Waarom ik onze kat Jack noemde

kat

 

Ik zocht de naam uit voor onze kat. Het kleine kereltje dat zich daar (in zijn nestje) zo gemakkelijk rond liet sjouwen door een peuter. Die ons met grote pupillen van spanning in de ogen keek. Ik was vreselijk verliefd op deze gelaarsde kat look a like. De volgende dag mochten we hem halen. Ondertussen bedacht ik zijn naam…

Een alcoholistische naam voor onze Kat

Ik houd van stoere namen. Kort, krachtig. Vooral voor mannen en jongens. Jack is een naam die ik al heel lang in mijn hoofd had voor een kat, mochten wij die ooit weer krijgen. Ik was dus heel snel over deze naam uit. En de rest vond dit ook ok. De eerste dag dat Jack hier was, kwam onze neef op kraamvisite. Hij bedacht Jack zijn volledige naam, wat dus Jack Daniƫls werd. Hoe leuk, een alcoholistische katten naam.

kat

Hij voelt zich baby

Jack is de liefste & meest hanteerbare kat die ik ooit heb gekend. 💖 Gelukkig wil hij na drie jaar weer met mij knuffelen. Dit heeft hij de eerste weekjes hier wel gedaan, maar toen was zijn liefde voor mij over. Hij wilde vervolgens alleen nog met de meiden kroelen. Inmiddels zoekt hij mij, soms tot vervelends toe, op. Dan moet ik hem gewoon weg tillen omdat ik mijn ding dan niet kan doen. Hij jammert dan als een baby. Hij gedraagt zich ook zo, Haha. Maar dat komt gewoon omdat hij als baby wordt behandeld door de meiden. Zo gelooft hij echt dat hij er eentje is. Vandaag dus weer even een knuffeluurtje met deze katten man. Wat resulteerde in deze foto’s. Ik heb jullie weer even bij gebabbeld. Zo leren jullie Jacky ook een beetje kennen. Jack is trouwens een Persje. šŸ˜‰

Hoe kwam jij op de naam van jouw huisdier? Just curious..

🌷 Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 Comments

 • Ingrid

  4 april 2018

  Kat met menselijke (mannelijke) karaktertrekjes. Hij is prachtig. Kan me zo voorstellen dat het liefde op het eerste gezicht was.

  Reply
  • Cynthia

   4 april 2018

   Ja, echt een man..Haha.

   Reply
 • Irma

  5 april 2018

  Leuk verhaal over je kat Cynthia. Jack past bij hem vind ik. En ze zijn zo heerlijk eigenzinnig die katten.

  Reply
  • Cynthia

   5 april 2018

   Ah leuk Irma, dat je reageert! Jack past zeker bij hem. Dat eigenzinnige maakt katten echt zoo leuk! X

   Reply
 • Ilona

  7 april 2018

  Hallo mooi poezelig vriendje jack je vrouwtje heeft een mooie naam voor je uitgezocht
  Wel super fijn dat je nu met vrouwtje wil knuffelen heerlijk genieten samen waarom ik knuffel heet weet mijn vrouwtje niet omdat haar jongste zusje mij gevonden heeft in de bosjes en ik de naam al had voor ik bij vrouwtje kwam
  Fijne dag lieverds

  Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in