Een nachtmerrie ombuigen? Try this!

Full

Wat ben ik boos & verdrietig. Uit frustratie sla ik de spullen om me heen stuk. Ik schreeuw het uit en tranen lopen over mijn wangen. Ik ben in gesprek met Victor..

Ik vertel hem dat als hij het niet meer ziet zitten, ik met hem meega. ”Je hebt voor me gekozen”, schreeuw ik boos. Victor reageert totaal niet op mij. Hij blijft apathisch naar de tv staren. Ik word bozer en sla meerdere malen met een voorwerp op de grond, waarop hij nu wel een reactie geeft. Het is alleen geen begripvolle en ik voel me verloren.

Hardop huilend schrik ik wakker. Victor heeft het in de gaten gehad en bied me zijn armen aan, waarin ik zeker nog een half uur lig na te snikken.. Wat heeft hij me goed opgevangen, de schat. Goddank was het een boze droom.

Ik besef dat dit ‘verwerken’ heet. De afgelopen maanden waren ellendig door de PTSS van Victor en de daaraan verwante problematiek. Ik heb angsten gehad, welke misschien irreëel waren, maar niet minder aanwezig. Eenmaal wakker en opgestaan laat Victor me een nummer horen. Aan dit nummer moest hij meteen denken, toen ik hem vertelde over mijn nachtmerrie.

 

Thank god was het maar een droom.. Nu kun je 2 dingen doen na het ervaren van een nachtmerrie; erin blijven hangen en van slag zijn, óf het delen, beseffen dat het gelukkig niet echt is en DUBBELOP genieten. Ik besloot om éven van slag te zijn en vervolgens de laatste optie te kiezen. Ik besef des te meer wat ik heb en hoeveel ik ervan hou. Dank je wel lieve man, voor je troostende woorden en de armen die je me aanbood. Ik hou zoveel van jou, weet je dat? X Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 Comments

 • Pappa

  10 mei 2016

  Lieve Cynthia ,emoties kunnen heel diep gaan,vooral als je zo intens wordt overmand door verdriet omdat het niet gaat zoals je graag zou willen dat Victor weer de oude was,maar de sterkste emotie bij jullie is liefde en een oud bijbels spreekwoord is liefde overwint alles.Zelfs de meest verschrikkelijke dingen worden weggepoetst door troost aan elkaar want troost komt voor uit een diepe liefd voor elkaar hou dit samen vast heus jullie komen als overwinnaars uit de strijd

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2016

   Mooi bijbels spreekwoord pa! Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Ik denk ook dat echte liefde alles moet kunnen trotseren.. ❤️

   Reply
 • Victor

  10 mei 2016

  Love Always !
  Hou je sterk meissie.

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2016

   Love! Jij ook Vic.. Ik zal er voor je zijn!

   Reply
 • Pingback: Moment van dankbaarheid. – EEN THEELEPEL GELUK

Geef een reactie


Volg

Volg