Update Webshop. Waar sta ik nu? 

Het is alweer een paar weekjes geleden dat ik erover blogde. En daarom een beetje stil wat dat betreft. Daarom vandaag deze update. Want jullie zijn vast benieuwd hoe het gaat.

Een korte update

Tussen mijn werk door heb ik heel hard gewerkt. Vaak in de avond en op vrije dagen. Er is dan ook heel veel op poten gezet. Zo moeten er zaken geregeld worden, waar je van te voren niet bij stil staat. En dat betreft soms wel de kleinste details. Algemene voorwaarden opstellen, facturen en pakbonnen maken. Mét logo en mooie vormgeving natuurlijk. Alles ook nog foutloos op papier hebben staan. Tegen dingen aanlopen die vertraging opleveren. Poeh! Vooral dát is balen. En tussendoor wil ik lezers gezellig leesvoer blijven aanbieden. En ook dat wil ik foutloos.

Speling

Het meeste werk is Done. Yes. Alleen zijn het de kleine, irritante puntjes welke mij ook nú doen stagneren. Ik sta letterlijk even stil. En ergens is dat ook niet heel erg hoor. Want ik ben nog in afwachting van de jurkjes. 👗 Ik houd nu steeds een bepaalde site in de gaten, om te zien of de nieuwe collectie er al uit is. En dat doe ik heeel geregeld. Ik heb natuurlijk al kleding ingekocht voor volgend jaar. Maar indien ik eerder wilde beginnen, kon ik dus vanaf die site kijken wat ik wilde voor nu. Tuurlijk wilde ik eerder van start gaan!! Maar goed, zolang die jurkjes uitblijven, heb ík ook wat speling. Verder ben ik naarstig op zoek naar een goede pc & labelprinter, welke goed samen communiceren. Dus mocht jij nou tips hebben.. Of een heel technische man??

De shop wordt in elk geval zooo schattig! Jullie zullen deze blog er ook echt weer in herkennen. Het vloeit mooi samen zo! Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust hoor. Jullie weten nu in elk geval dat er achter de schermpjes van Een theelepel geluk heel veel gaande is. 😉


🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

44 Comments

 • Mooier Leven

  10 juli 2017

  Super spannend! Ik ben zo benieuwd naar je collectie ♡

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Ik ook hoor, al heb ik al een sneak preview gehad! Xxx

   Reply
 • Marieke

  10 juli 2017

  Ik ben erg benieuwd. Vind het zo leuk dat je dit gaat doen! X

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Ik ook! Gelukkig heb ik zojuist één obstakel uit de weg geruimd. Nu ben ik écht haast klaar!! Xxx

   Reply
 • Nancy

  10 juli 2017

  Zo leuk!!!!!!

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Jaaaa!! Spring. X

   Reply
 • Aneta

  10 juli 2017

  Heel leuk! Wel vervelend dat alles op zich laat wachten.

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Gelukkig ben ik zojuist een stapje verder gekomen Aneta. Dat soort ‘tegenslag’ hoort bij een opstart. Denk ik..

   Reply
 • Kreanimo

  10 juli 2017

  Zo geweldig benieuwd ben ik…

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Ik begrijp het!!!

   Reply
 • Christa Schrijft

  10 juli 2017

  Super spannend! Ben zo benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Ik ook hoor.. 🙂

   Reply
 • alovelyadventurenl

  10 juli 2017

  Oh Cynthia ik ben zo nieuwsgierig haha! Ik vind in ieder geval je autosticker en visitekaartjes al helemaal schattig!

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Goed te horen, dank je wel!!! Ik hoop gauw de winkel te openen!!

   Reply
 • Ingrid

  10 juli 2017

  Spannend hoor. Misschien een domme vraag…..krijg je die jurkjes nou ook “fysiek” thuis en moet je het dan versturen als je een bestelling geplaatst krijgt?
  Geen idee hoe zoiets werkt. Krijg er zo’n voorstelling bij dat bv je hele zolder vol komt te staan met dozen en kleding:)

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Zeker! Leuk dat je dit vraagt!! Ik krijg de jurkjes opgestuurd & ja: ze belanden op mijn vintage zoldertje. Het is er klaar voor. Ik ga alles dan zelf versturen naar de klanten. 🙂

   Reply
 • rachel

  11 juli 2017

  spannend hoor meis en ja een bedrijf beginnen is niet even een paar schoenen kopen nee :d er komt zoveel bij kijken en als je denkt alles geregeld te hebben loop je wel weer ergens tegen aan 😉 xx

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Jij weet er alles van hé? Maar het geeft wel voldoening. En als straks alles op poten staat, en het loopt.. Dan kan ik genieten.

   Reply
   • rachel

    11 juli 2017

    yep 2 bedrijven en geloof me mop je loopt tegen dingen aan waarvan je denk wtf dat ik daar niet aan gedacht hebt hahah en ja het is gewoon moeilijk het opstarten maar straks een half jaar/jaar verder en het loopt lekker kan je zeggen zo die maanden zittten erop 😀

    Reply
    • Cynthia

     11 juli 2017

     Dat geloof ik. Ik loop tegen die dingen aan! Maar precies: over een jaar heb ik dat gehad!

     Reply
 • Je houdt het wel spannend voor ons!

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Het is echt even afwachten nu. Ook voor mij. 🙂

   Reply
 • Nicole Orriëns

  11 juli 2017

  Ik ben ook benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   🙂 Als het goed is, ben ik er bijna!

   Reply
 • roeloveintheair

  11 juli 2017

  Oh, ik kan niet wachten op je jurkjes. Ik heb een technische man, kan wel eens vragen voor je. ik heb trouwens ook een tip… lekker kalm aan doen meis. Tuurlijk wil je meteen starten. Maar beter wachten en een topstart, dan een half gebakken.. toch?

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Ohw, als je dat wilt doen… Zeer graag! Nee halfbakken is het beslist niet. Ik ben juist van details & professionaliteit. Daar heb ik ook voldoende tijd voor genomen en gekregen. Komt goed. Step by step… 🙂

   Reply
 • Oh dit klinkt echt superspannend Cynthia! Begrijp ik nu goed dat je een aparte kleding webshop gaat beginnen en op deze website ook chocolade? Of ben ik nu helemaal in de war en heb ik dat bij iemand anders gelezen, hahahaha! Liefs!

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Chocolade? Hihi, Nee hoor meis. Deze blog wordt omgebouwd tot blog & webshop ineen. Ik blijf lekker verhaaltjes tikken en ga ernaast jurkjes van Tante Betsy verkopen!

   Reply
   • Haha, mijn excuses! Jurkjes van Tante Betsy? Zooo, net even op Google gekeken en wat zijn ze leuk! Ik zag al even snel een hele mooie, maar waar ik voorlopig nog niet inpas: Tante Pastellia…prachtig!

    Reply
    • Cynthia

     11 juli 2017

     Lieverd, ik heb jurken besteld tot en met maat XXXL. Geen idee wat jouw maatje is natuurlijk. Gelukkig zijn ze er voor alle dames. Maar ik ga meteen eens kijken naar de jurk die jij leuk vind. En geen punt dat je mij verwarde met een ander. We lezen immers zóveel. Wij bloggers.. xx

     Reply
    • Cynthia

     11 juli 2017

     Is de jurk die jij bedoelt, de wit met roze bloemetjes??

     Reply
 • Yesss! En met een mooie roze band rondom middel en bij armen. Echt prachtig vind ik ‘m!

  Reply
 • Cynthia

  11 juli 2017

  Jaaaaa, die is prachtig. Van de oude collectie. Maar echt een snoepje!

  Reply
 • Ilona

  12 juli 2017

  Spannend ben heel benieuwd succes met de laatste voor bereidingen van je webshop dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   12 juli 2017

   Dank je wel, lieve Ilona!!

   Reply
 • Ik ben even aan het zoeken geweest in je blog waar je schrijft over je webshop en over Tante Betsy hihihi.
  Ik zie al prachtige foto’s van jezelf in Tante Betsy! Mooii! En natuurlijk heel veel webshop plezier!
  Tip vermeld per jurk en per maat alle afmetingen (lengte, OtO, Taille, Heupwijdte) dat scheelt retourtjes en maakt je uniek, niet iedere webshop doet dat.
  Maarreh XXXL komt pas per SS2018 collectie. Nu komt er de AW2017 collectie aan en die gaat tot XXL maar Tante Betsy jurkjes rekken reuze goed mee hoor. Ik vind zelf dat ze mooi strak aan je lijf mogen, nou ja mij staat dat het mooiste ;). Succes! En stuur me even een mailtje als het zover is. Warme groetjes van Susan van het Tante Betsy blog

  Reply
  • Cynthia

   21 juli 2017

   Hoi Susan. Geweldige tip geef je me! Daar kan ik wat mee, super bedankt. Heb jij enig idee of die maten dan terug te vinden zijn? Het klopt dat de zomercollectie van 2018 pas tot xxxl gaat. Daar heb ik even niet bij stilgestaan, oepsie! Maar ik heb er Megaaaa zin in. Kan eigenlijk niet meer wachten. Lieve groetjes terug. Xxx

   Reply
   • Hey Cynthia nee die zul je zelf moeten opmeten ;). Het is veel werk, maar scheelt ook retourtjes.
    Maar er zijn ook girls die standaard twee maten bestellen bij twijfel of soms ook een hele serie aan jurkjes en dan uiteindelijk maar twee houden. Heel begrijpelijk aan een kant, maar niet fijn voor webshop houders. Ik wens je heel veel succes! En tot horens als het zover is. Warme groetjes van Susan van het Tante Betsy blog

    Reply
    • Cynthia

     21 juli 2017

     Oh je bedoelt echt de maten van de jurkjes. Ik snap het. Ga ik zeker doen. Heb toch al bergen werk verzet. Dan kan dit er ook nog wel bij!! Hartstikke bedankt Susan. Xxxjes

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg