Het sprookje van je brein.

sprookje

Vlinders, liefde, kleuren, een glimlach, hemelse geuren. Appeltaart en bloesems en maneschijn. Moet ik verder Dromen, zeg je? Je zult het misschien denken. Maar in mijn wereld bestaat het: Elke dag

Het sprookje bestaat, zolang je deze tot leven brengt.

In de hectiek van alle dag zoek ik uitvluchten. Ik vind de maatschappij hard. Gejaagd. Soms gaat het me te snel en lijk ik niet te kunnen meekomen. Toch Doe ik het elke dag weer en lukt het me. Ik trek mezelf tijdens moeilijke momenten door het leven met mijn rijke brein. Mijn grijze massa vol kleur en fantasie. In mijn hoofd trek ik me vaak terug. En niemand die het merken zal of zien. Maar ik droom vaak van fijne dingen. Mooie dingen. Elfen en melodieën en goedheid en kracht. De meest betoverde muziek speelt zich willekeurig af in mijn hoofd. Gedachten nemen een toevlucht. Tot mooie plaatsen waar ik kan zijn. Gewoon zijn, zoals ik ben. Met mijn fouten en tekortkomingen. Met liefde overal. En goedheid en warmte. En met de mensen die mij zo lief zijn. Waar alles perfect is. Tot ik in mijn vingers knip en ik weer verder ga tot de orde van de dag. Ik ben weer opgeladen. Kan er weer tegenaan. Het sprookje bestaat: zolang je deze tot leven brengt.

sprookje

Kom in het licht. Het licht van mijn brein. Kon ik jou maar meetrekken in de wereld vol helderheid en kracht. En je uitnodigen op deze mooie plek. Jij die in het duister verkeert betoveren met het licht in mijn geest. Onbewust nodig ik hen uit die hier ronddolen. Afdwalend en op zoek naar de uitgang welke er niet lijkt te zijn. Maar ooit ben jij daar. Bij mij. En dan zul je weer waar geluk vinden. Bevrijd zijn. En dit zal gebeuren, zolang ik mijn licht blijf uitstralen. Dat is mijn droom: stap uit het duister. Kom in het licht. Het licht van mijn brein.

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Aneta

  25 oktober 2016

  Prachtig verhaal! Je bent een positief mens xx

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2016

   Dat vind ik een lief compliment! Dank je wel Aneta!

   Reply
 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  26 oktober 2016

  ik kan ook heel erg in mijn hoofd zitten, jammer dat het daar momenteel best donker is 🙁 Ik zoek mijn ontspanning nu in de keuken of in fijne muziek… mijn hoofd word zelf weer helder 🙂

  Reply
  • Cynthia

   26 oktober 2016

   Het nare is, dat je daar geen vat op hebt.. Tijd, veel tijd kost het. Duik maar veel de keuken in en luister muziek. Als dat is wat jou helpt. Dikke knuf! X

   Reply
 • ilona

  28 oktober 2016

  wouw mooi geschreven cynthi en zo herkenbaar lieve Cynthia dit licht hoop ik dat die ooit voor jullie samen weer mag schitteren ga zo door lieve kanjers jullie kunnen het samen dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   28 oktober 2016

   Dank je wel Ilona. Dikke knuffel voor jou.x

   Reply
 • mama

  30 oktober 2016

  ja kijk maar uit Vic, je weet het maar nooit met zo n vrouw haha

  Reply
  • Cynthia

   30 oktober 2016

   Lieve mama,
   Deze reactie is vast bedoeld onder de post ‘Ik voer mijn man kattenkruid.’ Maar inderdaad, met deze vrouw weet je maar nooit…haha.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg