Theelepel met haar nieuwe armband


Hét is donderdag. Mijn vrije dag. De enige dag dat ik het huis met niemand hoef te delen. De dag dat ik rustig mijn ditjes en mijn datjes kan doen. Zonder dat mijn aandacht wordt opgeëist. En dús vind ik het wel zo leuk om vandaag mijn nieuwe gift met jullie te delen. 

Roze en zilver. Dé combinatie voor Theelepel als armband

Ik houd van roze (hoe verrassend ook) én ik houd van zilver. Geweldig mooi is de combinatie van mijn nieuwe armband dan ook. Ik vind het zo cute dat ik haar natuurlijk even uitgebreid aan jullie voorstel. Eigenlijk behoort dit artikel tot de categorie mama sieraden. Maar ik heb twee dochters en er past slechts één naam op. Dat ging hem niet worden. Ach, en aangezien ik tegenwoordig een heel vertrouwde tweede naam heb, koos ik voor Theelepel als gravering. Een beetje apart misschien. Wanneer men mij ziet met deze naam. Maar Theelepel it is. En ik vind hem erg uhm, theelepelig ja.

 

Wat een cutie-pie

Toen Names4ever mij benaderde om eens op hun webshop te gaan koekeloeren, heb ik dit zeker even gedaan. Ik mocht daar een artikel uitkiezen & er een review over schrijven. Nu is het altijd zo dat als ik in een winkeltje snuffel, ik in één oogopslag zie of er iets hangt wat mij is. Nou, dat had ik hier dus ook. Toen ik dít armbandje zag was de keus ála minute gemaakt. Wat een cutie-pie. Ik plaatste de order, gaf mijn initialen door (hihi) en hup. Daar was de bevestigings-mail al zichtbaar. Binnen enkele dagen ontving ik een schattig roze gekleurd doosje, met strikje erom in mijn brievenbus. Toevallig moest ik die avond presenteren. En alsof het bandje mij geluk zou brengen, deed ik het om. Perfect passend bij mijn knalroze jurkje dat ik die dag toevallig droeg. En daar was ik: Theelepel herself.

Wil jij dit nou ook?

Als jij dit armbandje nu ook zo’n schatje vind. Voor jezelf, als cadeau voor een vriendin, jouw dierbare moedertje of wie dan ook. Dan zou ik zeker eens in dit winkeltje gaan kijken. Ze verkopen hier overigens diverse sieraden. Zo kun je er bijvoorbeeld ook een heel mooie moeder ketting bestellen & nog meer mooie bijzonderheden.

Wat vinden jullie ervan? Oh, en dit artikel kwam tot stand middels een samenwerking. Maar dát hadden jullie vast al door.

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Nancy

  1 juni 2017

  Oh wat leuk zeg! Echt iets voor jou. En geniet lekker van je dag he!

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Lief hé? Ik plaats hier enkel dingen die ik perfect passend vind. En dit past ontzettend bij mij. Dank je Nancy. Jij ook een prachtige dag. Hopelijk voel jij je goed. Kusje

   Reply
 • ChristaSchrijft

  1 juni 2017

  Hij is leuk!!
  Echt een Theelepel armband!

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Haha, ja inderdaad!! Xxx

   Reply
 • Marieke

  1 juni 2017

  Wat een leuk armbandje! En wat slim om er Theelepel op te zetten!! Zo is je blog altijd bij je <3

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Juist Marieke. Aangezien ik mijn blog ben. Veel liefs! X

   Reply
 • Mooier Leven

  1 juni 2017

  Wat leuk zeg, nu ben je officieel een vrouwtje theelepel 🙂

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Zoals jouw moeder mij noemt toch? 😉 Haha. Ik moest er ook meteen aan denken.. xxx

   Reply
 • alovelyadventurenl

  1 juni 2017

  Wat een schattig armbandje! Ik ga ook zeker een kijkje nemen. Heb namelijk echt een zwak voor armcandy. Geniet lekker an je vrije dag

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Arm candy. Het goede woord! Dank je wel. Het is hier heerlijk weer, dus komt goed! Jij ook een mooie dag.

   Reply
 • Sandra

  1 juni 2017

  Haha wat leuk om Theelepel te laten graveren in plaats van de namen van je dochters. Tja, als er maar één naam op past moet je iets anders kiezen he? Ik vind ‘m in ieder geval tof, je armband!

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Ja,weer eens iets anders toch? Dank je wel meis! Xxx

   Reply
 • Roelina

  1 juni 2017

  Leuk he, om zo’n armbandje gewoon lekker voor jezelf te bestellen. Mag best en super cute it is!

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   De voordelen van bloggen is leuke spulletjes ontvangen. Dank je wel!!

   Reply
 • Ingrid

  1 juni 2017

  Heel erg leuk. Past je goed ook:)
  Leuk om cadeau te geven voor een speciale gelegenheid.
  Wat voor materiaal is dat ‘roze’ armbandje? Het gegraveerde is toch zilver?

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2017

   Dank je wel. Ja, het past precies! Het roze materiaal een soort gevlochten, dik touw. Het plaatje is inderdaad van zilver. Xxx

   Reply
 • rachel

  2 juni 2017

  wat een cuttie!! en idd helemaal jou 😀 xxx

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Dank je schat!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg