THEELEPELTJES GELUK GESPOT!

IMG_0422[1]  IMG_0440[1]

Als eerste ben ik vanmorgen opgestaan met hoop & liefde in mijn hart voor de dierbaren om mij heen. Ik hou van jullie, ELKE DAG. Verder heb ik gisteren de auto van de garage opgehaald. De waslijst aan mankementen is verholpen en we kunnen weer even veilig de weg op, jippie! Aangezien de garage in een dorpje is gevestigd op 15 minuutjes loopafstand, gingen mijn antennes weer uit en spotte ik mijn theelepeltjes geluk! En dít is het resultaat:

 

 

IMG_0422[1]

De weg naar het dorp is heel landelijk en er zijn woningen die DIT uitzicht hebben. Wow, kun je je dat voorstellen? En de  strakblauwe lucht erbij maakt dit plaatje amazing!

IMG_0426[1]

Ok, het is onkruid (volgens mij dan..) maar elk jaar bewonder ik de enorme bosschages langs de landweggetjes. Loop je er langs, dan ruik je ‘LENTE.’ Mijn favoriete seizoen!

IMG_0431[1]

Thank you zon! Ik mag mijn benen weer bloot dragen. En de stralen van de zon in combinatie met wind langs je huid is echt heel fijn. Wat hebben we lang moeten wachten en het weer wordt weer minder de komende daagjes. Extra reden om die stralen te PAKKEN.

IMG_0432[1]

Het dorpje waar de garage gevestigd is. Op dit weggetje heb ik vaak met Victor  hardgelopen. Gek om hier dan ineens ‘wandelend’ te zijn. Ik voel me kalm en vredig en besef hoe mooi dit plaatje is! Het kon op mijn pad dus niet achterwege blijven om er een foto van te maken, zodat ik het met jullie kon delen!

IMG_0418[1] IMG_0439[1]

Weer thuis aangekomen mét auto, tref je de poesjes heerlijk slapend aan. Oh, wat een verrukkelijk koppie heeft Jack (linker foto) toch.. Om elke dag weer verliefd op te worden. Zo lief als zijn snoetje is, zo is ook zijn karakter. Bijzonder!

IMG_0443[1]  IMG_0440[1]

Héérlijk! De was buiten drogen. En eronder liggend een beauty-pic!

IMG_0456[1]

In de middag heb ik een waardevolle koffie gedronken bij mijn lieve ouders. We hebben gepraat en geknuffeld en ik hou zoveel van ze. Mijn moeder, die altijd wel iets voor me heeft staan dat ik mag hebben, had dit keer een mandje voor me. Ik was er nét naar op zoek, om de speeltjes van Abby netjes op te bergen. Dus ik ben er SUPER blij mee. Bedankt lieve papa & mama, voor de eeuwige gastvrijheid en de koffie vandaag.

Verder ben ik vandaag weer dankbaar voor mijn gezin & familie. Dat ik ze allemaal om me heen mag hebben. En ons fijne tv-avondje samen, het feit dat Esperansa is aangenomen voor haar stage volgend jaar én zoveel meer! En de foto’s zo terug kijkend, lijken het wel vakantiefoto’s.

WELKE THEELEPELTJES GELUK HEB JIJ GESPOT VANDAAG??

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 Comments

 • Victor

  13 mei 2016

  Inderdaad less is more

  Reply
  • Cynthia

   13 mei 2016

   Precies Vic!

   Reply
 • Cynthia

  13 mei 2016

  Lieve Es! Wat een ontzettend lieve en enthousiaste reactie! Het doet me erg goed en motiveert me weer extra om verder te bloggen. Ik doe het in ieder geval met heel veel passie!!! Blijf me volgen zus, als je even de tijd kunt vinden…Xxxx

  Reply
  • Esther

   14 mei 2016

   Daar wil ik graag tijd voor vrij maken meis! X

   Reply
   • Cynthia

    14 mei 2016

    Dat is leuk om te horen!! Knuffels xxx

    Reply

Geef een reactie


Volg

Volg