Tijd voor mij

 

Vandaag nam ik na mijn werk een lekkere & welverdiende ”mij – tijd”. En nu heb ik weer een hernieuwde look dames.

Tijd voor een kappertje

In de ochtend voelde ik me even heel ziek en naar, maar ik dacht: ‘even doorbijten Cyn’. Collega’s vroegen steeds bezorgd of het allemaal wel goed ging. Maar met twee paracetamol in mijn mikkie, zakte mijn enorme hoofdpijn en de hiermee gepaard gaande misselijkheid. Ik was zo blij dat ik had volgehouden! Daarom vond ik wel dat ik een kappertje had verdiend. Mijn haar was enorm lang en klitterig. Het zat wel ok hoor, maar elke morgen klitten neemt zoveel tijd in beslag.

De middag voor mij

Ik heb er niet teveel vanaf gehaald, want dan valt het bij mij nooit zo lekker. Gewoon dat wat nodig was. En zo kan ik er weer een half jaartje tegen! Erna heb ik boodschapjes gehaald, de auto wat te drinken gegeven en de middag voor mezelf gepakt.

Soms is mij tijd zo fijn!

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Victor

  25 januari 2018

  Knap van je hoor; een echte doorbijtertje. En je nieuwe kapsel? Die ziet er weer top uit. Mooi, zoals altijd :-)).

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Dank je lieffie!!

   Reply
 • Marieke

  25 januari 2018

  Soms? 😉
  Ik vind me time heel vaak heerlijk

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Soms heel vaak.. Het is gewoon lekker!

   Reply
 • Ingrid

  25 januari 2018

  Volhoudertje. Welverdiende kapper dus.
  Wat een liefdevolle opmerking van je mannetje.

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Jaa, dat vond ik ook erg lief van mijn lief!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  25 januari 2018

  Me time heb ik helaas niet zoveel daarom geniet ik er dubbel van als ik het wel even heb. Soms mag je jezelf gewoon even verwennen. Heerlijk dat je voor de kapper koos. Ziet er weer mooi geknipt uit. Heerlijke avond!

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Dank je wel, het voelt weer fris! Jij ook een heerlijke avond!

   Reply
 • Michelle

  25 januari 2018

  Heerlijk en vooral ook wel eens nodig! Ik neem dagelijks me-time hoor, ‘s avonds. Even lezen of iets op televisie kijken. Anders word ik gek haha. En lekker de kapper, voelt altijd weer zo fris dan hè 🙂

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Groot gelijk dat je me-time opeist. Het voelt inderdaad heerlijk fris, mijn lokken.

   Reply
 • Rachel

  26 januari 2018

  ik zou zeggen waarom niet elke maand 1 dag mij tijd? 😉

  Reply
  • Cynthia

   26 januari 2018

   Goed idee!!! X

   Reply
 • darinanykl

  26 januari 2018

  Heerlijk om me time te hebben. Ik ben ook naar de kapper geweest, zo fijn!

  Reply
  • Cynthia

   26 januari 2018

   Oh wat fijn Darina!

   Reply
 • Tineke

  26 januari 2018

  Tijd voor jezelf is zo belangrijk! En naar de kapper is altijd een goed idee! Ik ga ook iets van een (soms twee) keer in het jaar en laat er dan ook altijd een heel stuk af knippen.
  Liefs

  Reply
  • Cynthia

   26 januari 2018

   Lekker altijd, wanneer het alweer een half jaar geleden is!

   Reply
 • roeloveintheair

  26 januari 2018

  ik moet ook nodig naar de kapper, gun mijzelf er gewoon de tijd niet voor… zucht.

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   En áls je dan weer eens gewoon tijd maakt??

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  27 januari 2018

  Fijn dat je tijd voor jezelf hebt genomen! Grappig, ik ging vroeger ook altijd eens in het halfjaar.

  Reply
  • Cynthia

   27 januari 2018

   Ga je nu vaker?

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in