Vlog 09 Maart ’17. Een gewoon donderdagje!

Geïnspireerd door een heel tof wijf, Rachel van Lafamililab, maakte ík vandaag ook weer eens een Vlog-je. Hopelijk vinden jullie het leuk. Read up.

Veel kijk-plezier!

Zouden jullie het leuk vinden als ik vaker Vlogs maak? Ik hoor het graag!

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • Ingrid

  9 maart 2017

  Precies goed zo’n vijf minuten vlog. Je hebt een fijn rustige en lieve stem. Ik vind het leuk om te bekijken net zoals je blogs toegankelijk te lezen zijn.

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Ik vind langere vlogs ook nooit zo fijn. Wat een lieve, mooie complimenten. Dank je wel Ingrid. Ik denk erover vaker vlogjes te maken! Xx

   Reply
 • Charel

  9 maart 2017

  Oh heerlijk! Je bent echt een leuk mens!

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Wat lief! Dank je wel. X

   Reply
 • Rachel

  9 maart 2017

  zooooooo hoe lief is dit schat, zat bijna te janken hierzo 😉 super echt waar en ik vind je vlog helemaal het einde en ik zeg dikke vette JA tegen nog meer vlogs van je :D. je bent zo gaaf, je hebt een hele warme stem en fijn om naar te luisteren dus you go girl 😀
  dikke kusssss

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Ah echt? Echt welgemeend! Wat een geweldige complimenten regen lieverd! Hartstikke bedankt zeg. Ik ga zeker meer vlogs maken. Alleen mijn bewerkings programma doet niet wat ik wil. Daar moet ik nog even naar kijken. Een vette knuf voor jou en je geweldige meiden. X

   Reply
   • Rachel

    9 maart 2017

    welke progje gebruik je ? en ja top joh en morgen om 6 uur staat er een blogpost op mijn site voor je klaar 😉 xxxxx

    Reply
    • Cynthia

     9 maart 2017

     Ik film met mijn IPhone en gebruik iMovie om de filmpjes in te korten en muziek toe te voegen. Maar muziekjes verdwijnen als ik alle stukjes samenvoeg. Zo gek..?! Een blogpost helemaal voor mij? Ach wat lief! Ik ga gelijk kijken zodra ik wakker ben! Kus.

     Reply
     • Rachel

      9 maart 2017

      dat is idd raar, ik voeg muziek toe en dat blijft gewoon in mijn hoofdscherm sta als ik met imovie edit. mss even wat dingen proberen dat het dan lukt en anders mail je me maar dan maak ik wel even printscreens voor je hoe het er bij mij staat. en ja een blogpost ala voor cynth hihi xxx

     • Cynthia

      9 maart 2017

      Ach dat is lief aangeboden! Je hoort me morgen in elk geval. Met een reactie op jouw blog voor mij. Sweet Dreams! Xxx

 • Mooier Leven

  9 maart 2017

  Heel erg leuk! Wat leuk om je een keer te horen ipv alleen te lezen. Je moet zeker vaker vlogs maken, ik vind dat je heel leuk bent om naar te kijken en luisteren en de lengte is ook perfect! Liefs

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Dank je wel Marloes. Wat goed te horen, al deze leuke en opbouwende feedback. Nu ga ik zeker vaker vloggen. X

   Reply
 • Victor

  9 maart 2017

  Heel gesjellie 🙂

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Dank je schat!

   Reply
 • Aneta

  9 maart 2017

  ik vind het heel leuk als je meer vlogt! Erg leuk om je in levende lijve te zien. Zelf film ik ook met mijn telefoon maar ik houd mijn telefoon altijd horizontaal omdat het beeld dan zo klein wordt op een YouTube filmpje. Heb je een gewone camera? Misschien is dat een idee om te ervaren hoe dat werkt. Liefs

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Ik heb er wel eentje, maar vind het zo’n gedoe om het te bewerken op de pc. Wie weet ooit! Bedankt voor je feedback. Fijne avond en liefs. X

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  10 maart 2017

  Wat een leuke vlog! Moet je vaker doen! Je hebt zo’n leuke stem!

  Reply
  • Cynthia

   10 maart 2017

   Dank je wel! Lief van je.:)

   Reply
 • www.rannies.nl

  10 maart 2017

  Leuk zo een vlog! Ik heb het vloggen ook een keer geprobeerd, maar het tegen een camera praten vind ik toch nog even wennen haha!

  Reply
  • Cynthia

   10 maart 2017

   Dat is ook wennen. Maar het gaat, als je het tenminste leuk vind, steeds leuker worden!

   Reply
 • Marieke

  10 maart 2017

  Jeeeeuj eindelijk een vlog die niet heel lang is!
  Leuk gedaan! Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren.

  Reply
  • Cynthia

   10 maart 2017

   Goh wat hoor ik dat hier vaak. Daar ben ik me helemaal niet van bewust. Van mijn stem. Maar Superleuk te horen!! Thanks Marieke! X

   Reply
 • MamaIssues

  11 maart 2017

  Heel erg leuk!! Ik vind vlogs die te lang duren altijd saai,dit is precies goed:)
  Ik zou zeggen echt wel baken gaan vloggen!!!

  Reply
  • Cynthia

   11 maart 2017

   Dat krijg ik vaak terug. Dat deze vlog lang genoeg is. Daarom hou ik ze ook kort. Bij te lange vlogs, spoel ik altijd vooruit. Beetje zonde.. Ik begin aan een weekvlog vandaag. Er komen er dus meer aan! Bedankt voor jouw reactie!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg