen zit. Maar ik hou ook van craziness, lachen, mafheid! Dát wil ik uitdragen. Eenvoud, genieten van kleine lichtpuntjes, ook al is je dag zwart. Want reken maar; ik heb heel veel voor de kiezen gehad. Ik kan dan ook met recht zeggen, dat ik mensen kan inspireren om alle lichtjes uit een dag te pikken en ze te leren zien! Hier nog even in het kort de blog-onderwerpen op VLOG van ”Een theelepel geluk.”

Voorlopig is dít mijn richting; de bovengenoemde punten. Daar wil ik heen, die persoon wil ik zijn. Ik wil jou helpen het allerbeste uit je dag te halen. En niet teveel waarde te hechten aan materialistische zaken. Hecht je liever aan de liefde voor je gezin, familie en je medemens. Pák dat kopje koffie, kijk naar de blauwe lucht en ja: omarm ook de regen. Klaag wat minder, heb lief. Zie dat wat je wél hebt!

Wat vinden jullie tot nu toe van Een theelepel geluk? Mist er iets of heb jij misschien inspirerende ideeën??

X Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Victor

  7 juli 2016

  Inderdaad, zie wat je hebt en niet wat je mist, is de kunst.
  Mooie blog. Heel inspirerend.

  Reply
  • Cynthia

   7 juli 2016

   Dank je wel Vic! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg