Vlog # Wat is er met mijn katten gebeurd?!

Hi lieve iedereen. Ik ben er weer met een weekend vlog. Een dagje later dan jullie gewend zijn van mij. Maar gisteren is het er gewoon niet van gekomen. Je kent het wel, eerste paasdag & iets met gourmetten…

Katten en meer

Hoe dan ook. Het was gezellig. Een weekend met lekker eten, dagelijkse dingetjes en iets met katten. Nu ben ik enigszins brak. Gewoon omdat ik wat later naar bed ging dan ik gewend ben, en ik voor mijn doen té laat (9.00) ben opgestaan. Daarom ga ik nu aan de koffie en hóp naar de sportschool. Dan kunnen jullie ondertussen mijn video bekijken. Veel plezier!

Een fijne tweede Paasdag.

Liefs Cynthia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Ingrid

  17 april 2017

  Erg leuk weer je vlogje.
  Wat heb je een lieve dochter. Volgens mij lijkt ze qua karakter op jou.
  Rose met stippels voor de ik ook leuker alhoewel ik dat blauw alleen dan weer wel mooi vind.
  Geweldig ook……Abbey die baas speelt op de poes.
  Fijne 2e paas. Ik ga zo werken. Nog even gezellig kopje koffie met manlief drinken:)

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Dank je wel voor je reactie!! Ik weet niet wie van de twee je bedoelt, maar ze hebben beide wel van mij weg. Leuk in elk geval dat je mijn vlogje leuk vind! Werkse, een heel fijne tweede paasdag en ik hoop dat je nog even hebt kunnen genieten van de koffie met je man! X

   Reply
 • Charel

  17 april 2017

  Leuke video weer! Goed bezig trouwens geniet van vandaag xxx

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Dank je wel!!! Fijne dag. X

   Reply
 • Nancy

  17 april 2017

  Fijne tweede paasdag!

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Jij ook, dank je wel!

   Reply
 • Mooier Leven

  17 april 2017

  Leuke vlog! Ik heb ook ooit blauwe nagellak gehad maar was ook niet helemaal mijn ding. Rode of roze nagels zijn veel leuker!

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Ik ben het volledig eens. Wij zijn mee rood/roze typjes. Dank je wel. XXX

   Reply
 • Nadine

  17 april 2017

  Leuk weer een vlog! Ik ben benieuwd naar je tip om de oven schoon te maken. Heb daar echt een gruwelijke hekel aan maar het is nu zo hard nodig, haha. Herkenbaar met de was. Heb net je wasmand leeg en alles opgevouwen, ligt de volgende was weer klaar. Maar ach, zo blijven we lekker bezig 😉 Hopelijk heb je fijne paasdagen gehad! X

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Bij mij was de oven ook broodnodig. En deze tip is zo easy en goedkoop. De was.. Ach inderdaad, we blijven in beweging hé? Heb jij fijne dagen gehad? En hoe was de familiebrunch?

   Reply
 • rachel

  18 april 2017

  leuke vlog weer meis en ik ga voor roze goed 😀 blauw is leuk maar nee ben tegenwoordig meer naar de lichte kleuren aan het trekken xx

  Reply
  • Cynthia

   18 april 2017

   Dat vond ik dus ook! Lekker pink.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg