Vals Hardlopen. Wat is dat?


Vaste volgers weten het misschien wel. Ik was fanatiek hardloopster. Was ja.. Want gaandeweg verloor ik deze passie. Tóch zag ik mezelf de laatste weken weer voor me. Rennend. Vandaag trok ik de (f) stoute schoenen aan. En liep ik vals hard.  

Vals als in Snel wandelen

Toen ik wakker werd, voelde alles zwaar en verdrietig. Ik zag het ineens helemaal niet meer zitten. Ik wist wél dat ik zou gaan wandelen. Snel wandelen. Of dat nou wandelen in de sportschool werd, óf in de polders. Daar was ik nog niet over uit. Het liefst wilde ik toch naar buiten. Want in de sportschool ga je, hoe dan ook, praten. En in mijn huilerige doen had ik daar absoluut geen behoefte aan. Anderzijds doen de polders mij denken aan alle hardloop rondes met Vic. Dat zou mij wellicht ook weer extra emotioneel maken. Want ik mis het zo.

Het ging goed voor wat betreft de tranen

Echt: ik had zo geen zin om ook maar iets te ondernemen. Zo somber voelde ik mij. Maar het lukte me hoe dan ook, en ik ben gewoon gegaan. De natuur in, want ik besloot voor deze optie te gaan. Daar voelde ik weer even wat ik altijd voelde. Het was heerlijk de frisse lucht weer in mijn longen te zuigen. Wel liep ik een beetje vals. Namelijk op snel wandel niveau, en dus net niet hardlopend. Maar het was fijn. Het heeft me goed gedaan. En het ging goed, voor wat betreft de tranen. Langzaamaan voelde ik alles weg-ebben.
Je ziet het. Ik héb mijn moeilijke dagen. Tja, en wie ook niet? Ook hier ben ik gewoon eerlijk in. Anders zou ik mijn blog onecht vinden. Ik zie wel hoe mijn dagje verder verloopt & wens jullie een heel mooie toe.

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Firmamama.nl

  5 juni 2017

  Goed dat je toch geweest ben, even verstand op nul en gaan, vals lopen of niet…buiten is altijd fijn. X

  Reply
  • Cynthia

   5 juni 2017

   Als je er eenmaal bent wel Dewi. Dank je wel. X

   Reply
 • nicoleveevy

  5 juni 2017

  Kus voor jou!

  Reply
  • Cynthia

   5 juni 2017

   Lief hoor. En terug uiteraard!

   Reply
 • Marieke

  5 juni 2017

  Wat knap van je dat je toch gegaan bent! Dikke knuffel voor jou!

  Reply
  • Cynthia

   5 juni 2017

   Dank je meis! En eentje voor jou.

   Reply
 • Mooier Leven

  5 juni 2017

  Aww meis, goed dat je toch bent gegaan! Dikke knuffel!!

  Reply
  • Cynthia

   5 juni 2017

   Dikke knuf terug. Dank je meis!

   Reply
 • Christa

  5 juni 2017

  Dapper dat je toch gegaan bent.
  Ik heb ook zo’n dag vandaag.. een hele erge.. maar ik weet even niet wat ik moet…

  Reply
  • Cynthia

   5 juni 2017

   Dan sta je niet alleen. Kun je met iemand praten?? Dikke knuffel.

   Reply
 • Gera

  5 juni 2017

  Wat goed van je dat je uiteindelijk wel gegaan bent. Dat vond ik ook altijd een groot voordeel van het hebben van een hond, soms moet je er uit! Hopelijk voel je je alweer wat beter?

  Reply
  • Cynthia

   5 juni 2017

   Een hond is zeker een goede methode om eruit te gaan. Ik voel me wat beter. Dank je wel meid! X

   Reply
 • Ingrid

  5 juni 2017

  Dat zijn de emotioneelste dagen…..als je met zo’n gevoel wakker wordt. Zo’n onbestemd gevoel is dat.
  De tranen zitten hoog en dan weet je…..het wordt hoe dan ook een dag van óf tranen óf iets ondernemen óf de dag uitzitten en vroeg naar bed en hopen op een betere volgende dag.
  Jij bent de dag “rennend” te lijf gegaan. Goed van je. Dikke knuffel.

  Reply
  • Cynthia

   5 juni 2017

   Het is mijn maandelijkse periode. Dan lukt het me allemaal wat minder. Dank je wel Ingrid!! Dikke knuf terug.

   Reply
 • Goed dat je gegaan bent. Ik heb dat soms ook, dan wil ik niet, totdat ik buiten kom en ik ook echt blij ben om buiten te zijn.

  Reply
  • Cynthia

   7 juni 2017

   Soms Irene, moet je jezelf een flinke schop geven. Als het dan is gelukt, mag je heel trots zijn op jezelf. Veel liefs!

   Reply
 • rachel

  6 juni 2017

  topper!! ik ging ook atlijd, knop op nul en gaan met die banaan

  Reply
  • Cynthia

   6 juni 2017

   Het ruimt zo lekker op daarboven hé?!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  7 juni 2017

  Vals of niet vals je hebt het maar wel even gedaan! Zo fijn om je hoofd even leeg te maken en nergens aan te hoeven denken. Zou ik ook wat vaker moeten doen!

  Reply
  • Cynthia

   7 juni 2017

   Precies! Gewoon eens tijd voor proberen te maken?

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in