Toptip-je voor jullie!

 

toptip-je

Laat ik vooropstellen dat mijn haar vrij lastig is qua shampoo en conditioner. Het neigt naar futloos bij gebruik van het verkeerde soort product. Daarom wil ik jullie deze tip niet laten ontgaan.

toptip-je toptip-je

Toptip-je over een goed product

Het is bijzonder dat deze zo goed werkt voor mij, deze fles is bijzonder vol én ook nog eens bijzonder goedkoop. Wat een bijzonderheidjes toch hé? Voor 1,89 koop je zo’n ‘tank’ bij de Action. En ik ben er al een aantal weken verzot op. Ik geef een product altijd een paar weken de tijd om er echt een goed oordeel over te vellen. Nou: deze is het dubbel en dwars waard! Mijn haar is zacht en toch vol. Wat wel zo prettig is om te weten, is dat je met deze fles weken doet. En wij zijn hier met drie dames in huis. Dat zegt wat.. Ik hoop dat dit tipje van mij, of eigenlijk van Esperansa (zij kwam er als eerst mee thuis ) iets van inspiratie kan doen oplaaien bij jullie! Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • MamaIssues

  6 januari 2017

  Ken deze niet
  Vooral met die pompjes lijkt mij erg handig!
  Ik gebruik altijd andrelon want met andere shampoos wordt m’n haar zo snel vet

  Reply
  • Cynthia

   6 januari 2017

   Ik eerst ook niet. En normaal gebruik ook ik Andrelon hoor. Kennelijk doet deze er niet voor onder.

   Reply
 • Dewi

  6 januari 2017

  Handig met een pomp! Moet eerlijk zeggen dat ik geen conditioner gebruikt, mijn haar wordt er altijd slap van, maar misschien komt het omdat ik de juiste nog niet heb gevonden. Deze is het proberen waard voor die prijs;)

  Reply
  • Cynthia

   6 januari 2017

   Dat denk ik ook Dewi.En zelfs mijn haar voelt vol! X

   Reply
 • Juflisanneblog.nl

  6 januari 2017

  Er zit inderdaad genoeg in voor de komende tijd! Ik heb zelf meer last van vettig haar, dus ik weet niet of deze shampoo goed gaat uitpakken op mijn haar.

  Reply
  • Cynthia

   6 januari 2017

   Ik heb ook snel vet haar. Maar deze werkt dat niet in de hand. Bij mij dan..

   Reply
 • Denise

  8 januari 2017

  Hij is helemaal niet duur en eigenlijk heb ik ook wel een nieuwe shampoo nodig. Dankjewel voor de tip!

  Reply
  • Cynthia

   8 januari 2017

   Blij dat jij er wat aan hebt! Graag gedaan. Jij bedankt; voor je reactie!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg