Vanavond eten wij…? 

 

Het is altijd weer een dingetje. Wat zullen we vanavond nu eens eten? Gelukkig heb ik mezelf de laatste jaren aardig verdiept in het koken lekkere receptjes. En zo kwam ik gisteren (in bed jaja) ineens op één van de lekkerste gerechten ever..

Wij eten macaroni and cheese

Ik kook namelijk macaroni and cheese. Een smeuïge & uitermate smaakvolle pasta. Die mag ik best eten, na een flinke hardloop ronde vanmorgen. Wil je het recept? Klik dan even hier want ik heb hem al eens gedeeld.

Wat eten jullie? 🍷

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Aneta

  14 juli 2017

  Pasta en kaas zijn een hele goede combi. Eet smakelijk voor straks!

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Vind ik dus ook. Jij ook eet smakelijk!

   Reply
 • Nancy

  14 juli 2017

  Mmmmmmm, heerlijk. Wij eten vrijdags altijd patat met snacks. Gerben doet altijd de weekend boodschappen op vrijdag als hij thuis komt. En daarna bakken we patat, lekker op de bank , tv aan en ’t weekend kan beginnen!

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Dat is ook echt niet verkeerd!! Eet smakelijk alvast en een heel goed weekend. X

   Reply
 • Ingrid

  14 juli 2017

  Pasta, in welke vorm ook, altijd lekker.
  Ben vandaag vrij dus maak ik nu een Mexicaanse bonensoep alvast voor de lekkere trek en voor zondag als ik klaar ben met werk. Morgen hebben we een verjaardag met BBQ bij familie.
  En voor vanavond heb ik “Hollandse” sla met gebakken aardappeltjes en een biefstukje met champignons.
  Zo…..wat lijk ik toch georganiseerd hahaha.

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Vind ik ook. Pasta is mij steeds favorieter geworden. Ben je niet zo georganiseerd als het nu lijkt? Ik vind het maar wat knap dat je al zo ver vooruit plant. Dat kan ik echt niet. De Mexicaanse bonensoep klinkt echt heerlijk! Maar sla met aardappeltjes & biefstuk ook. Eet smakelijk en een heel fijne vrije dag vandaag!

   Reply
 • rachel

  15 juli 2017

  pasta gaat er altijd wel in ondanks dat ik het niet mag haha maar het staat hier vanavond ook op het menu 😉 deze versie heb ik nog niet gemaakt dus mss gaat ik hem wel eens proberen 😀

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Het is zálig. En volgens mij zag ik nét jouw pasta met pesto & zalm op instagram voorbij komen! Ik kreeg er meteen trek van. Eet smakelijk!!! X

   Reply
   • rachel

    15 juli 2017

    haha ja klopt heb ik van mijn visboer gekregen om te proberen en smaakte heel erg lekker dus ga ik ook een keer maken 😀

    Reply
    • Cynthia

     15 juli 2017

     Ik ben benieuwd of je er nog eens een recept van deelt! Xxxjes.

     Reply
     • rachel

      15 juli 2017

      als ik het gemaakt het dan word het uiteraard gedeeld 😀

     • Cynthia

      15 juli 2017

      Nice Rachel!!! Kkkkussie.

Geef een reactie


Volg

Volg