Achter de schermen bij mijn Tante Betsy webshop

 

Gisteren heb ik de bovenste verdieping aangepakt. Mijn Tante Betsy werkplek, waar ik zo vaak vertoef, verdiend natuurlijk de nodige verzorging. En aangezien dit dé plaats is waar ik mijn inspiratie opdoe, laat ik jullie meteen weer even een ‘achter de schermen’ zien. Kijken jullie mee?

Achter de schermen; wat er gebeurd

Mijn grote passie Tante Betsy oefen ik hier uit. Sinds een poos verkoop ik geweldige jurkjes van dit merk, waar ik voor de volle honderd procent achter sta. Het is zo wie ik ben & ik ben zo blij dat ik het merk leerde kennen. Nog blijer was ik, toen ik het ook nog eens uit mijn naam mocht verkopen. Maar wat gebeurd hier nu eigenlijk zoal?

Vintage eethoek

Ik ben nog steeds erg blij met de vintage eethoek, welke ik bij de kringloop kocht. Voor mij fungeert deze als bureau waar ik graag aan werk. Ik schrijf hier blogs, voer gesprekken aan de telefoon, handel bestellingen af, en luister tegelijk muziek. Meestal kies ik voor ontspannende muziek, en er zijn uitschieters met vintage klanken. Maar om me te concentreren, verkies ik het liefst playlists met zenn nummers. Naast mijn bureautje staat mijn paspop, met telkens een ander jurkje aan. Ik vind dat zo gezellig staan.

Foto’s maken

Deze jurk is een absolute favoriet, met de geborduurde roos op de mouw. Ik vind het werkelijk zo’n schatje. Nou, dít doe ik ook op mijn werkplek; mezelf fotograferen in de jurkjes. Ik voel me er helemaal happy in. Waarschijnlijk passen ze om die reden zo goed bij me. De foto’s gebruik ik dan weer om in blog artikelen te verwerken.

Opslag

De cute jurkjes liggen ook opgeslagen in dezelfde ruimte, en wel zo dat ik nooit mis grijp. Ik houd van orde en netheid. Daarom is de plek waar ik werk opgeruimd en clean. Wel zo prettig werken, vind ik. Dat geeft me rust en bovenal inspiratie. Zoals ik dus schreeef, het is er weer schoon en aan kant. En ik ga er weer voor de volle 100% tegenaan.

Hoe vinden jullie het achter de schermen?

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Nancy

  13 november 2017

  Wat leuk om te zien! Heerlijk zo n ruimte voor jezelf! Dat werkt toch t rustigst denk ik he!

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Ja, het is toch het beste. Dank je Nancy. 🙂

   Reply
 • Mooier Leven

  13 november 2017

  Ik vind het zo leuk om eens een kijkje te krijgen op de werkplek van iemand anders 🙂 en dat jurkje is inderdaad super cute!

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Ja he? Het geeft mij echt een vintage gevoel. Alsof ik zo uit een ander jaartal ben gestapt! Dank je wel meis.

   Reply
 • darinanykl

  13 november 2017

  Leuk om zo je gezellige werkplek te zien!

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Dank je wel Darina. Leuk dat je even kwam kijken! 🙂

   Reply
 • Christa Schrijft

  13 november 2017

  Ziet er netjes uit!

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Dank je meis!!

   Reply
 • Rachel

  14 november 2017

  leuk om te zien meis 😀 helemaal jou ding zo he :Dxxx

  Reply
  • Cynthia

   14 november 2017

   Ja volledig. Dank je wel!

   Reply
 • Nicole Orriëns

  14 november 2017

  Leuk om te zien. Ik vind de jurkjes van Tante Betsy bijzonder leuk. Zelf heb ik er niet eentje, vanwege het prijskaartje. Ik vind het knap dat je een webshop runt. Het lijkt me veel administratieve rompslomp.

  Reply
  • Cynthia

   14 november 2017

   Ja, ze zijn geweldig inderdaad! Je kunt altijd nog voor tweedehands gaan. 😉 Het is veel werk inderdaad; een webshop runnen. Maar zo geweldig!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg