Verrekte rugpijn

Ik dacht even dat ik niet zou kunnen posten. Het ging even heel slecht vanmorgen. Ik heb dagelijks veel rugpijn. Maar sinds gisteren is het heel naar. Gelukkig heb ik nu even een manier gevonden, welke de pijn enigszins verlicht. 

Rugpijn afkomstig van Artrose

Ik had zo’n leuke werkdag gisteren. Maar die rugpijn hé? Het vergalde mijn dag. Ik werk op kind hoogte. Nou.. Ik heb mezelf voortdurend met mijn armen omhoog moeten krijgen. Steeds werd ik geplaagd door hevige pijnscheuten richting mijn benen. Alsof ik op dat moment onder stroom sta. Zo voelt het. Pas tegen de tijd dat ik bijna klaar was met werken, kon ik me fatsoenlijk bewegen. Ik heb al zeker 10 jaar last van mijn rug. Een half jaar terug werd duidelijk dat ik artrose heb. Ik ben erfelijk belast. Mijn moeder, zussen en ik hebben het. Artrose is een vorm van reuma.

 

Door de benen zakken

Vanmorgen werd ik om 6.00 wakker van de pijn. Draaien was al hevig pijnlijk. Ik besloot op te staan. Liggen deed echt teveel zeer. Vervolgens werd ik even heel wanhopig. Zakte door mijn benen en kwam niet meer omhoog. Niets maakte de pijn minder. Ik werd er gewoon misselijk van. Heel rustig ben ik omhoog gekomen en ben heen en weer gaan lopen. Soms kermend, als er weer zo’n scheut kwam. En nu zit ik wat opgelucht op de bank. Met Abby tegen me aan. Dankbaar dat het met paracetamol weer iets beter gaat. En dat ik mijn geliefde passie Bloggen kan uitvoeren. Ik heb elke dag wel pijn. Maar soms is het heel erg. Vanmorgen gaf ik het een schaal 8. Victor denkt schaal 9. Omdat ik een hoge pijngrens heb. Ik had het plan om naar de sportschool te gaan. Maar dat laat ik maar varen. Ik neem in plaats daarvan een heet bad. Verder had en héb ik echt zin in mijn welverdiende weekend. Voor nu ga ik genieten van een cappuccino, welke mijn mannetje voor mij heeft gemaakt. Zó lief. Geniet van jullie weekend lieverds. Enne sorry hoor, voor deze klaag- post.

Ik post strakjes over een emotionel iets. Een afscheid, welke mij diep raakt. Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • rachel

  18 maart 2017

  oh schat wat balen zeg 🙁 en niks klaagpost mop 😉 ik ihoop alleen dat het wat minder word voor je. probeer toch een beetje te chillen en te genieten van je weekendje oke?
  en ik pak alvast een doos tissues voor je volgende post.
  dikke knuffel lieffie <3

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Ah lief mens. Jij weet er alles van. Wat een lieve, opbeurende reactie! Daar gaat het vast over van. 😉 Hoe gaat het nu met jou? Voel je je al wat beter? Kus!

   Reply
   • rachel

    18 maart 2017

    <3 als het zowieso maar minder word bij je !! en ja uh met mij…..kansloos maar…..blijven lachen… en door gaan 😉 xxxx

    Reply
    • Cynthia

     18 maart 2017

     Alle respect daarvoor!! Ik hoop van harte dat er bij jou toch een wondertje geschied! 🙂 x

     Reply
 • Ingrid

  18 maart 2017

  Wat is het toch ongelooflijk knap van jou dat je alles, zelfs je pijn, op een positieve manier benaderd. Je lijkt je weekend er niet door te laten beïnvloeden.
  Heel veel sterkte met je pijnlijke rug en geniet van je vrije dagen.

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Lief van je Ingrid! X Nee, ik heb erg uitgezien naar mijn weekend. En ik doe alles om de pijn te verminderen. Omdat het weer heel hevig werd, zit ik nu op de hometrainer. Hopelijk helpt het. Dank voor je lieve reactie! Kus

   Reply
 • Mooier Leven

  18 maart 2017

  Ah meis wat ontzettend vervelend!! Constante pijn is zoiets naars, dat gun je niemand!! Ik hoop dat het hete bad je helpt en dat je nog lekker verwend wordt vandaag!! Lekker die beentjes hoog vandaag <3

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Gelukkig trekt het gedurende de dag meestal weg. Maar soms dus niet. Dank je wel meid! Lief. X

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  18 maart 2017

  WoW, vind het knap dat je dan nog kunt werken! Sterkte vandaag! Hoop dat het wat wegtrekt!

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Ik ook! Dank je wel Irene. Fijne dag. 😉

   Reply
 • Nancy

  18 maart 2017

  Ik had de afgelopen twee weken gigantisch pijn in m’n rug vanwege een scheve wervel. Zo erg dat ik naar de huisarts gegaan voor pijnstillers, en ik haat pillen! Ik kan me er niks bij voorstellen hoe dat dan voor jou moet zijn. Echt heel naar voor je. Ben blij dat het nou iets beter gaat en ik hoop dat je van je weekend kunt genieten. Wat lief van Victor!

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Een scheve wervel klinkt ook uitermate pijnlijk.. Fijn dat er in elk geval pijnstillers zijn. Hopelijk zul jij deze ook niet al te vaak nodig hebben. Veel liefs en dank je wel!

   Reply
 • Aneta

  18 maart 2017

  Vreselijk meis die pijn. Het kan je dag zo verpesten. Ik hoop dat het goed met je gaat. Ik wacht je volgende post af. Dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Lief. Het gaat alweer beter, na een uur op de hometrainer. Sporten is altijd goed. Inmiddels ben ik bezig met schrijven van mijn volgende artikel. Kus & bedankt!

   Reply
 • Ilse Verhoeven

  18 maart 2017

  Je mag best eens klagen als je zo’n pijn hebt!
  Hopelijk gaat het al wat beter!

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Dank je. Gelukkig gaat het weer ok!!

   Reply
 • Victor

  18 maart 2017

  Beterschap lief!

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Dank je wel lief. X

   Reply
 • ilona

  19 maart 2017

  pppfff heftig en soms lucht het op lieve Cynthia klagen is het niet even van je afschrijven kan op luchten sterkte lieverd knuffels

  Reply
  • Cynthia

   19 maart 2017

   Gelukkig gaat het weer beter meis! Dank voor jouw lieve woorden en veel liefs. X

   Reply
 • ilona

  19 maart 2017

  knuffels fijn dat het iets beter met je gaat

  Reply
  • Cynthia

   19 maart 2017

   Heel lief van jou! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg