Mijn Shop weer vrolijk & vol

Nou, hier ben ik weer hoor lieverds. Ik heb het gisteren en vandaag razend druk gehad. Daarom stond hier even geen blogje online. Druk was ik met op visite gaan, maar ook met het toevoegen van nieuwe producten in mijn shop. Ach, lees gewoon even verder om een kijkje te nemen in mijn afgelopen dagen. 

Alles weer vol en vrolijk in de shop

Jullie weten van mijn ongeduld en onrust betreft het niet kunnen toevoegen van de nieuwe spullen in mijn shop. Dat kwam omdat de site er nog niet klaar voor was om ook andere producten toe te voegen. Ja, het kon op zich wel maar dan zou alles door elkaar komen te staan. Nou, dan word ik echt helemaal gek. Het moet gewoon kloppen. Daarnaast moest ik ook nog wachten op mijn grafisch ontwerpster die met vakantie was. Gelukkig was ze zo lief om meteen na terugkomst contact met mij op te nemen en hard aan de slag te gaan. En dan weet je het wel. Cynthia heeft vervolgens keihard gewerkt. Het moet namelijk allemaal meteen. Geduld komt in mijn hoofd niet voor, dan ga ik stuiteren. En dus begon ik gisteren en ging ik in de morgen vroeg alweer door. Zo leuk om alles vol en vrolijk te zien worden.

Lekker aan het werk

Als je nu dus een kijkje neemt in mijn shop, zie je dat de pagina’s Vrolijke Famkes en Urban Hippies gevulder zijn. De rest staat nog even in de wacht. Dat betekent weer wachten. Ik houd niet van wachten. Maar ik heb geen keus. De eerste oorbellen bestelling was vandaag in elk geval een feit, dus ik kon weer fijn aan het werk met inpakken en mooi maken.

Hoe was jullie weekend?

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Victor

  21 januari 2018

  Ik ga gelijk bestellen. Haha!

  Reply
  • Cynthia

   21 januari 2018

   Doe jij dat maar niet, Hihi!

   Reply
 • Nancy Baten

  21 januari 2018

  Ik ga gelijk kijken!

  Reply
  • Cynthia

   23 januari 2018

   Hopelijk vind je het leuk!

   Reply
 • darinanykl

  22 januari 2018

  Superleuk! Ik ga snel een kijkje nemen.

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2018

   Leuk, leuk!

   Reply
 • Ingrid

  22 januari 2018

  Adem in adem uit.
  Zo grappig. Kan het bijna visualiseren hoe je stuitert:)

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2018

   Haha, ik moet hiervan lachen!

   Reply
 • Rachel

  22 januari 2018

  haha stuiterbal ben je 😀 maar heel leuk mop xx

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2018

   Ja echt wel. Hihi! Dank je wel. X

   Reply
 • Charel

  22 januari 2018

  Haha je bent zo goed bezig! Leuk hoor! X

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2018

   Dank je!!

   Reply
 • marielle

  23 januari 2018

  Wat leuk, ik ga een kijkje nemen 🙂

  Reply
  • Cynthia

   23 januari 2018

   Leuk om te lezen! Liefs.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in