Update. Hoe gaat het met mij?

Hoi lieve dames. Het leek mij leuk even een update te geven van hoe het gaat. Ik heb een mega drukke dag achter de rug, en ben nu pas in de mogelijkheid even te schrijven. Dan doe ik dat ook maar meteen. Het ís tenslotte een ware ontspanning voor me. En daarnaast wil ik jullie natuurlijk heel graag voorzien van vermakelijk leesvoer. Ben je er klaar voor? 

Uit balans in plaats van ín

Hoe het met mij gaat? Aangezien mijn gevoel nog weleens op en neer stuitert (iets met hormonen ofzo), kan ik je vertellen dat het nu, op dít moment, goed gaat. Hoewel het algeheel gezien ook gewoon goed & positief met mij gesteld is, zit ik ook in een rollercoaster, een sneltrein, met allemaal dilemma’s de laatste tijd. Ik heb bepaalde knopen doorgehakt en dat maakte dat ik weer uit balans was. In plaats van ín.

Ik durf het

Ik ga er nog even niet verder op in. Het heeft mij in elk geval veel stress en onprettige gevoelens opgeleverd. Ik moet hier gewoon doorheen. En dat durf ik ook!! Vandaag is er een hoop van mij afgevallen. Dus nú voel ik me goed, opgelucht en lichtelijk hyper. Jullie horen binnenkort vast meer over mijn ‘dingetje’. En aangezien ik een positief, weldenkend en gewoon goed mens ben (ja, ik mag dat best zeggen), gaat het allemaal goed komen. Met mij. En met mijn bubbel. Ik heb vertrouwen.

Met grote dank aan mijn dochter Esperansa, mijn hubbie Victor en die heerlijke ouders van me. Voor hun hulp, advies en eeuwige vertrouwen in mij. En Sanne, die mij op haar manier ook steunt. Mijn schatjes: Ik houd van jullie. Door jullie kan ik alles! 

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Nancy

  26 september 2017

  Ik vroeg me toevallig straks af of ik iets van je gemist had! Ik miste je!

  Reply
  • Cynthia

   26 september 2017

   Oh echt? Ik ben er gewoon hoor. Met elke dag een blogje. Maar lief!!

   Reply
   • Nancy

    26 september 2017

    Dan heb ik er denk ik overheen gekeken!

    Reply
    • Cynthia

     26 september 2017

     Misschien wel Nancy!! X

     Reply
 • Mooier Leven

  26 september 2017

  Komt wel goed met jou ♡

  Reply
  • Cynthia

   26 september 2017

   Zeker meis!! Love.

   Reply
 • Christa Schrijft

  26 september 2017

  You can do this!

  Reply
  • Cynthia

   26 september 2017

   Dank je wel!!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  26 september 2017

  Knuffel. Je doet het goed en mag best trots op jezelf zijn. Hopelijk gaat het allemaal snel beter..

  Reply
  • Cynthia

   27 september 2017

   Dat ben ik zeker. Knuffel terug, hartstikke lief hoor!!

   Reply
 • Marieke

  26 september 2017

  Komt goed mop! Jij kan dit! X

  Reply
  • Cynthia

   27 september 2017

   Yeah! Zeker weten.

   Reply
 • Ingrid

  27 september 2017

  Doe wat je moet doen en waar je, zo te lezen, doorheen moet gaan.
  Mét de liefdevolle hulp van je dierbaren zal het allemaal waarschijnlijk wel goed komen voor je, lieve Cynthia.

  Reply
  • Cynthia

   27 september 2017

   Dank je, lieve Ingrid. Dankzij die geliefden kan ik het allemaal maar!! Veel liefs!

   Reply
 • Aneta

  27 september 2017

  Veel succes met je ‘dingetje’ Fijn dat er dingen van je schouders zijn afgevallen. You can do this!

  Reply
  • Cynthia

   27 september 2017

   Dank je wel Aneta. Liefs!!

   Reply
 • My happy kitchen & lifestyle

  27 september 2017

  Koester ze maar, die mensen om je heen!!

  Reply
  • Cynthia

   27 september 2017

   En koesteren doe ik ze.. X

   Reply
 • Rachel

  27 september 2017

  mop jij durft dat en jij gaat dat ook gewoon doen 😀 kijk nou eens even terug wat je de afgelopen tijd hebt gedaan en bereikt hebt 😉 <3

  Reply
  • Cynthia

   27 september 2017

   Nou, inderdaad!! Lief van je. Dikke kus.

   Reply
 • ilona

  1 oktober 2017

  sterkte lieve cynthia en zeker met lieve mensen om je heen kun je veel aan heel herkenbaar deze blog je bent een lieverd en je mag zeker trots op jezelf zijn en op je mooie gezellige fijne blog ga zo door lieve cynthia die rollercoaster is heel herken baar daar moet je door heen zoals opa oma zeiden er is maar een weg en dat is er door heen en niet om heen denk aan jullie dikke knuffels voor jullie fijne dag lieverds

  Reply
  • Cynthia

   1 oktober 2017

   Ooit komt die rollercoaster tot stilstand. Dus komt het helemaal goed. Ik wens jou ook veel sterkte met alles. Wat mooi gezegd door je opa en oma. Helemaal waar!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg