Vliegende kiep

 

vliegende kiep

Ik bezie mezelf momenteel als vliegende kiep. Ik schipper van werk naar werk, van locatie naar locatie en van werk weer richting de shop. Zo werk ik hele dagen. Vandaag vertel ik jullie wat ik daarvan vind.

Vliegende kiep. Van werk naar werk naar webshop

Ik ga mijn derde week in van mijn werk in de kinderopvang. Momenteel heb ik geen vaste locatie waar ik werkzaam ben, en hop ik als vliegende kiep diverse panden af. Nu ben ik wel iemand die graag weet waar ik aan toe ben. Toch past deze manier van werken wel goed bij me. Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten, ook al is dat best spannend. Eigenlijk meng ik me overal wel en weet ik altijd prima wat te doen. En dan hop ik natuurlijk ook weer richting huis, waar ik dan vrolijk verder ga met het verwerken van bestellingen & de daarmee gemoeid gaande administratie. Zo ging dat vandaag ook. Ik was klaar met werken, zag op mijn mobiel dat er bestellingen binnen waren gekomen en ging eenmaal thuis direct naar zolder. Eerst die pakjes klaar maken en dan komt dat eten wel. Heerlijk en feestelijk vind ik dat, en ik krijg er bergen energie van. Waarom dan ook niet? Daarnaast wil ik snel leveren, dus dan is tussendoor werken gewoon noodzaak.

Gelukkig zo

Al ben al vind ik het allemaal hartstikke leuk. Ik heb plezier in wat ik doe en kom tot nu toe overal graag. De webshop loopt ook lekker & gaat door. Er komen zelfs nieuwe laarzen bij in mijn online winkeltje. Het gaat allemaal hartstikke hard. Verder geef ik alles wat ik doe evenveel liefde. Ik doe het vol overgave. Dan loopt alles goed. Op mijn Werk, in de shop en met mezelf. Vliegende kiep, dat dan wel. Maar het bevalt mij prima. Ik ben gelukkig zo!

🌷 Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Victor

  14 mei 2018

  Wat fijn om te horen lieverd. Is je helemaal gegund. Fijn te zien dat je het naar je zin krijgt. Maar let wel op jouw rust momentjes hoor.

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2018

   Fijn hé Vic? Erg lief dat je altijd zo met mij meedenkt en kijkt indien nodig. Vanuit onze basis lukt het me wel!! Ook met die rust momentjes!

   Reply
 • Ingrid

  15 mei 2018

  Bezig bijtje. Wat fijn toch dat je het zo naar je zin hebt met alles. En met de juiste fibe krijg je de goede energie. Go for it! Volgens mij heb je goede voelsprieten voor je broodnodige rustmomentjes. En zo te lezen kijkt er nog iemand mee:)

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2018

   Zeker erg fijn. Die voelsprietjes werken wat minder goed Haha. Ik moet mezelf nogal eens laten afremmen… xxx

   Reply
 • Darina

  15 mei 2018

  Geweldig om te lezen Cynthia! This is the spirit 🙂

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2018

   Yeahhh

   Reply
 • Rachel

  15 mei 2018

  dat is het belangrijkste meis dat je gelukkig bent en dat je het fijn vind zo 😀

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2018

   Dat is zo!! X

   Reply
 • roeloveintheair

  15 mei 2018

  Ja die laarzen, ik was al fan… maar dat wordt nóg erger 🙂

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2018

   Erg he Roelien!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in