Vandaag ga ik voor Naturel

Ik 💗 ervan om mezelf helemaal op te tutten. Niet alleen in de vakantie: altijd! Vandaag had ik écht zin in verzorgd, maar dan wel naturel. En voor de verandering maakte ik een knotje! 

Naturel staat fris

Dit wordt weer zo’n gezellige vrouwenpraat blog. Ik waarschuw jullie.. Want is er voor ons vrouwen iets heerlijkers dan praten over tutten? Of over hoe jezelf leuk voor de dag te laten komen? Zelf word ik helemaal blij van deze post. De foto’s van mijn tevreden zelf, de gezellige bloghoek achter me én mijn Tante Betsy jurkje. Maar goed, even on-topic blijven Cyn. Mijn naturel lookje dus. Afgewisseld met mijn eyeliner look en de smokey eyes, maak ik mezelf ook geregeld heel naturel op. Het geeft een heel frisse uitstraling vind ik. Alsof je zo uit een schoonheids-badje bent gestapt. Dat ís in mijn geval ook zeker zo, dus het is niet alleen wat het lijkt!

 

Zo doe ik het:

Ik heb al eens eerder verteld hoe ik mezelf Nude opmaak, maar ik vind het wel leuk het nog eens te beschrijven. Als basis gebruik ik een goede nachtcrème (ik ben benieuwd naar eventuele vragen die ik hierover krijg). Daaroverheen draag ik de lichtste kleur foundation. Op mijn oogleden gebruik ik lichtbeige/lila oogschaduw en in de buitenste ooghoeken gebruik ik donkerbruin. Dan een mascara en bruin-rode lippenstift. Dat steekt dan zo mooi af bij je natuurlijke uitstraling.

JA, deze look vind ik leuk. Vooral bij de rood met roze Tante Betsy jurk die ik draag. Daar hoort gewoon een mooi make-upje bij.

Wat vinden jullie van deze look & de knot? Weer eens wat anders toch? En hoe ben jij vandaag opgemaakt?

🎀Liefs Cynthia.🎀

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Victor

  15 juli 2017

  Mooi lieverd. En dat ‘nude’ is altijd interessant. Of neem ik dat nu iets te letterlijk? Tja, het mannenbrein hè 🙂

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Vic toch! Dank je wel lieffie! Xx

   Reply
 • rachel

  15 juli 2017

  love it meis 😀 staat je mooi en lekker fris 😀 fijn weekend xxxx

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Wat ben je toch een schat, dat je op élke post reageert!! Het zijn er nogal wat. Hartstikke bedankt & ook voor het compliment! Dikke lus en ook jij een fijn weekend met je leuke gezinnetje. Love it!

   Reply
 • Mooier Leven

  15 juli 2017

  Staat je super en de jurk ook!! Ik kan niet wachten tot je webshop live is en ik ook van die leuke jurkjes kan shoppen <3

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Hihi, dank je schat! Volgende week komen ze uit. Dan gaat het beginnen voor mij.. Én jou.. Xxx

   Reply
   • Mooier Leven

    15 juli 2017

    Spannend!!! Ik kijk er al weeeeken naar uit!! ♡

    Reply
    • Cynthia

     15 juli 2017

     Super sweet!!! Ik kan ook niet wachten. 😉

     Reply
 • Ingrid

  15 juli 2017

  Tante Betsy wordt begeerd:)
  Mooi en lief……nude lady.

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2017

   Ohh super te horen, sweet Ingrid! Dank je wel (hartje)!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  16 juli 2017

  Staat je heel mooi! Ik ben eigenlijk alleen maar van de nude make-up.. Kan mezelf niet zo mooi opmaken haha al zou ik dat wel eens willen leren

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2017

   Ah dank je! Het kan simpel met wat oefening!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg