Tante Betsy kwam vandaag binnen

 

tante betsy

Het is de laatste dagen wat stiller op Een theelepel geluk. Ik heb daar zo mijn redenen voor. Maar vandaag stond er iets heel leuks op de planning. Tante Betsy werd verwacht!

Ik moest lang wachten op Tante Betsy

Ik wachtte me suf vandaag, maar het is het wachten allemaal waard geweest. Het liep de gehele dag storm in de shop. Ondertussen kreeg ik veel privé berichtjes waar de collectie nu toch bleef. Tja, zelf kon ik ook niet langer wachten. Maar ik vertrouwde erop dat het allemaal goed zou komen. Uiteindelijk kwám het dat ook. Ik deed op mijn gemak de boodschappen en de was. En ruim na zessen kwam daar dan eindelijk mijn lading. De jurken lachten me toe, één en al vrolijkheid. Gelukkig had ik vandaag veel voorwerk gedaan, zodat ik in principe alleen maar op de knop ‘publiceren’ hoefde te drukken.

tante betsy

Mijn eigen taal

Deze tweede levering gaf me energie, positiviteit. Ik voel me altijd zo blij in mijn shop & werk er zo graag aan. Ik kan er zoveel in kwijt en het is zo’n heerlijke passie. Tja en als je de uitgekozen collectie dan ziet, daar wordt menig vrouw blij van. Dit is de eerste, echte zelf ingekochte lijn. Daar ben ik mega trots op. Ik kocht in wat ik zelf mooi vind. Dat vind ik belangrijk, want dat is echt. Ik kan zo oprecht uitdragen hoe mooi ik ze vind. Je vind hier de schattigste jurkjes in mijn webshop, mocht je het leuk vinden even te gluren. Daar heb ik me ook heerlijk creatief uit kunnen leven op de product omschrijvingen. Zo heerlijk om dat in ‘Cynthia taal’ te doen en vorm te geven zoals ik dat wil. Niet gekopieerd van een collega. Ik houd daar zo niet van.

Zo, ik heb jullie weer een beetje bij gekletst. Tot gauw!

🌷Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Ingrid

  16 maart 2018

  Wauw…..het lijkt wel sinterklaas of kerst:) Heel veel geluk en plezier met de verkoop er van.

  Reply
  • Cynthia

   16 maart 2018

   Ja, zo lijkt het haast. Dank je wel!!

   Reply
 • Victor

  17 maart 2018

  Wat leuk. Ik ben super blij voor je. Morgen ga ik je zeer zeker helpen met inpakken, zodat alle pakketjes op tijd bij hun nieuwe eigenaars komen.

  Reply
  • Cynthia

   17 maart 2018

   Dank je lief!

   Reply
 • darinanykl

  17 maart 2018

  Super leuk! Heel veel succes met de verkoop!

  Reply
  • Cynthia

   17 maart 2018

   Dank je wel!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in