Bloggen: Wat er met mij gebeurd als jullie dit lezen?

 

bloggen

Bloggen is, sinds een paar maanden, mijn grote passie! Ik wilde dit al jaren, want ik heb altijd gehouden van schrijven. Van kinds af aan schrijf ik dagboeken, gedichten en hou ik ervan om, Nederlands correct en bovendien vol gevoel te schrijven. Ik ben een echt gevoelsmens en schrijf graag over wat ik voel, hoe ik alles beleef en wat er met mij gebeurt. En aangezien ik het leven heel intens beleef, is het nogal wat om op te schrijven.. Vandaar dat ik ben begonnen met mijn blog, aangedreven door veranderingen in mijn leven. Het voelt eigenlijk een beetje als een dagboek, maar dán op het web. Alleen het verschil is, dat ik dit deel. Zowel hoogtepunten áls dieptepunten. En ik vermoed dat andere bloggers vooral over fladderende, hupsende en sprankelende dingen willen schrijven. En natuurlijk doe ik dat ook. Maar dat is niet altijd het leven. Vandaar dat ik ook daarover eerlijk blog, zodat jullie realiteit proeven; het dagelijks leven. Ik wil mij hierin onderscheiden, anders zijn. Maar, anderszins wil ik de minder leuke dingen juist ook weer ombuigen naar positiviteit. En dat lukt ook! Ik bouw mezelf op door te uiten, te delen. Ik help mezelf. En daarmee hoop ik anderen weer kracht te geven. 

Bloggen doe ik met plezier & bezoekers raken geïnspireerd.

Ik merk dat ik steeds steeds meer vaste bezoekers krijgt en weet je? Wat voelt dat fijn en wat hoop ik erop, anderen te mogen inspireren en een band met mijn lezers op te bouwen. En ook weer te leren van de gasten! Telkens als ik mijn bezoekersaantallen check en ik zie ze weer stijgen, voel ik kracht. Blijkbaar inspireer ik dusdanig, dat men mij graag leest en ja, dat motiveert mij weer om verder te bloggen.

bloggen  bloggen

Laatst had ik er met Vic over en mijn ouders. Wat het eigenlijk doet met mij. Lange tijd heb ik gefantaseerd over het openen van een authentieke snoepwinkel of chocolaterie. Met vintage interieur en knusse sfeer, waar een ieder zich welkom voelt, en gewaardeerd. Zo’n heerlijk poppig winkeltje. En waar men onder het genot van een bijzondere “vernieuwende” koffie, mét chocolade of snoep offcourse, kan genieten van liefdevolle sferen. Daar waar men even kan schuilen en zich gelukkig kan voelen. Gewoon kan zijn. Dit is nooit verwezenlijkt. En tóch ook wel. Ik ben een dromer. Ik voel me, kijkend naar het aantal bezoekers, alsof jullie in mijn winkeltje zijn. Waar je even kalm en vredig je koffie drinkt en de heerlijkste chocolade en snoepjes proeft. Jullie zijn dan even écht in mijn winkeltje aanwezig. Mijn winkeltje vol snoep, chocolade, koffie. Ik ruik de geuren al, voel de ambiance. En met mijn snoepige schort voor en klikkende hakjes aan mijn voeten, bedien ik jullie met liefde en passie, lichtpuntjes en positiviteit. Eerlijk; dit voelt zo. Dát doet de dromer in mij.

bloggen 1  bloggen

Vaste en nieuwe bezoekers; ik geniet van jullie. Bedankt dat jullie er zijn en telkens weer terugkomen in mijn chocolaterie-tje. Treed even in deze kalme en andere wereld en kijk rond in mijn prachtige stellages. Die met de mooiste en smakelijkste chocolade, snoeperijen en koffie. Je mag er zijn wie je bent. Ik neem je met bloggen mee in mijn fantasiewereld EN trakteer jullie op wezenlijke post over het leven. Maar ik wil jullie ook de kracht meegeven om positief te blijven ondanks obstakels. Ik heb veel liefde en kennis te geven en hoop een voorbeeld te zijn voor mensen om altijd in jezelf te geloven. Want dat is het grootste geloof en je basis van alles!

bloggen

Iemand: ”Koffie? Chocolade? Snoep?” Een warm welkom!

Dikke knuffels Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Vlijtig Liesje

  21 juni 2016

  Wat leuk dat steeds meer mensen je blog weten te vinden!

  Reply
  • Cynthia

   21 juni 2016

   Ik vind dat inderdaad ontzettend leuk! Dat betekent wat, plus je krijgt een beetje eer voor je werk!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg