Update mijn webshop

Hoi iedereen. Hoe is jullie zondag? Hier besluiten we ons rustig te houden, en dat is precies goed zo. Daarom ga ik vandaag het een en ander vertellen over mijn webshop. Hoe gaat het ermee, en hoe bevalt het om zo’n webwinkel te beheren? In deze post babbel ik jullie hier graag over bij.

De webshop bestaat 2 maanden

We zijn inmiddels twee maanden verder & mijn webshop staat. Na een lange tijd van voorbereiden en keihard werken, was het dan eindelijk zover; die deuren mochten open. Het denkbeeldige roze lint mocht worden doorgeknipt. Wat een trots! Ik kan jullie vertellen; die trots is er nog elke dag. Mijn eigen winkeltje, volledig in de stijl die ik voor ogen had. Tja, wat kan ik zeggen, een meisjes droom. In twee maanden tijd kan er natuurlijk veel gebeuren, en ik heb al ongelooflijk veel geleerd.

“Het is toch helemaal niet zoveel werk?”

Ik merk dat sommigen het niet echt begrijpen, wanneer ik vertel dat het keihard werken is. “Je webshop staat toch? Dan heb je er toch verder geen werk meer aan?”, krijg ik weleens terug. Als het zo gemakkelijk was, was iedere eigenaar van een online winkel binnen een half jaar binnen. Het is inderdaad zo dat mijn winkel online is. Maar ik moet er elke dag loeihard aan trekken, om naamsbekendheid te creëren. Het is leuk dat je bestaat maar als ik niemand iets vertel, komt ook geen ziel dit te weten. Het is dan ook zaak om je continu bezig te houden met SEO (je vindbaarheid in Google) én adverteren. Omdat ik hier nog niet heel veel ervaring in heb, speel ik er vaak mee en pas ik aan. Ook schrijf ik blogs op mijn webshop, maak ik foto’s en ben ik veel op Social media te vinden om mezelf aan de man te brengen. Het feit dat ik wekelijks gemiddeld 35 uur maak, zegt genoeg over het werk dat ik eraan heb. En ik vind het hartstikke leuk.

Een product waar mijn hart ligt

Meteen al druppelden er bestellingen binnen. Maar zoals bij elke webshop is er ook weleens stilstand. Stilte voor de storm. Ik heb ik korte tijd in elk geval goede resultaten bereikt en mag werkelijk trots zijn.

Het bevalt mij dus, zoals je leest, enorm goed. Een product verkopen waar je hart ligt, dat is het mooist dat er is! 

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

23 Comments

 • Ilona

  12 november 2017

  Zo mooi en bijzonder lieve cynthia om je blog te lezen over je roze snoezige web winkeltje te lezen zo mooi dat je er energie uit haalt ook al kost het soms veel energie maar dat is met veel dingen als het iets is waar je hart ligt ga je er ook voor en probeer je er uit te halen wat er in zit ga zo door lieve cynthia je kunt het dikke knuffels voor jullie lieverds

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Mooie en lieve reactie, lieve Ilona. Fijn dat je het graag leest. Dank je wel en een heel mooie dag!

   Reply
 • Darina

  12 november 2017

  Geweldig om te lezen hoeveel passie je uit je webwinkeltje haalt! Ga zo door xx

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Zeker weten! 😉

   Reply
 • Aneta

  13 november 2017

  Je doe het zo goed!! En ja, het is keihard werken. Ik denk dat bloggen/ een webshop hebben voor velen no zo nieuw is, dat mensen inderdaad niet begrijpen dat het onwijs veel werk is

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Inderdaad; die combi is nieuw. Dank je wel Aneta!

   Reply
 • Ingrid

  13 november 2017

  Eén en al trots en voldoening.
  Dikke “pluim” voor jou op je lieve roze virtuele hoedje:)

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Huh? Ik had al gereageerd, maar de reactie is foetsie. Ach gelukkig zie ik het. Hartstikke bedankt voor jouw pluim hé?! Ik zal haar met trots dragen. 🙂

   Reply
 • Rachel

  13 november 2017

  mensen vergissen zich idd wel eens in een webshop of überhaupt een eigen toko te laten draaien, het is gewoon hard werken en ja stressen hihih maar komt echt wel meis en ja het stilstaan….dat maakt elke winkel wel mee denk ik mits je een appie of een jumbo bent 😉

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Ja, jij weet er vast alles van. Tja, een appie of jumbo wil ik niet zijn, Hihi!

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  13 november 2017

  Je bent echt een topper Cynthia. Mensen vergeten inderdaad vaak wat een werk het is. Niet alleen je webshop, maar ook al je belastingverplichten en administratie.

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Ahw, lief! En helemaal waar hoor, belastingtechnisch is ook een dagelijkse klus. Veel liefs!

   Reply
 • roeloveintheair

  13 november 2017

  2 maanden alweer. Ik begrijp heel goed dat het hard werken is. Niet alleen he bekendheid maar ook administratief zal het best werk vergen. Een jurkje van jou staat overigens nog steeds op mijn verlanglijst en die gaat er ook echt komen!

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Ja, dat klopt; administratief is het ook veel werk. Leuk dat je ook zo’n jurkje wilt. Ik zie het wel voorbij komen! X

   Reply
 • Bianca

  13 november 2017

  Een webshop is inderdaad veel werk en mensen onderschatten het. Ik heb die van mij sinds 2008 en ik leer nog elke dag bij 🙂

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Echt waar joh? Hoe gaat het met jouw shop nu?

   Reply
 • Mooier Leven

  13 november 2017

  Zo trots op jou meis! Je doet het super goed 🙂

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Wat lief. En ik op jou, want jij doet het ook super!

   Reply
 • Amina

  15 november 2017

  Superfijn dat het goed met je webshop gaat! En hou vol, dan komt het vanzelf goed met je bekendheid xxx

  Reply
  • Cynthia

   15 november 2017

   Ik geef zeker niet op. Hoe gaat het bij jou? Xxx

   Reply
   • Amina

    20 november 2017

    Ja, gaat goed gelukkig! Het loopt lekker, echt syuperblij mee! 🙂

    Reply
 • Amina

  20 november 2017

  *superblij natuurlijk 😉

  Reply
  • Cynthia

   20 november 2017

   Wat super voor je! Geniet van de successen. Stukje bij beetje komen ze er.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in