Vinden jullie het hier nog gezellig?

 

Hi Pumpkins! Ik vind het belangrijk dat jullie het hier gezellig blijven vinden. Daarom vandaag een klein klanttevredenheidsonderzoekje. Met hopelijk a little input van mijn lieve lezers. Ik hoop in elk geval dat ik jullie nog altijd voldoende gezelligheid bied. Let’s talk. Coffee and tea tiiime! 

Behoefte aan ontwikkeling & nieuwsgierigheid

Heb ik een speciale reden om mij af te vragen of jullie hier de gezelligheid vinden, waarnaar je wellicht zoekt? Eigenlijk niet. Het is puur nieuwsgierigheid & de continue behoefte aan ontwikkeling. Aan de bezoekersaantallen ligt het dan ook niet. Mijn blog blijft groeien & ik ontvang elke dag super motiverende comments, waarvoor enorm veel dank. Ik waardeer elke reactie & reageer dan ook op iedereen. Verder heb ik dagelijks een heel nieuwe stroom bezoekers die deels via Google binnenstroomt. Ik heb hiermee dus geen enkele reden tot twijfel. In die zin dan.

Toegankelijkheid

Waar ik soms wel aan twijfel is de toegankelijkheid op technisch vlak. Ik krijg geregeld terug dat men hier soms geen reactie kan plaatsen. Lief genoeg attenderen mensen mij hier dan op social media, of via mail op. De zend button werkt soms blijkbaar niet of is geheel niet aanwezig. Mijn man kan vaak ook niet reageren. Ik vind dat zoo vervelend. Er is naar gekeken, en er schijnt niets aan de hand te zijn. Feitelijk kunnen zich weleens onderlinge storingen voordoen. En dat kun je niet voorkomen. Ik hoop op jullie begrip in deze.

Wat brengt jou hier?

Verder zou ik heel graag van jullie horen: Wat brengt jou (nog steeds) hier? Ik weet het, ik heb het eerder gevraagd. Maar zoals je begrijpt is een juiste interactie belangrijk, zodat ik op jullie behoeften in kan blijven spelen. Een klanttevredenheidsonderzoek dusss.

 Zodat wij het uiteraard heel gezellig blijven houden samen. 

🎀Liefs Cynthia🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Ik vind het altijd gezellig hier, ik word er gewoon heel vrolijk van om jouw blogjes te lezen. Vervelend dat je wat technische problemen hebt. Ik zou het zelf niet weten, mijn vriend is ICT-er, ik kan eens vragen of hij nog ideeën heeft? En wat mij hier brengt? Ik kijk altijd uit naar je artikelen. Voelt een beetje als een goed boek of een leuk tv programma die je wil blijven volgen.

  Reply
  • Cynthia

   26 juli 2017

   Dat vind ik echt een paar super complimenten zeg! Heel goed te horen, ontzettend bedankt. Oh, als je het jouw vriend kan vragen, heel graag. Veel liefs! 😉

   Reply
 • Ingrid

  26 juli 2017

  Ook ik vind het altijd gezellig hier. Het voelt alsof ik je ken. Je schrijft oprecht en toegankelijk. Het is inderdaad soms zo dat jouw blog ietwat traag is met openen maar ik kan wel altijd een reactie plaatsen.
  Dat is ook zo leuk van jou. Dat je reageert op elke comment. Niet dat het me daarom te doen is hoor.
  Het is pure ontspanning dat ik bij je meelees. Even voor of na het werken of op vrije dagen. Nét zoals je een boek pakt om te gaan lezen.
  Keep up the good work:)

  Reply
  • Cynthia

   26 juli 2017

   Ahhh, lieffff! Super compliment ook. Dat geeft mij de kracht door de bloggen op deze weg! Vervelend dat het traag werkt.. Balen zelfs. Maar erg fijn dat mijn blog jou ontspanning biedt! Love That. Xx

   Reply
 • Nicole Orriëns

  26 juli 2017

  Bij mij gaat het comment plaatsen op je blog meestal wel goed gelukkig. Ik heb nog geen problemen gehad met verzenden.

  Reply
  • Cynthia

   26 juli 2017

   Ik denk dat het per onderling netwerk verschillend is. Fijn dat het bij jou lukt. 🙂

   Reply
 • alovelyadventurenl

  26 juli 2017

  Ik kom ook altijd voor de gezelligheid! Je schrijft heerlijk weglezende stukjes. Keep up te good work(smiley) het enige maar daar stoor ik me niet meer aan is dat het lang duurt voordat ik op je blog kan komen. (Laadtijd) Verder werkt volgens mij alles baar behoren jeej!

  Reply
  • Cynthia

   26 juli 2017

   De laadtijd is irritanto! Maar goed, ik zal er weer eens naar laten kijken. Wat super dat je het hier gezellig vind en mijn stukjes fijn weg lezen. Dikke knufff.

   Reply
 • Marja Jager

  26 juli 2017

  Ik geniet altijd van je ,meestal,positieve berichten en vind het gezellig om te lezen. Je hebt ook een vlotte schrijfstijl en omdat je vaak persoonlijke ervaringen deelt,lijkt het wel een feuilleton. Ik reageer niet heel vaak maar geniet zeker van je blog!

  Reply
 • Een theelepel geluk.

  26 juli 2017

  Lieve Marja,
  Ik vind het hartstikke leuk dat je mijn blog volgt & deze zelfs beziet als een serie. Wat een geweldig compliment zeg! Het grootste gedeelte van mijn lezers reageert niet, zij lezen anoniem mee. Maar dat vind ik alleen maar hartstikke gezellig. Bedankt & wie weet zien wij elkaar nog eens. 😉

  Reply
 • Aneta

  27 juli 2017

  Comments plaatsen gaat helemaal goed bij. Wel merk ik dat wanneer ik via Facebook op jou linkje (artikel) klik dat het lang duurt voordat jou pagina geladen is. Nu maakt mij dat niets uit…ik wacht wel. Ik weet alleen niet of ik de enige ben, in de zin: of het aan mijn internet verbinding ligt of Facebook of jouw pagina. Liefs

  Reply
  • Cynthia

   27 juli 2017

   Dank je voor jouw fijne feedback. Ik ben ermee bezig, het moet op te lossen zijn! Fijne dag Aneta!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg