Mijn vakantie kostbaarheden op foto.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/18243887/?claim=f6ja5zjm53j”>Follow my blog with Bloglovin</a>

vakantie

Ik kan het bijna niet geloven: de vakantie is om. Elk jaar verbaas ik me over de snelheid waarmee deze weken aan je neus voorbij razen. We gingen niet weg en ik schreef er al eerder over. Ik vond dat helemaal geen probleem. Ik nam mezelf voor flink bij te tanken en te genieten van de simpele geneugten des leven. Dát heb ik gedaan ook. Ik kan me niet heugen, dat ik zo’n eenvoudige vakantie zo enorm kon waarderen als nu. Ben je benieuwd naar de invulling van mijn dagen? Read up..

vakantie

Pre-vakantie: hardlopen met mijn oom.

Nét voor mijn vakantie begon, liep ik een rondje hard met mijn oom. De laatste tijd lopen we zeker één keer per week samen hard. We appen elkaar regelmatig voor een date. Ik had de laatste tijd een schop onder de billen nodig om te gaan. Maar hoe dit de voorbijgaande weken is getransformeerd, heb je misschien in DEZE VLOG gezien. Ik lijk weer geïnfecteerd met het hardloop-virus. Oh zo blij, ben ik daarmee.

vakantie

Vakantie, dag één. De eerste vakantiedag ging ik met mijn 2 meiden het centrum van mijn woonplaats in. We lunchten er en ik dronk mijn favoriete koffie; Latte Macchiato. Na wat winkels te hebben gekeken zijn we uren op een terrasje blijven hangen. Er speelde een band en de zanger was echt enorm goed. We nestelden ons op de eerste rang van het terras en verzonken weg in zijn stem en de fijne ambiance.

vakantie

Samen met mijn dochters ben ik in de eerste week bij mijn collega op visite geweest. We spreken eens in de zoveel tijd met zijn drieën af; mijn collega, ex-collega en ik. Heel gezellig is dit, met hapjes en drankjes erbij.  En meer is er niet nodig om het fijn te hebben. Ik kocht voor beide dames een schattige mok mét uiteraard een theelepel erbij. Zonder woorden wenste ik ze hiermee oprecht een Theelepel geluk toe.

vakantie

Mijn zusje kwam met een wel heel bijzonder cadeau aan. Een ketting met een bol en in die bol zitten de zaadjes van een bloem. Zo’n bloem waar je op moet blazen voor geluk, weet je wel? Deze had ze speciaal voor me besteld. Zo lief!

vakantie

Me and my coffee. Je kunt me er zowat in uittekenen. Hier zat ik heerlijk te bloggen. Echt een geweldige hobby van me en ik heb het tijdens de vakantie heel veel gedaan.  Iedereen lag nog heerlijk in dromenland en ik kon op mijn gemak mét mijn kopje koffie werken aan mijn eigen dingen.

vakantie
Voor
vakantie
Na

Elk jaar tijdens de vakantie krijgt de inloopkast een grondige verbouwing. Oké, naar andermans begrippen was het misschien al netjes. Maar mijn winderkleding lag nog steeds in de schappen. Deze hadden allang in vacuüm zakken moeten zitten. Bovendien lag de kleding niet meer op kleur. Stel je voor… Dit klusje heb ik dan ook aangepakt. Mijn kleding ligt en hangt weer netjes op kleur en categorie. Dat ruimt zo lekker op, ook in mijn hoofd. Wat vinden jullie van het resultaat?

vakantie

We gingen op visite bij mijn zwager en schoonzus en wat was het fijn hun en de kinderen te zien. De kleinste was 2 jaar geworden. Wat een heerlijk ventje is het toch, net als zijn broer en zus. Het was genieten en de kids hadden het ook  allemaal naar hun zin.

vakantie

Gisteren had ik een feestje. Heel gezellig, sfeervol en aangenaam. Ook hiervan genoot ik met volle teugen.

vakantie

Vanmorgen vroeg (ja écht) liep ik hard. Heb ik dan echt dat virus weer te pakken? Het kriebelt wel weer enorm en ik heb zin in nieuwe kleurrijke shirtjes. Dat is wel een voorbode ervan. Het voelt in ieder geval weer erg goed! Ik ben van plan meer vlogs van mijn runs te maken. Dat motiveert mij weer extra om te blijven gaan en de kilometers uit te breiden. I can do this.

Kleine dingen zijn groots. Verder heb ik een leuke picknick gehad, op een terrasje geluncht met een vriendin, ben ik gaan klussen bij mijn schoonzus en hebben we een bezoek gebracht aan mijn lieve schoonmoeder. Ze heeft heerlijk voor ons gekookt en het was echt fijn haar te zien. Ook hebben we gekard. Ben ik nog iets vergeten? Vast wel, maar dat ik niet van belang. Ik genoot! Kortom: de visites, afspraakjes, feestjes en contacten waren veel waard. Deze vakantie stond een beetje in het teken hiervan en het was goed zoals het was. Kleine dingen zijn groots!

Hoe was jou vakantie? Ben je weg geweest of was je ook thuis dit jaar? En heb je ook zo genoten? Liefs Cynthia.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • ilona

  28 augustus 2016

  allemaal leuke en gezellige dingen daar kun je weer mee voor uit morgen een hele fijne werkdag gezellig even met de meiden er op uit een gezellige vlog om te lezen ik ben lekker thuis gebleven bezig op de naaikamer opruimen en vorige week laatste week hier van de zomervakantie jeugdland gehad de lunch klaar gemaakt voor alle vrijwilligers erg gezellig en leuk om te doen en dinsdag begint het kinder cafee weer dikke knuffels voor jullie succes met hard lopen en geniet van al het moois in het klein om je heen

  Reply
  • Cynthia

   28 augustus 2016

   Jij hebt ook een goede invulling aan je vakantie gegeven Ilona! Veel succes in het kindercafe en bedankt voor je bijdrage. X

   Reply
 • N. van den Berg

  28 augustus 2016

  Hey leuk Cyn, dat je nog zoveel gedaan hebt tijdens je vakantie! 🙂 En lief dat je mijn ketting in je blog hebt verwerkt! Goed dat je het hardlopen weer oppakt, beste manier om je gedachten even op 0 te kunnen zetten 😉 Ik kan t je niet vaak genoeg zeggen maar ik ben apetrots op jullie! Xxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   28 augustus 2016

   Wat super lief dat je dat zegt. Natuurlijk ben ik ook heel trots op jou. Je doet het heel goed! Dikke knuffel!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg