Vandaag 21 Jaar samen

samen

Vandaag is voor mij een bijzondere dag. Op 04 juli 1995 leerde ik namelijk de man van mijn leven kennen. En die dag is nu, 21 jaar later historie. Mooie momenten passeerden de revue. Het moment dat Esperansa en Sanne werden geboren en de jaren hierop volgend, waren werkelijk jaren vol geluk. We hebben samen zoveel dingen doorlopen en geleerd. En we hebben zó gelachen, dat mijn buik er vaak pijn van deed. Hij is écht na al die jaren, nog steeds mijn allerbeste vriend!

samen

Op een dag, zomaar op de markt in de zon

Op een dag, zomaar op de markt in de zon de man van je leven ontmoeten? Wie bedenkt dat? Ik was zó niet op zoek naar zoiets en toch vond ik het. Meegesleurd door mijn zus liep ik daar, met tegenzin op de kleine steentjes die er nog altijd liggen. Daar stond hij ineens. Die prachtige politieman. De man die later zoveel moeite zou doen om mij in zijn leven te krijgen. En die moeite voor mij, is hij altijd blijven doen. Hij heeft me altijd op een voetstuk geplaatst. Elke dag heeft hij voor mij mooier getracht te maken. En mijn dagen werden mooier met hem erin.

Video

Om mijn woorden nog eens goed samen te vatten, bij deze mijn liefdesverklaring aan Vic.


Bedankt liefste vriend. Ik heb zoveel van je mogen leren. Je hebt me dag na dag laten voelen hoe het is, om een eervolle vrouw te zijn. Nog altijd als ik loop op onze markt, begrijp ik weer waarom ik ooit voor jou viel. Samen één voor altijd.

Kuss Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

11 Comments

 • N Van Den Berg

  4 juli 2016

  Wauw, sprakeloos…prachtig Cyn!! Echt supermooi!! Xxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   4 juli 2016

   Dank je wel, wat lief! Xxx

   Reply
   • Cactus

    31 juli 2016

    Most help articles on the web are inaccurate or inceeorhnt. Not this!

    Reply
   • http://www./

    4 november 2016

    dit :Si les gens partent sous Obama, c’est que ce sont des Sudistes, blancs, suprémacistes, néo-nazi, ignorants, créationnistes, négationnistes du climat, racistes, antisémites, égoïstes, « flat-earther »… j’en oublie?

    Reply
 • Jacqueline van Prooijen

  5 juli 2016

  Lieeeef! Ik wens jullie alle geluk! X

  Reply
  • Cynthia

   5 juli 2016

   Dank je wééél! Wat lief!

   Reply
 • Tiny Collens

  7 juli 2016

  heel knap dat jullie al zo lang samen zijn , kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen!!! 1 ding is zeker!!! jullie moeten wel veel van elkaar houden , ik hoop van harte dat jullie samen met de prachtige meisjes nog vele mooie jaren mogen beleven! hou van jullie ❤️❤️❤️❤️

  Reply
  • Cynthia

   7 juli 2016

   Wat lief!! Ja, de liefde is ongekend groot. Als de dag van toen, zeggen we altijd tegen elkaar. Ik hoop dat ook! En wij houden van jullie schatten. ❤️❤️

   Reply
 • Maaike

  10 juli 2016

  Wow dat is echt al heel lang samen, daar mag je best even bij stil staan, gefeliciteerd!

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2016

   Dank je wel! Het is inderdaad een leven samen!!

   Reply
   • byggahus.se

    7 oktober 2016

    Ihan mukava tietää että nykyään ihonhoitotuotteet sisältävät uusinta teknologiaa! Onkohan siellä jotain teknologianpalasia joukossa?Hyvä ettei tarvitse enää höyryveturia kasvoilleen laittaa, on jo uudempaa teknologiaa käytettävissä!

    Reply

Geef een reactie


Volg

Volg