Doelgroep bepaald- Trots op mijn heerlijke vrouwen Blog. 

vrouwen

In het begin had ik voor deze blog een zeer ruime doelgroep gesteld. Zo zou deze bestemd zijn voor mannen én vrouwen van 18 tot 88 jaar. Maar gaandeweg is mijn doelgroep helderder en beperkter geworden voor mezelf. Het is een waar ‘vrouwen – domein’ & ik hartje ervan!

vrouwen

Welkom vrouwen! 

Treed binnen. Voel je thuis. Gemiddeld mag ik hier rond de 200 vrouwen én mannen per dag ontvangen. Past dat wel? Is het niet te krap? Hoor ik je denken.. Welnee! Mijn blog heeft formaat villa. Met een enorme lap grond eromheen. Plenty ruimte voor gezelligheid & vrouwen praat dus. ❤

 vrouwen
Zijn mannen dan wel welkom?

Maar natuurlijk. Van harte zelfs. Iedereen die zich hier thuis voelt, mag slingers komen ophangen. Een kopje koffie pakken, een vette punt taart naar binnen werken. En zijn wie hij of zij is. Het is alleen wél zo, dat mijn onderwerpen toch wel erg vrouwelijk zijn. Ik bén ook een echt vrouwtje. Dus ja, wat kun je anders verwachten? Ik denk dus vooral dat dames zich hierin kunnen vinden. Daarnaast wordt er ook voornamelijk gereageerd door de vrouwelijke lezer. Daarom heb ik hen ook als doelgroep gesteld. Omdat wij elkaar eigenlijk zo goed moeten begrijpen. Omdat wij allemaal, zo nu en dan, van emotie naar emotie schieten. Janken om een film. En vervolgens weer in de lach schieten om iets stoms.

 

Welkom iedereen.

Toch is meer dan de helft van mijn bezoekers man. Voel je dus vooral welkom: iedereen. Maar houdt wel rekening met zoet, sappig & wat traantjes op zijn tijd. Ohw ja. Het is ook wel een beetje roze hier. We zijn immers vrouw!! Nietwaar dames?
Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Marloes

  25 februari 2017

  Mooi roze is niet lelijk!

  Reply
  • Cynthia

   25 februari 2017

   Hihi! Dacht ik ook.

   Reply
 • Juflisanneblog

  25 februari 2017

  Haha, mijn doelgroep is ook lekker vrouwelijk!

  Reply
  • Cynthia

   25 februari 2017

   Niets mis mee! Gezelligheid en babbels gegarandeerd.

   Reply
 • Marieke

  25 februari 2017

  Haha herkenbare doelgroep hoor 😉

  Reply
  • Cynthia

   25 februari 2017

   Dat is bij jou ook zeker duidelijk! 🙂

   Reply
 • Ingrid

  26 februari 2017

  Gewoon gezellig.Maakt niet uit voor wie. Alles roze en zoet……ik hou er zo van. Er is al genoeg moeilijk en vaak donker van kleur hihi.

  Reply
  • Cynthia

   26 februari 2017

   Goed te horen! Ik hou ook van roze én van zoet. Het is zo heerlijk ervan te snoepen. Samen met mijn visite! Heerlijk zo, mijn eigen community. En jij bent er een gezellig & zeer welkom onderdeel van. 😉

   Reply
 • Clairecodi

  26 februari 2017

  Haha wat leuk! Ik vind het heerlijk om vrouwen verhalen te lezen. Ik hou er ook echt van om foute vrouwenfilms te kijken met chocola 🙂 Wat heb jij trouwens veel bezoekers!

  Reply
  • Cynthia

   26 februari 2017

   Heerlijk toch & gezellig. Mijn blog is flink gegroeid en ik ben er super trots op!! Xx

   Reply
 • Firmamama.nl

  27 februari 2017

  Jaa heerlijk ik hou van dit soort zoetsappige blogs!

  Reply
  • Cynthia

   27 februari 2017

   Fijn te horen!! Xx

   Reply
 • Aneta

  28 februari 2017

  Heerlijke doelgroep. Ik hou van vrouwen verhalen. En wat heb jij veel bezoekers op een dag!

  Reply
  • Cynthia

   28 februari 2017

   Daar ben ik ook erg trots op! Ik vind vrouwen verhalen ook heerlijk. Veel plezier in Oostenrijk Aneta! Xx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg