Tante Betsy jurk Ola Little Apple Blue

Hoi, leuk dat je weer aan komt waaien! Hartelijk welkom. Ik nodig jullie uit op mijn (nu al) kerstige werkkamertje, waar ik inspiratie aan het opdoen ben voor de feestdagen. Natuurlijk in een Tante Betsy jurk. A Very cute one! Dus lees & kijk gauw mee.

Tante Betsy Jurk Ola Little Apple Blue

Vandaag draag ik de Ola Little Apple Blue,  een zeer stralende met appeltjes All over. Nu zal je misschien niet zo gauw denken aan de kleur blauw voor tijdens de feestdagen, maar met een rijke fantasie (zoals ik die altijd heb) zie je dat je veel breder kunt denken. Deze blauwe beauty kan juist heel goed, tijdens kerst bijvoorbeeld. Maar dan wel met de juiste details, hoe klein ook. Ik draag bijvoorbeeld zilveren sieraden en ben volledig in stijl opgemaakt.

  

Met uiteraard een vintage eyeliner, om maar in de stijl te blijven, blauwe oogschaduw, rode lippenstift én rode glitternageltjes! Hoe leuk is dat. Blauw en rood gaan heel goed samen, en geven een heel speels effect.

Elke dag feest met Tante Betsy

Ik ben ervan overtuigd; met jurken van Tante Betsy tover je de saaiste dag om in een feestje. Alleen al de kleuren & prints maken mij blij. En het gekke is; in het echt zijn de jurkjes nóg mooier dan ze ooit op een foto zullen zijn. Bij het uitzoeken en aandoen van zo’n vrolijk item, hang ik als vanzelf de slingers op. Laat staan hoe geschikt ze zijn tijdens de feestdagen!

Hoe vinden jullie deze?

Liefs Cynthia

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Ingrid

  19 november 2017

  Heerlijk “tutten” op zondag!
  Je ziet er prachtig uit in tante Best met mooie make-up en oorbellen.
  Mooie foto’s.

  Reply
  • Cynthia

   19 november 2017

   Jaa, altijd tutten. Love it. Dank je wel! 🙂 🙂

   Reply
 • Darina

  19 november 2017

  Fijne inspiratie!

  Reply
 • Cynthia

  20 november 2017

  Goed te lezen, dank je wel. 🙂

  Reply
 • Rachel

  20 november 2017

  met die vrolijke kleuren kan je toch geen dip meer krijgen denk ik dan 😀 leuk meis!!

  Reply
  • Cynthia

   20 november 2017

   Het helpt heel goed tegen dipjes! Dank je wel meis. X

   Reply
 • Mooier Leven

  20 november 2017

  Ik vind het een beeldschone jurk ♡

  Reply
  • Cynthia

   20 november 2017

   Dank je wel, ik ook!! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg