Waar de koffie altijd heet staat

Ik ben zo dol op mijn ouders. Elke dag zien wij elkaar sowieso, omdat we directe buurtjes zijn. Maar dagelijks koffie leuten gaat niet altijd vanwege alledaagse drukte. Vanmorgen hoorde ik die twee zo gezellig in de tuin keuvelen, dat ik besloot mijn wekelijkse dosis gezelligheid én een bakkie koffie te gaan halen. 

Hee meissie van me, wil je koffie?

Mijn ouders zijn heel gastvrije mensen. Voor iedereen. De deur heeft altijd open gestaan & alles werd gedeeld. Je voelt je dus altijd gewenst en welkom als je er binnen stapt. Een warm gevoel, zoals je vast wel begrijpt. Als ik mijn voetjes er binnen zet met mijn eigen sleutel, hoor ik steevast: ”Hee meissie van me, wil je koffie?” Ik sta hier met mijn schattige moedertje op de foto. Het is zo’n lieverd. We dronken samen koffie in hun uiterst gezellige patio. Je waant je er echt in een soort van buiten huiskamertje.

Papa

Mijn vader is een echt gezelligheidsdier. Hij maakt ook vaak bakkie’s koffie voor me & vraagt élke keer weer of ik nou suiker of een zoetje wil. Ik vind deze foto zo schattig, omdat hij zo lief naar me kijkt. 💗

Een paar warme armen en een glimlach

Het is elke keer weer een uitje om naar de buren te gaan. We praten over het leven en over luchtige onderwerpen. Maar bovenal, het is er positief. Hierboven nog even mijn mamaatje op de foto hoor. Mijn toonbeeld van positiviteit. Deze bijzondere vrouw is geen dag chagrijnig & ziet overal het positieve van in. Ze zit hier zo gezellig met haar hondje op de stoel. Lachend als ze altijd doet. Ik koester de momenten met mijn ouders. Het feit dat ik er te pas en te onpas op bezoek mag komen. Dat ik altijd een paar warme armen om me heen geslagen krijg & toegelachen word.

Dit was mijn lichtpuntje vandaag. Mijn gezellige start. En toen ik weer thuis kwam, vond Vic mij er zó vrolijk uitzien. Niet zo gek!

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

25 Comments

 • Pap

  9 juli 2017

  gelukkig is de band goed tussen ons , en zal ook altijd zo blijven , je bent mijn kind en zal ook altijd zo blijven , van Vic en de meisjes hou ik net zo veel ( denk altijd! hoe zou het vandaag weer gaan met Victor ) hij is zooo positief altijd en bijzonder sterk ; hoop dat we nog heel lang van elkaar plezier mogen hebben ( love you so munch

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Papaatje ik word er emotioneel van. Wat ontzettend lief..❤️ We koesteren het allemaal. Wij buurtjes! Xxxx Love you Soo much too.

   Reply
 • Naomi

  9 juli 2017

  Ahhh wat een lieve post over deze lieve mensjes!! Ik was er ook vandaag en het is echt altijd gezellig daar! En mij wordt ook altijd gevraagd of ik nou suiker of een zoetje in m’n koffie wil hihi! Fijne dag zus! Xxx

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Ze raken in de war van al die zussen Naoom! Dank je wel voor jouw leuke reactie & nog een heel fijn dagje!

   Reply
   • Naomi

    9 juli 2017

    Jij ook lieverd! Xxx

    Reply
    • Cynthia

     9 juli 2017

     Xxx

     Reply
 • Mooier Leven

  9 juli 2017

  Ah wat super lief!! Altijd fijn om koffie te drinken bij je ouders ♡

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Ouderwets gezellig is dat. 🙂

   Reply
 • nicoleveevy

  9 juli 2017

  Zo’n band met je ouders is zo fijn ♡ ik kom ook heel graag thuis, dat is dan echt even thuis komen en kan je even kind zijn! Tegen je paps aangekropen je zorgen vertellen en kroelen met mams.. zo waardevol!

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Ik voel me ook het eeuwige kind daar. Zo fijn!

   Reply
 • Wow, dit artikel van je raakt me echt! Zo ontzettend liefdevol geschreven…alleen die titel al! Love it! Wat fijn dat je ouders je buren en altijd dichtbij zijn en dat je een fijne band met ze hebt. Geweldig! En positieve mensen om je heen is een must. Dank je wel voor dit lieve artikel! xxx

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   En jij ontzettend bedankt voor deze geweldige reactie! Het geeft mij alleen maar inspiratie om nog meer te schrijven!

   Reply
 • Oh en is je mama’s hondje een Jack Russell? Mag haar nou al! Hahahahahaha!

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Klopt, een Jack Russel. Ik jen geen lievere hond. Echt een lief beestje! Als je tegen haar praat, brabbelt ze terug. Dank je wel. X

   Reply
 • Danielle

  9 juli 2017

  Komt me zo bekend voor!! Ik herken het van jou ouders maar ook van de mijne!
  Gelukkig maar we hebben het getroffen!

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Heerlijk hé? Absoluut. Koesteren!

   Reply
 • Ingrid

  9 juli 2017

  Wat een lieve blog en prachtige reactie van je papaatje. Je blijft altijd zijn kind. Hoe mooi en waar.

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Dank je wel Ingrid!! Xx

   Reply
 • rachel

  10 juli 2017

  aah wat lief!! heerlijk als je zo contact hebt met je ouders meis xxx

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Dank je schat. Zeker weten! X

   Reply
 • Ilona

  10 juli 2017

  Heel mooi en bijzonder jullie band ouders dochter koester het en hou het vast met elkaar geniet van elkaar dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Dank je, lieve Ilona. X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  10 juli 2017

  Ah nu mis ik mijn ouders nog meer! Morgen maar weer even lekker lang Skypen! Fijn dat je ook zo’n goede band hebt. Heerlijk van deze tijd genieten!

  Reply
 • roeloveintheair

  11 juli 2017

  Mooi, wat een warme ouders en wat een fijn plekje. Koester dat. En die reactie van je pap…. smelt 🙂

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Ja lief hé? Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg