Van flutdag naar eet-je-voldag.

 

20160427_185403

Deze koningsdag begon even minder, het was simpelweg zwaar! Een slechte nachtrust, vervelende emoties en misschien ook wel het weer, zwaaide het scepter. En ja, ook deze momenten zijn er. Maar ik heb het opgelost.. Ik heb er namelijk een ‘eet-je-voldag’ van gemaakt! Hoe je ook met negatieve emoties omgaat; ze gáán weer voorbij, dát heb ik inmiddels wel geleerd! Je kunt deze gevoelens maar beter over je heen laten komen. En ik had vandaag dus zin om ze te compenseren door er een ‘eet-je-voldag’ van te maken. En ik moet zeggen; het troostte me wel enigzins.

20160427_185145

Hoe cliché, bonbons.. Ik ben er normaal nooit zo van, maar vandaag waren ze onweerstaanbaar!

20160427_185403

Dit aardbeiengebakje was ook smakelijk..

20160427_185617

Walnoten.Maar wat zijn walnoten zonder…

20160427_185505

Juist een La chouffe! Deze vind ik zo lekker en het kalmeerde me. 

Uiteindelijk heb ik ook deze dag overleefd, net als de vele andere zware dagen hiervoor. Ik blijk dit te ‘kunnen.’Deze blog wil ik afsluiten door jou dít mee te geven: ‘Laat negatieve dagen of momenten over je heen komen.’Omarm ze & accepteer dát waar je geen invloed op hebt. En ook vandaag waren er lichtpuntjes en gevoelens van tevredenheid, vooral naarmate de dag vorderde. Het is de kracht dit te blijven zien! Hoe ‘overleef” jij moeilijke momenten of dagen? X Cynthia.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Volg