Tijd die ik aan andere Blogs besteed

Hoeveel tijd besteedt jij (als eigenaresse van een blog) aan andere blogs? Ik bedoel het oprecht lezen ervan en het reageren erop? Ik vertel jou in deze blog wat ík er zoal aan doe. 

Ik vind het echt heel leuk om andere blogs te lezen

Ik kan mezelf bestempelen als actieve blogster. Ik plaats zo goed als dagelijks updates op mijn roze wolkje. Dat zal jullie niet ontgaan. Maar bloggen is zoveel meer. Als je echt die interactie wilt met anderen, zul je ook actief moeten zijn op andere blogs. Nou.. moeten? Het is meer een kwestie van willen. Ik vind het echt heel leuk om anderen te lezen. En besteed er dan ook veel aandacht aan. Ik denk dat als je hier echt plezier aan beleefd, je het helemaal niet als moet-je beziet. Het is voor mij zeker geen straf. Maar dat komt omdat alles aan bloggen mij bevalt. Ook die hele entourage eromheen.
Hoe veel tijd steek ik erin?

Ik lees en reageer zo goed als dagelijks op andere blogs. Neem er echt even de tijd voor, een ronde te doen. Vaak in de avond, tijdens lunch pauzes of als ik een gaatje zie tussendoor. En ja. Er gaat veel tijd in zitten. Ik zou er zo een baan van kunnen maken, zeg maar. Naast natuurlijk mijn eigen baan en overige omstandigheden. Maar ik vind het echt niet erg. Ik denk dat als het mij niet zou lukken dit frequent te doen, het bloggen mij wellicht niet helemaal zou liggen. Maar aangezien ik er volledig achtersta & het een droom en passie is, lukt het mij om naast bloggen, ook veelvuldig anderen te bezoeken. En in ze te investeren!

Hoeveel tijd besteedt jij eraan?  

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Mooier Leven

  31 mei 2017

  Ik lees en reageer ook dagelijks en zeker bij diegenen die ook bij mij reageren, daar neem ik sowieso een kijkje! Ik vind dat ook heel leuk om te doen en zonder dat ik het door heb ben ik er vaak toch wel lang mee bezig 🙂

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Juist. Tweerichtingsverkeer is ook een aspectje. En er gaat zeker tijd in om he? X

   Reply
 • Christa

  31 mei 2017

  Ik ben ook van het principe tweerichtingverkeer. Ik heb dan ook zeker een ‘lijstje’ die ik langs ga en waar ik elke dag wel de blogs lees.
  Waaronder die van jou
  En heel af en toe denk ik; laat ik eens een nieuwe blog zoeken om te lezen!

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Leuk dat te horen. Ik heb ook een dagelijkse route en jij hoort er ook bij! Kus.

   Reply
 • alovelyadventurenl

  31 mei 2017

  Ik probeer heel veel blogs te lezen en te reageren. Meestal doe ik dit in de ochtend tussen 7en 9 inclusief socialmedia. Dan voorheen tussen de middag nog als mijn dochtertje sliep.. Maar die doet dat dus nu niet meer dus deze tijd is komen te vervallen. Dus meestal dan nog een avond rondje.

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Die middagdutjes gaan eraf. Best jammer dan hé? Maar goed, je hebt de ochtend en avond (én nacht, hihi) nog..

   Reply
 • rachel

  31 mei 2017

  hihih toevallig heb ik er ook een post over gemaakt voor volgende week!! maar ik steek er wel wat tijd in, smorgens altijd standaard mijn blogs lezen en reageren, heerlijk momentje vind ik dat altijd zo even :D, fijne dag meis xxxx

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Ook toevallig!! Ja heerlijk, met een bakkie koffie erbij!

   Reply
 • Marieke

  31 mei 2017

  Ook ik lees dagelijks andere blogjes. Nu ik even tijdelijk thuis zit, kan ik er wat meer tijd aan besteden. Al leiden sommige blogjes me wel af, van wat ik eigenlijk ging doen. Zo ook nu. Ik moet zelf bloggen maar werd nieuwsgierig naar jou blog 😉

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Zit je thuis Marieke? Dat wist ik niet. Je bent niet ziek ofzo, hoop ik? Leuk dat mijn blogje jouw nieuwschierigheid wekte. En uiteraard gezellig dat je langs wipt! Ik ben benieuwd naar jouw artikel. Dus ik kom vanavond bij jou lezen. X

   Reply
 • Roelina

  31 mei 2017

  Het moet idd vanzelf gaan. Ik lees ook graag en veel blogs, reageer lang niet op allen, maar wel bij diegene die de moeite nemen om ook eens bij mij te komen. Het moet ook een klik zijn. Jouw blogs zijn echt heerlijk om even ‘tussendoor’ te lezen. Het breekt zo lekker de dag zegmaar 🙂

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Super te horen dat mijn blogs jouw dag breken. Geweldig!! Ik vind een wisselwerking ook wel fijn. Zodat je het gevoel krijgt, dat een ander ook interesse heeft in jou. Xxx

   Reply
 • Wat kies je altijd originele onderwerpen om over te bloggen! Ik vind het ook erg leuk om andere blogs te lezen. Alleen toen ik dieper in mijn depressie zat niet. Maar toen was echt alles stom.

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Fijn te horen dat het met de depressie wat beter gaat. Depressief zijn is heel, heel erg! Ga zo door dus meid. En bedankt voor jouw leuke compliment!

   Reply
 • Firmamama.nl

  31 mei 2017

  Ik lees ook heel veel blogs. Reageer alleen ergens op wat ik leuk vindt om te lezen. Gaat zoveel tijd in zitten, dat ik hier zorgvuldig mee omgaan. En het moet wel van beide kanten komen. Want anders ben ik er ook snel klaar mee.

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Precies! Ik snap jouw selectiviteit. En het is wel zo fijn en leuk, als de interactie ook van anderen afkomt op jouw blog. Het is anders zo ongeïnteresseerd hé? X

   Reply
 • Michelle

  31 mei 2017

  Ik zie je regelmatig verschijnen bij andere blogs dus geloof zeker dat je er veel tijd insteekt! Bij mij wisselt het per dag. Na een lange dag werken heb ik soms echt behoefte aan helemaal niks (tv aan of lezen) en soms struin ik uren over het internet. Ik ben wat dat betreft wat minder frequent daarin 🙂

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Dat begrijp ik zeker. Ik houd niet zo van tv en ontspan meer op mijn blog en op die van anderen. Ieder zijn dingetje. Bedankt voor je reactie! Z

   Reply
 • My happy kitchen

  31 mei 2017

  Ik lees ook veel andere blogs, al reageer ik niet altijd en overal. Maar lezen doen ik graag!

  Reply
  • Cynthia

   31 mei 2017

   Leuk dat je er ook zoveel leest!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg