Rommel in mijn tas- Rommel in mijn hoofd

 

De ogen zijn de spiegel van je ziel? Bij mij weerspiegeld de rommel in mijn tas, de rommel in mijn hoofd. Mijn tas is de laatste tijd een zooitje.

 

Rommel in mijn hoofd door drukte

Jaja. Ik heb een razend drukke tijd (achter de rug). Met werken. Met de voorbereiding & uitvoering van de eindpresentatie voor mijn montessori opleiding. Waarvoor ik overigens ben geslaagd, dip-pi-di-do!! Mijn privéleven, en de soms 1000 en 1 gedachten hierover. Met de voorbereidingen van mijn grootse plannen. Hier op de blog. Don’t worry, het nieuws deel ik op 15 juni met jullie. Daarom is mijn hoofd een grote rommel momenteel.

….Zucht….

Dat ben ik even kwijt. Ik vind het leven gewoon druk. Zo druk, dat ik zelfs privé aangelegenheden afzeg of mijd. Puur uit zelfbescherming. Chaos in mijn hoofd, vertaald zich bij mij dus altijd naar de inhoud van mijn tas. Ik had de laatste weken de kracht niet, om de papieren- rommel erin op te bergen. Maar morgen ga ik eraan beginnen. Dus het komt helemaal goed! Ik heb de papieren er in elk geval al uit gehaald, om meer orde in mijn tas te creëren. Zie de bovenstaande foto. Nu nog opbergen, ahum. Zooo’n leuk klusje.

Het leuke is, dat er heel geweldige dingen aankomen. Heul! Het is dus ook een gedeelte leuke drukte. Just waith and see..

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Mooier Leven

  31 mei 2017

  Ik begrijp precies hoe je je voelt, ik ben de laatste tijd ook opeens heel gestresst door alles wat gebeurt ♡

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Ik geloof het meid. Er komt veel op ons af. Dikke knuffel.

   Reply
 • Christa

  31 mei 2017

  Heel herkenbaar… soms krijg ik dan van die ingevingen en doe ik ALLES en dan krijg ik de klap een dag later… zo vervelend.

  Doe rustig aan!
  En ik ben heel benieuwd wat je 15 juni mee gaat delen!

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Dat je teveel in een keer wilt doen. Dat deed ik vroeger wel, tegenwoordig spreid ik wel meer. Dank je wel meid! X

   Reply
 • Ik ben echt zo benieuwd! Herkenbaar hoor, ik heb het ook zo druk de laatste tijd, mijn hoofd loopt over. Soms moet je ook tegen leuke dingen gewoon even nee zeggen.

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Ik geloof dat het iets is van deze tijd… Nee zeggen blijft soms lastig, vanwege de gedachten aan boze reacties. Maar ik doe het wel, uit zelfbehoud. En, ik kan niet wachten het nieuws te delen!!! X

   Reply
 • nicoleveevy

  1 juni 2017

  Zo benieuwd naar je grote nieuws! Gelukkig vertaald rommel in m’n tas niet de chaos in m’n hoofd! ( hoewel dat nu wel goed zou kunnen… ) tis altijd een rommel in mijn tas.. ga het liefst zonder tas de deur uit.. kan nooit wat terug vinden in dat kreng.. 😉

  Reply
 • Cynthia

  1 juni 2017

  Mijn tas is het enige plekje waar het rommelig kan zijn. Mijn huis daarentegen is altijd opgeruimd (gelukkig). Op de tienerkamers vaak na. En gelukkig is mijn tas ook vaak genoeg wel netjes. Alleen bij drukte….

  Reply
 • Adem rustig in en daarna weer uit. De wereld is ook niet in één dag gebouwd(althans daar ga ik vanuit) Vergeet niet om ook voor jezelf te zorgen.

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Zo is het! En dank je wel meis. X

   Reply
 • Ingrid

  1 juni 2017

  Van harte gefeliciteerd met je “Montessori”:)
  En succes met je tas en je hoofd opruimen.

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Dank je wel & dank je wel Ingrid! X

   Reply
 • Marieke

  1 juni 2017

  Dat heb ik momenteel in huis. Probeer het wel, maar lukt niet zoals ik het zou willen. Komt wel weer, hoop ik! Dikke knuffel voor jou, gewoon omdat het kan.

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Ik snap het hoor!! Doe maar rustig aan: het komt wel weer. 😉 En wat lief, jouw knuf. Die neem ik natuurlijk hartelijk in ontvangst! En uiteraard ook een vette voor jou. X

   Reply
 • rachel

  1 juni 2017

  herkenbaar maar eerlijk gezegd…vind mijn huis belangrijker dan mijn tas hihih

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Ik dus ook. Maar van een rommelige tas, word ik wel onrustig. Die moet ook netjes. Xxx

   Reply
 • alovelyadventurenl

  1 juni 2017

  Gefeliciteerd met je montissori diploma, je blijft ons maar nieuwsgierig maken hè!!

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Dank je wel. Ja, ik weet het.. Sorry! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg