Theelepel deelt haar dag

Ik ben vet moe, op het moment dat ik dit berichtje tik. Gewoon gigantisch toe aan vakantie. En daarom zit ik met mijn chips zak op de bank (die heb ik nu eenmaal dik verdiend) om met jullie de dag door te nemen.

Een brakke start van de dag

De week voor mijn vakantie is een drukke. Ik moet werken, heb een onverwachte en emotioneel belastende afspraak, een vergadering na werktijd en ga zaterdag op visite. Mijn vrije dag is helemaal volgepland. Nu is het één wat minder vervelend als het ander. Maar ik vind het wel allemaal veel bij elkaar. En dat net nu ik me zo moe voel. Zo begon ook een beetje mijn dag. Ik zag er best tegenop allemaal. En mijn bed kom ik lastig uit. De laatste twee weken slaap ik uit tot 9.00. En dat terwijl ik altijd om 7.00 wakker ben. Ik ben gewoon toe aan rust, aan niets. Maar hé. Ik dwaal af.

Wat deed ik vandaag?

 • Brak opstaan
 • Een douche-je nemen
 • Kleding bij elkaar sprokkelen. Wat moest ik in hemelsnaam aan?!
 • Mezelf opmaken
 • La vie Est Belle opspuiten. Dát dan weer wel
 • De hond uitlaten
 • Ontbijten
 • Werken
 • Pauze houden & deze thuis volmaken
 • Onderweg een stelletje in hun voortuin zien zitten. Voor zich uit starend
 • Groepsoverleg voeren
 • Terug naar huis lopen en hetzelfde stel in hun voortuin zien zitten. Nog steeds niets zeggend 
 • Eten
 • Kapot in slaap vallen
 • Verward wakker schrikken van mijn idioot blaffende hond
 • Een blogje tikken en wat chips eten. 

💗 Ik drink zo nog even een bakkie. Daar heb ik vandaag geen tijd voor gemaakt. Heerlijk dus!  

Wat doe je veel als mens. Gelukkig kan ik nu weer enigszins denken. Ik was even heel erg kapot. Hebben jullie dat ook weleens? Ach ik ga vannacht gewoon goed slapen & volgende week heb ik vakantie!

🎀Liefs Cynthia.🎀 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

28 Comments

 • Christa

  4 juli 2017

  Ik heb al een paar dagen zo’n dag.. ik moet me er aan overgeven maar het duurt waanzinnig lang en ik ben ook onwijs toe aan vakantie (ik moet nog 6 weken)

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2017

   Oh wat is 6 weken dan nog lang. Erg is dat gevoel he? Zo’n leeg hoofd soms. Sterkte meid! Het komt goed. X

   Reply
 • Mooier Leven

  4 juli 2017

  Gelukkig heb je bijna vakantie!! Geniet lekker van je bakkie meis ♡

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2017

   Wat een uitvinding: vakantie! Dank je Marloesje. X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  4 juli 2017

  Rustig aan doen hoor! Ook al wil je heel veel en zijn het allemaal leuke dingen. Je moet jezelf niet vergeten. Ik geef er ook altijd te weinig aan toe. Dus groot gelijk lekkere chippies, bakkie koffie en even helemaal niks! Fijne avond probeer er lekker van te genieten en slaap lekker voor strakkies

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2017

   We gaan altijd door he? Maar ik zit aan de koffie & het gaat alweer beter. Enne, ook jij op jezelf letten he..

   Reply
 • Marieke

  4 juli 2017

  Je hebt je vakantie verdient!!
  Ik ben ook extreem moe. Viel vanmiddag ineens in slaap. Gebeurd eigenlijk ook nooit.

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2017

   Dan heb je dat gewoon nodig, lieve Marieke. Rust goed uit & een dikke kus. Heel lief, dank je wel!

   Reply
 • Ik word ook knettergek van die never-ending to do lijstjes deze dagen. En ook emotioneel best zwaar, morgenavond de eindmusical en donderdag de laatste dag op de basisschool voor mijn zoon. Ik hou het vast niet droog…slaap lekker voor straks!

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2017

   Oh ik voel je. Tranen bij de afscheidsmusic. Ouderschap betekent continu loslaten. En dit is een grote!! Heel veel sterkte. Het komt goed!

   Reply
 • Gera

  4 juli 2017

  Heel herkenbaar meis! Wij zitten nu ook in de laatste week voor de vakantie begint en ook wij zijn zooo moe…En zoals je ziet heb ik ook nog geen tijd om me eraan over te geven 😉 . Nog even volhouden!

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2017

   Het is ook echt iets psychologisch. Je weet dat je er bijna voor staat, en lijkt extra vermoeid. Maar inderdaad: we zijn er bijna Gera! Succes nog eventjes.

   Reply
 • Nancy

  4 juli 2017

  Oh ik ben ook al zo kapot! Vandaag naar t ziekenhuis in Groningen geweest. Twee uur heen en twee uur terug rijden, en allerlei vermoeiende onderzoeken. Pfff, en wedden dat ik straks niet kan slapen! Ik hoop voor jou dat je je morgen een stuk fitter voelt.

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2017

   Ach lieve Nancy! Dat is zwaar, zeker in jouw geval. Zo te lezen, zijn heel veel dametjes hier enorm moe. We delen gewoon de ‘smart’ & slepen elkaar er doorheen! Liefs en een goede nachtrust voor jou. Ik hoop dat het lukt.

   Reply
   • Nancy

    4 juli 2017

    Zo is dat! Af en toe mogen we weleens klagen he! Welterusten

    Reply
    • Cynthia

     4 juli 2017

     Natuurlijk mag dat. Het lucht op. Welterusten!! 🙂

     Reply
 • Nicole

  5 juli 2017

  Zo herkenbaar! Gewoon doodmoe uit je bed komen. En vaak is dat op dagen dat je van alles moet doen ook. Ik moet nog even tot eind augustus wachten tot we even heerlijk 2 weekjes naar de camping gaan. Ik kijk er mega naar uit! Fijne dag vandaag meis ♡ laatste paar dagen! Xx

  Reply
  • Cynthia

   5 juli 2017

   Juist dan ben je moe. Jij nog even geduld meis. Het komt goed, zolang we rust pakken op zijn tijd! Dank je wel. 🙂

   Reply
 • Aneta

  5 juli 2017

  Phoe…lijkt mij een drukke en chaotische dag. Maar dit is heel herkenbaar. Zelf heb ik ook van dat soort dagen tussen zitten, al moet ik wel zeggen dat ik er voor waak dat dit niet gebeurd. Maar soms is het even niet anders

  Reply
  • Cynthia

   6 juli 2017

   Je wordt geleefd op dit soort momenten! Ik waak er daarom ook voor op vrije dagen.

   Reply
 • rachel

  5 juli 2017

  oh zo herkenbaar schat want dit is mijn dagelijkse verhaal maar voor een vrouwtje zoals jij die altijd lekker vol energie zit is dit een “kutdag” en jaaaa kom maar op met die vakantie want daar zijn we allemaal wel aan toe man man man!! rustig aan lieffie xxx

  Reply
  • Cynthia

   5 juli 2017

   Haha, ach lief! Jaaa ik ben er klaar voor. Jij ook rustig aan hoor, we zijn er bijna! X

   Reply
 • Dewi

  5 juli 2017

  Poehhh lekker aan toegeven met die chips, vroeg naar je bedje. Hier lopen we ook op ons tandvlees. Ziekjes “achtig” altijd als we weten dat we bijna op vakantie gaan. Xx

  Reply
  • Cynthia

   5 juli 2017

   Jullie ook al? Erg hé? Alsof alle vermoeidheid eruit komt. Ik loop ook met een vette koortslip en opgezette klieren. Nog even geduld….

   Reply
 • Ingrid

  5 juli 2017

  Nog even door je koortslip ‘doorbijten’ en dan heb je lekker vakantie, meisje Cynthia.

  Reply
  • Cynthia

   6 juli 2017

   Jouw woorden laten me altijd glimlachen. Xxx Bedankt!!!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg