Super Bereik op dit Koffie-Blog

 

koffie blog

Ladies Hi. Wat leuk dat jullie er zijn. Jullie merken vast dat ik het hier soms weleens verzuim om te Bloggen. Dat heeft zo zijn redenen. 

 

Stoppen met dit Koffie-Blog

Ik ben er wel degelijk. Je vind mij nu ook vaak op de blog in mijn shop. Ook daar ben ik namelijk heerlijk thuis. Toch verrast het bereik hier mij best. Want ook op mijn koffie blog ervaar ik top drukte. En dat vind ik natuurlijk alleen maar fijn. Vooral wanneer je je bedenkt dat ik er de laatste tijd over na heb gedacht om te stoppen met dit Blog.

Dubbelop

Ja dat overdacht ik echt. Ik onderhoud nu twee blogs. Hier & in de shop. Eerlijk gezegd blog ik in de webshop hetzelfde als dat ik hier doe. Gewoon in dezelfde flow en ook met dezelfde manier van schrijven. Waarom zou ik dan dubbel te werk gaan?! Toen ik deze gedachte laatst aan Vic opperde, adviseerde hij met klem om er zeker geen eind aan te breien. Daaruit ontstond het artikel over er het beste van maken. Toen ik alle reacties onder dat artikel allemaal las, wist ik eigenlijk weer waarom ik blog. Wat is het toch eigenlijk geweldig om te schrijven en dat het ook nog eens gelezen wordt. Dat is heel waardevol!

koffie blog

Ik blijf!

Ik heb dus besloten om op oude voet verder te gaan. Ook al weet ik dat ik alles wil geven voor de webshop. Schrijven blijft mijn passie en ik had nooit durven dromen dat mijn schrijfsels ooit online zouden staan. Dus nogmaals: ik blíjf hier bloggen. Maar ik sla soms een dagje over. Hier althans! Grote kans dat je mij dán in mijn roze winkeltje vind.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

13 Comments

 • Nancy

  11 februari 2018

  Nou dan gaan we de andere dag toch lekker naar je winkeltje!

  Reply
  • Cynthia

   11 februari 2018

   Nou hartstikke gezellig hoor!! Xx

   Reply
 • Rachel

  11 februari 2018

  helemaal goed toch meis!! doen waar je je goed bij voelt en wat haalbaar is!! Xxx

  Reply
  • Cynthia

   11 februari 2018

   Zo is dat!

   Reply
 • Ingrid

  11 februari 2018

  Altijd doen wat jou gelukkig maakt! En pas stoppen als het je tegen gaat staan en je er ongelukkig van wordt:)
  Ik vind het in elk geval allemaal leuk om te lezen wat je schrijft, ook al doe je dat misschien niet meer elke dag.

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2018

   Fijn dat je mijn schrijfsels kunt waarderen. En ik volg inderdaad mijn hart! Fijne dag.

   Reply
 • anetakrysiak1983

  12 februari 2018

  Doen waar jij je gelukkig van wordt!

  Reply
 • Cynthia

  12 februari 2018

  Precies Aneta!

  Reply
 • roeloveintheair

  15 februari 2018

  lastige keuze, want ik begrijp hoe druk het kan zijn en dan wil je eigenlijk ook geen half werk leveren. Kun je ze niet in elkaar integreren? Je blog op je shop en deze? Hoe dan ook, je komt er vast uit. Als het maar niet als een verplichting gaat voelen.

  Reply
  • Cynthia

   15 februari 2018

   Ik wil alle content hier niet op mijn shop hebben. Dat is teveel en, ik denk, niet zo heel relevant. Ik houd het voorlopig zoals het is en zal soms minder bloggen op dit blog. X

   Reply
 • Ilona

  19 februari 2018

  Gezellig lieve cynthia blijven schrijven op je gezellige blog komen mooie gezellige dingen om te lezen en doe vooral lieve cynthia waar jij je goed bij voelt
  Dikke knuffels voor jullie

  Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in