Ik schonk mezelf deze Tante Betsy Jurk

 

Hoi lieve dames. Ja hoor, daar ben ik weer. Na een drukke dag op het werk, ben ik nu klaar om hier te verschijnen. In mijn nieuwe tante Betsy jurk. Want ja; ik schonk haar mezelf. En ik ben er zo gelukkig mee!

Deze Tante Betsy jurk heb ik echt verdiend

Ik kocht een aantal jurken van de huidige collectie voor mezelf in. Alleen deze net niet. En ik ben er al die tijd al verliefd op. Nu de verkoop zo ontzettend goed gaat, vond ik dat ik haar eerlijk & oprecht had verdiend. Met kriebels in de buik stevende ik af op mijn jurken & besloot ik haar mezelf cadeau te doen. En terwijl ik druk was met werken vandaag, gingen mijn gedachten telkens toch even uit naar mijn snoepige jurkje. Ik ben echt in 💗…

Een feestje van een jurk

 

De jurk is blauw met lichte stippen en het decolleté is om te zoenen. Ze is afgezet met een roze kantje. En deze kleur roze komt ook weer helemaal terug in de geborduurde roos op de rechtermouw. Echt super cute gewoon. Ik voel me, wanneer ik haar draag, als een kind in de snoepwinkel. Ik kan me dus heel goed voorstellen hoe het voor de lieve gasten uit mijn webshop moet zijn, om zo’n jurkje in ontvangst te nemen. Een echt feestje. Deze te leuke jurk is nog beschikbaar in het zwart in maat M.

Wat vinden jullie van mijn lieve Tante Betsy jurkje? 

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Ingrid

  20 december 2017

  Het jurkje staat je prachtig. Snp volkomen dat je er verliefd op bent. En wat een leuk detail zo’n enkel roosje op de mouw.

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Ik vind de details ook zo leuk. Lief, dank je wel!!

   Reply
 • Darina

  20 december 2017

  Een prachtig jurkje dat je erg goed staat!

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Dank je wel!!

   Reply
 • Rachel

  20 december 2017

  staat je goedddddd en verdienddddddd 😀

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Dank je, lieve Rachel!

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  staat je super mooi lieve cynthia geniet van je lieve betsy jurkje knuffels

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Dank je wel meid!!

   Reply
 • Dana

  20 december 2017

  Je hebt het verdiend meis, staat je ook weer super! Dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   21 december 2017

   Hartstikke lief Daantje, dank je wel lieverd. En een mooie dag!!

   Reply
 • marielle

  21 december 2017

  Wat een leuk jurkje!

  Reply
  • Cynthia

   21 december 2017

   Dank je!!

   Reply
 • Christa

  22 december 2017

  Hij is leuk!!

  Reply
  • Cynthia

   23 december 2017

   Thanxxx.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg