The Client list – De serie die je gezien moet hebben


Er zijn maar weinig serie’s waar ik echt warm voor draai. Maar deze is echt zoo ontzettend leuk, gezellig én vrouwelijk. Vandaag vertel ik jullie dan ook waar deze serie over gaat. En vooral waarom je deze echt gezien moet hebben. 


Naarmate de serie vordert, wordt steeds meer duidelijk over zijn vertrek

De serie gaat over de jonge moeder Riley, die plotseling alleen komt te staan met haar twee kinderen. Haar man, op wie ze zo gek is, vertrekt zonder reden van opgaaf. Ze is er compleet gebroken van. Nu zaten ze financieel al in de problemen en beide zonder werk. Maar naarmate de serie vordert, zie je dat er veel meer schuilgaat achter het vertrek van haar man. Toen dat mij duidelijk werd, gingen mijn haren overeind staan. Ik vond het echt triest.

Extraatjes hier en daar

Riley vecht voor haar kinderen, en ondanks het knagende verdriet blijft ze op jacht naar een baan. Ze vind er eentje als masseuse maar komt er al snel achter dat er een speciale klantenlijst bestaat. Deze lijst met mannelijke klanten wil een speciale behandeling. Wat extraatjes hier & daar. In eerste instantie wil ze daar niets van weten. Maar als ze ziet hoeveel fooi dit haar kan opleveren, gaat ze overstag. Volgens mij geniet ze stiekem van de aandacht. De mannen lopen met haar weg. Ik begrijp het wel. Het is echt een superleuk vrouwtje (en ze draagt zulke leuke jurkjes👗). De hele ambiance van The Cliënt List is gewoon heerlijk. Met recht een vrouwen – serie. En I just 💗it!

De onderlinge saamhorigheid tussen de dames, de rivaliteit, afgunst & drama. Het is heerlijk & zo herkenbaar. Ik vind het zo’n aanrader, dat ik het wel een plekje waard vind op mijn blog. De serie is gratis te zien via Ziggo, en bevat 2 seizoenen. Ik word er in elk geval echt super blij van! Hier nog even een stukje van deze echte ‘Chick-flick’. Zodat jullie een beetje een beeld kunnen krijgen van de sfeer. En om jullie lekker te maken! 

Kennen jullie de client list al? 


🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Charel

  23 juli 2017

  Ik ben nog op zoek naar een nieuwe serie, orange is the new black vond ik geweldig!

  Reply
  • Cynthia

   23 juli 2017

   Oh, die ga ik eens bekijken. Dank je voor de tip. 🙂

   Reply
 • Ben best nieuwsgierig geworden, ondanks dat ik bijna nooit series kijk.

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Zo ben ik ook Irene. Maar deze….. Oeh!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg