She made my day!

 

Je hebt weleens van die dagen dat je nét dat duwtje in de rug nodig hebt. Gisteren was voor mij zo,n dag. Ik had zo geen zin in schoonmaken, maar eigenlijk was het wel nodig. Met 3 Perzische katten én een vlinderhondje moet er sowieso dagelijks een stofzuiger door het huis.Zoals jullie in mijn blog van gisteren hebben kunnen lezen, ben ik gisteren met manlief en mét kop koffie Abby uit gaan laten. Bij thuiskomst hoorde ik tot mijn grote verrassing het geluid van de stofzuiger. Esperansa was hard bezig te trap haarvrij te maken. Nu klinkt het misschien een beetje gek, maar het was zó welkom. Meteen had ik weer de motivatie om mijn dweil erbij te pakken en de grond  te gaan soppen met chloor. Ik hou erg van de antiseptische geur ervan en het idee dat het écht hygiënisch schoon wordt zo. Met als resultaat een directe happy boost, want ik HOU echt van een schoon huisje. Weer een simpele blij-maker en dát is waar het om draait bij genieten van eenvoud. Dus Esperans, you have made my day! Wat kan jou dag maken? Schrijf het in de comments.  x Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Jacqueline

  25 april 2016

  Kan ik haar een dag lenen? Daar word ik ook blij van! Heerlijk als iemand even wat meehelpt in de huishouding.
  X

  Reply
 • Cynthia

  25 april 2016

  Hoi Jacq!
  Zeker heerlijk als je zo wordt geholpen, met name op DIE momenten. Ik zou als ik jou was, haar eens een berichtje sturen, haha! x Cynthia

  Reply

Geef een reactie


Volg

Volg