Tip voor een lekkere Smoothie

I

De laatste paar weken zit ik weer aan een dagelijkse smoothie. Wéér, aangezien ik opnieuw bezig ben met een gezonde lifestyle. En dat houd ik nu al een tijdje vol. Doordeweeks gezond, in het weekend best weleens een snackje. En ik merk dat dit mijn lijn altijd heel goed doet. 

Deze smoothie is lékker

Ik heb mezelf jaren geleden een gezonde leefstijl aangemeten. Maar, logisch, de klad komt er weleens in. Door stress of gewoon omdat ik even zin heb om alles te eten wat ik wil. Toch voel ik me daar al snel niet lekker bij. Dus nu zit ik weer in een gezonde vibe. Vandaag merkte ik alweer dat mijn kleding losser zit. Dat vind ik altijd wel fijn. Gewoon om rond een bepaald gewicht en een dito uiterlijk te zitten. Het is belangrijk voor me. Ik ben ook weer lekker aan het hardlopen en probeer veel groenten te eten. Heerlijk vind ik dat en het geeft me ook energie. Momenteel ben ik zowat verslaafd aan de volgende smoothie. En zó maak je hem.

Ingrediënten: 

 • 2 Jonagold appels
 • 800 ML melk
 • Snufje kaneel
 • Handje havermout
 • Een beetje kaneel voor erin en erop

Dit alles gooi ik in een blender en laat dit lekker opkloppen. Voor het gezicht (tja het oog wil ook wat) strooi ik er een beetje kaneel over als happy topping. Het is zo lekker dat het net een milkshake lijkt. En je zit er de komende paar uurtjes bommetje vol van. Ik drink het tussen mijn lunch en het avondeten in. Dan heb ik meteen een opkikker en weet ik dat ik gezond bezig ben. Goed tegen een middag dip! De foto maakte ik een paar dagen terug. Ik vond het zo’n leuk gezicht; mijn felroze beker tot aan de nok toe gevuld met mijn smoothie & mijn lieve Tante Betsy jurkje.

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • darinanykl

  24 januari 2018

  Klinkt als een heerlijke smoothie!!

  Reply
  • Cynthia

   24 januari 2018

   Dat ís het! 🙂

   Reply
 • marion

  24 januari 2018

  klinkt goed vooral omdat ik de ingrediënten vaak al in huis heb.

  Reply
  • Cynthia

   24 januari 2018

   Dat is inderdaad handig!

   Reply
 • Christa

  24 januari 2018

  Wat een goede en lekkere tip Cynthia! Bedankt!

  Reply
  • Cynthia

   24 januari 2018

   Graag gedaan!!

   Reply
 • Victor

  24 januari 2018

  Ik heb het voorrecht gehad die te mogen proeven. Hmm heerlijk! Haha. Ga zo door met je gezonde lifestyle hoor.

  Reply
  • Cynthia

   24 januari 2018

   Dank je Vic. Kusjes!

   Reply
 • Mevrouw Marloes

  24 januari 2018

  Oeh, dit klinkt heel lekker! Ik wil vanaf volgende week ook weer elke dag een smoothie drinken en dan is deze smoothie een goede optie als ‘ie zo vullend is! Ben benieuwd. 🙂

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Hoi mevrouw Marloes. Wat een leuke naam! Deze smoothie is zeer vullend. Vandaag deed ik eens een banaan in de blender met 800 ml melk. Dat is ook een vullende en lekkere optie. Succes vanaf volgende week met de smoothies!

   Reply
 • Ingrid

  25 januari 2018

  Lekker hoor.
  Hier ook op het moment, voor mezelf dan, fruit in de blender. Straks gaat er een beker mee met watermeloen blauwe bessen en een peer. Die drink ik tijdens de overdracht. Fijne dag.

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Wat klinkt dat ook super gezond!! Jij ook een fijne dag!!

   Reply
 • Rachel

  25 januari 2018

  klinkt heerlijk alleen ik skip hem hihi teveel suikertjes :D, geniet ervan meis!

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Dat geloof ik. Ach ja, fruit suikertjes.. x

   Reply
 • alovelyadventurenl

  25 januari 2018

  Ben heel benieuwd naar dit recept. Binnenkort gaan wij ook een blender aanschaffen. Dus ga hem zeker uitproberen. Voor nu nog even heel veel receptjes verzamelen.

  Reply
  • Cynthia

   25 januari 2018

   Heerlijk Sylvia. Ik hoop dat dit recept je smaakt. X

   Reply
 • Aneta

  26 januari 2018

  Lekker! Allen zou ik de gewone melk vervangen door amandelmelk.

  Reply
  • Cynthia

   26 januari 2018

   Dat zou ook kunnen. Ik heb het nooit gedronken.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in