Vandaag 21 Jaar samen, EN mijn liefdesverklaring op video!!

samen

Vandaag is voor mij een bijzondere dag!! Op 04 juli 1995 leerde ik namelijk de man van mijn leven kennen. En die dag is nu, 21 jaar later historie!! Wat een glorie. Mooie momenten passeerden de reveu. Het moment dat Esperansa en Sanne werden geboren en de jaren hierop volgend, waren werkelijk geluksjaren. We hebben zoveel dingen samen  doorlopen en geleerd. En we hebben zó gelachen, dat mijn buik er vaak pijn van deed! Hij is écht, na al die jaren, nog steeds mijn allerbeste vriend!

samen

Op een dag, zomaar op de markt in de zon..

Op een dag, zomaar op de markt in de zon de man van je leven ontmoeten? Wie bedenkt dat? Ik was zó niet op zoek naar zoiets en tóch vond ik het. Meegesleurd door mijn zus, liep ik daar, met tegenzin op de kleine steentjes die er nog steeds liggen. Dáár stond hij ineens, die prachtige politieman. De man die later zoveel moeite zou doen om mij in zijn leven te krijgen. En die moeite voor mij, is hij altijd blijven doen! Hij heeft me, zonder overdrijven op een voetstuk geplaatst en elke dag voor mij, mooier getracht te maken. En mijn dagen werden mooier, met hem erin!

Ook het verdriet en verlies, dat we samen hebben meegemaakt waren ongekend. Twee van Victor zijn lieve broers zijn uit ons leven gerukt en onlangs is ook zijn vader overleden, zoals jullie hebben kunnen lezen in deze post.  Hoe verwerk je al deze dingen en hoe geef je het een plek? Ik vind dat wij het maar wát knap hebben gedragen, jaar in jaar uit. Onze kracht is positiviteit gebleken én onze nimmer aflatende liefde voor elkaar en onze meiden. Onze kracht is samen en ook echt samen hebben we alles geïncasseerd. Hieronder mijn liefdesverklaring aan Vic.


Bedankt liefste Vic, mijn liefste vriend. Ik heb zoveel van je mogen leren en je hebt me, dag na dag, laten voelen hoe het is, om eervol te zijn als vrouw. Jij gaf me zelfvertrouwen, als ik het kwijt was en zette me op mijn benen, als ik niet meer kon staan. Nu ben ik er voor jou! En nog altijd, als ik loop op ‘onze markt’, begrijp ik waarom ik ooit voor jou viel! Samen één, voor altijd!! X Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

11 Comments

 • N Van Den Berg

  4 juli 2016

  Wauw, sprakeloos…prachtig Cyn!! Echt supermooi!! Xxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2016

   Dank je wel, wat lief! Xxx

   Reply
   • Cactus

    31 juli 2016

    Most help articles on the web are inaccurate or inceeorhnt. Not this!

    Reply
   • http://www./

    4 november 2016

    dit :Si les gens partent sous Obama, c’est que ce sont des Sudistes, blancs, suprémacistes, néo-nazi, ignorants, créationnistes, négationnistes du climat, racistes, antisémites, égoïstes, « flat-earther »… j’en oublie?

    Reply
 • Jacqueline van Prooijen

  5 juli 2016

  Lieeeef! Ik wens jullie alle geluk! X

  Reply
  • Cynthia

   5 juli 2016

   Dank je wééél! Wat lief!

   Reply
 • Tiny Collens

  7 juli 2016

  heel knap dat jullie al zo lang samen zijn , kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen!!! 1 ding is zeker!!! jullie moeten wel veel van elkaar houden , ik hoop van harte dat jullie samen met de prachtige meisjes nog vele mooie jaren mogen beleven! hou van jullie ❤️❤️❤️❤️

  Reply
  • Cynthia

   7 juli 2016

   Wat lief!! Ja, de liefde is ongekend groot. Als de dag van toen, zeggen we altijd tegen elkaar. Ik hoop dat ook! En wij houden van jullie schatten. ❤️❤️

   Reply
 • Maaike

  10 juli 2016

  Wow dat is echt al heel lang samen, daar mag je best even bij stil staan, gefeliciteerd!

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2016

   Dank je wel! Het is inderdaad een leven samen!!

   Reply
   • byggahus.se

    7 oktober 2016

    Ihan mukava tietää että nykyään ihonhoitotuotteet sisältävät uusinta teknologiaa! Onkohan siellä jotain teknologianpalasia joukossa?Hyvä ettei tarvitse enää höyryveturia kasvoilleen laittaa, on jo uudempaa teknologiaa käytettävissä!

    Reply

Geef een reactie


Volg

Volg