Uit met oud collega’s

 

oud collega's

Zaterdagavond was ik een avondje uit in Rotterdam met oud collega’s. Onze echte vrouwen club. En het was leuuk, vandaar dat ik het even met jullie deel.

oud collega's 

Dana voor het laatst

Mijn vriendin Dana was voor het laatst en ik werd meegevraagd. We hebben uiteindelijk toch zowat een heel leven samen gehad. Ons vaste team was al tien jaar een feit. En ja, ik vond het ook echt fijn er dan toch bij te zijn. We aten bij de Bazar in Rotterdam, waar ze heel mediterraan eten bereiden. Ik ben dus wel van de groenten en vlees, dus het paste precies bij me. De couscous was me een beetje to Much, die heb ik laten staan.

Drankje erna

Het was echt fijn iedereen weer te zien. Mijn oude garde. De meiden met wie ik lief en leed heb gedeeld. Ik had ze echt gemist en we hebben heerlijk met elkaar gesproken. Daarna hebben we nog een drankje gedaan en een dansje gewaagd bij Get Back. Maar nachtwerk wilden we er eigenlijk allemaal niet van maken. We gingen bijtijds naar huis en babbelden verder in de metro. Echt een fijne avond. Met collega’s van wie er een aantal echt vriendinnen werden en die ik nu nog geregeld zie. 💖

Paasactie in de shop

Vandaag en gisteren vierden wij Pasen met een lekker ontbijt. Dat is Pasen voor mij ook. Tevens zette ik vandaag een leuke paasactie op in de shop. Vandaag & morgen is de verzending namelijk gratis. Gewoon om Pasen even extra te belichten. Zo meteen ga ik hardlopen! Zoo zin in. Zo nodig ook, na alle paaseitjes en het lekkere eten.

Hadden jullie fijne daagjes?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 Comments

 • Ingrid

  3 april 2018

  Altijd leuk om even met je oud collega’s bij te praten. Je hebt vast en zeker lief en leed met hen gedeeld.
  Gezellig hoor. En ook nog lekker gegeten:)

  Reply
  • Cynthia

   3 april 2018

   Zeker Ingrid!!

   Reply
 • Dana

  3 april 2018

  Lief Cynt en het was idd een super avond! Fijn dat je er bij was en we een mooie vriendschap eraan over hebben gehouden

  Reply
 • Cynthia

  3 april 2018

  Dat hebben wij zeker en die moeten we koesteren!

  Reply
 • Rachel

  5 april 2018

  dit soort avondjes zijn altijd leuk en gezellig!!

  Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in