Jezelf verliezen in iets dat je met bezieling doet

Vandaag hoop ik met jullie een discussie op te doen borrelen over bezieling. Doe jij momenteel iets ten volle overgave en met bezieling ?

Mijn bezieling vond ik in schrijven & mijn online winkel

Het is mooi om te iets te doen waar je echt gelukkig van wordt. Waarvan je hart echt dat ene sprongetje maakt. En dan keer op keer. Een soort van verliefdheid, maar dan niet op een fysiek persoon. Een bevlogenheid, een drive, een bron van energie. Ik vond het in schrijven en in mijn online winkel. Ik merk nu dat dit is waarnaar ik jarenlang heb gezocht. Dat dit iets is waarvoor ik graag om 6.30 mijn bed uitga. Waar ik mijn best op wil doen om het te doen slagen. Niet omdat ik dat moet. Maar omdat ik het vanuit intrinsieke kracht wíl. Het is keihard werken, maar het geeft me meer energie dan ooit tevoren. Enerzijds omdat ik enkel positieve feedback krijg. Maar vooral ook omdat ik het zo gaaf vind om te doen. Ik wil alles zo mooi en professioneel mogelijk uitvoeren. En wat ik doe maakt mij gelukkig.

En jij?

En jij? Doe jij echt iets met bezieling? Volg jij jouw hart? Zo niet: wordt het dan niet eens tijd dit te doen? Durf jij jezelf te bevrijden uit het web van patronen? Ik hoop van harte dat jij geluk vind of reeds hebt gevonden. En geloof me: wanneer je echt iets wilt, dan kun je het! Het vergt wel een berg doorzettingsvermogen. Ik zie het bij mijn man (want, wát een kracht bezit hij) & ik ervaar het zelf. Nooit had ik gedacht dat mijn droom uit zou komen. Maar dat deed het wel. Omdat ikzelf de regie nam over mijn leven!!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Nancy

  4 december 2017

  Ja ik heb dat met mijn blog. Nooit gedacht dat toen ik moest stoppen met werken, ik zoiets zou vinden waar ik zo gepassioneerd over ben. Want dat was ik over mijn werk! Mijn werk was alles! Maar nu kan ik mezelf totaal verliezen in het bloggen!

  Reply
  • Cynthia

   4 december 2017

   Dat is heerlijk Nancy. Fijn dat je toch iets hebt gevonden buiten werk om. Enjoy!

   Reply
 • bonsje

  4 december 2017

  Dappere chick! Ik moet eerlijk bekennen dat ik gewoon niet echt een bevlogen mens ben 😉 Ik kan me ergens een tijdje helemaal instorten om vervolgens weer iets nieuws te vinden…mijn blog is wel echt mijn kindje maar sinds ik met mijn beperking moet leven vind ik het leven niet meer altijd leuk 🙁 Mijn blog is nu een beetje rustig omdat mijn zwangerschapsdementie echt heftig is 😉 Het schrijven gaat me niet meer makkelijk af!

  Reply
  • Cynthia

   4 december 2017

   Dank je meid. Best gedurfd allemaal ja.. Maar wel spannend, LEUK spannend! Die fases ken ik ook wel eigenlijk. Alleen dit is het echt voor mij.. Ik snap dat het niet altijd even leuk is in jouw geval. Geef nu maar toe aan jouw zwangerschap en geniet er zoveel mogelijk van. Bloggen komt wel weer.. xxx

   Reply
 • Ingrid

  4 december 2017

  Mooi om te lezen. Zo gepassioneerd over wat je met plezier doet.
  Ook ik heb me volledig gedesoriënteerd gevoeld na mijn gedwongen ontslag na 30 jaar. Maar heb me met volle overgave gestort op een switch. De opleiding heeft bloed zweet en tranen gekost maar ik kan met overtuiging zeggen dat dit werk het beste is wat me kon overkomen. Het “zorgen voor” dat geeft zoveel voldoening ook al is het lichamelijk behoorlijk heavy.

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   Die desoriëntatie kan ik me wat goed voorstellen. In één keer je vertrouwde plekje weg . Wat fijn dat het het toch hebt gevonden in het leven. Dat is toch zo belangrijk!! Voel je je al wat beter?

   Reply
   • Ingrid

    5 december 2017

    Onder het genot van een paracetamolletje hier en daar…..wel. Ik ben nu twee dagen vrij. Even “uit” zieken en rustig aan doen.
    Ga jij vandaag niet beginnen met je nieuwe baan? Volgens mijn herinnering wel. Succes dan:)

    Reply
    • Cynthia

     5 december 2017

     Ziek goed uit hoor!! Klopt, vandaag ben ik begonnen en alweer thuis. Echt moe van alle indrukken enzo. Maar het was leuk!! Lief dat je het onthouden hebt.

     Reply
 • alovelyadventurenl

  5 december 2017

  Ik vind het zo knap van. Je bent ervoor gegaan en het is gelukt. Zo zie je maar, als je echt iets wilt dan moet je ervoor knokken en dan lukt het meestal wel. Het komt in iedergeval niet zomaar aanwaaien (wat de meeste mensen denken) we kunnen allemaal een voorbeeld aan je nemen!

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   Nee, het komt beslist niet aanwaaien! Je moet er dagelijks voor bikkelen. Ook in de avond en de weekenden. Lief van je, dank je wel!

   Reply
 • Rachel

  5 december 2017

  mooierd ben je op elk oppervlak meis 😉 en ik ga echt voor mijn bedrijven, site en gezin, voor die dingen heb ik elke ochtend de zin en de kracht om snel mijn bed uit te komen 😉

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   Zo lief!! Heerlijk te horen dat ook jij echt gaat voor jouw bedrijven!! En het gezin uiteraard. X

   Reply
 • roelina

  8 december 2017

  Wauw, inspirerende post weer. Die berg, dat heb je zeker nodig. En vertrouwen in jezelf. Zonder die beiden lukt het niet! Blijkbaar bezit jij beiden wel, je gaat als een speer volgens mij 🙂

  Reply
  • Cynthia

   8 december 2017

   Dank je wel. Het gaat inderdaad heel fijn!!

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  wat ik geweldig vind om te doen is het kindercafee daar gaat heel veel tijd en energie in zitten en bakken koken naaien super als je iets hebt waar je je energie in kwijt kan mooie blog lieve cnthia dikke knuffels voor jullie lieverds

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Wat fijn voor jou ook! Dat geeft energie. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in