Waarom schrijf ik?


Goede vraag, waarop ik heel duidelijk en eenduidig kan antwoorden. Iedereen kan dingen op papier zetten. Niet iedereen vind dat alleen even leuk. Ik wel! En vandaag probeer ik zo duidelijk mogelijk in te gaan, op het waarom van mijn schrijven. 

Ik kan mezelf zo kwijt in wat ik schrijf

Eigenlijk is het simpel. Ik schrijf al mijn hele leven dólgraag. Het is mijn ziel en zaligheid. Mijn enorme passie. Wat ooit begon als schrijven in één van de vele dagboeken welke ik erop na hield, is nu uitgemond in een heuse online – daily- storie -site. Maar schrijven houdt nog meer in.

We zijn niet alleen

Met schrijven laat ik zien dat we niet alleen zijn. Ik vertel jullie mijn verhalen. Laat zien dat wij allen onze issues hebben. En zorgen. Maar ook dat wij allen in het bezit zijn van krachten. Mijn kracht is mijn talent. En dat talent is in mijn geval schrijven. Misschien klinkt dat wat arrogant, maar ik weet gewoon waar ik goed in ben. Schrijven is mijn kracht. Mijn manier om me uit  te drukken. Om mijn verhaal te vertellen en jullie je erin te laten herkennen. Ik deel leuke én minder leuke kanten van het leven. Zo ís het eenmaal. Voor iedereen. We zijn samen in wat we ondergaan. Verder is mijn blog er gewoon eentje, die gaat over de alledaagse dingetjes. Gewoon het kneuterige, het gezellige en misschien ook wel het saaie. Saai kan ook heel leuk zijn. Juist omdat iedereen het wel herkend.

Dank jullie wel, lieve lezers

Tot slot wil ik verbinden. Heen en weer contact hebben met volgers. Een band opbouwen. Ik vind het zo mooi, dat dit er al is. Dat velen zich kunnen identificeren met mij, en zoveel dingen die ik bespreekbaar maak herkennen. En dat alles houdt mijn blog in leven. Dus eigenlijk is dit ook weer een bedank blogje voor iedereen. Many many thanks. Voor jullie bezoekjes, reacties én voor het feit, dat jullie mijn passie steunen.

Jullie zijn geweldig!

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

27 Comments

 • Mooier Leven

  22 mei 2017

  En ik denk dat ik voor iedereen wel kan spreken als ik zeg dat het ook heerlijk is om je blogs te lezen! ♡

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Nou, dat vind ik een super compliment. Geweldig bedankt. X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  22 mei 2017

  Ik ben het helemaal met Marloes van mooierleven eens! Ik ben blij dat ik je blog heb leren kennen en hopelijk mogen we nog heel lang van je blijven genieten

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Nou, reken er maar op! Ik blijf bloggen. Dank je wel voor jouw super reactie. Xxx

   Reply
 • Charèl

  22 mei 2017

  Ik vind je zo eerlijk en oprecht! Ik vind het heerlijk!

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Dat ben ik wel inderdaad. Heel lief dat je dat zegt! En super dat je dat heerlijk vind. Kus & een mooie dag.

   Reply
 • Darina

  22 mei 2017

  Heel mooi geschreven! Ik ken je blog pas kort, maar vind het helemaal leuk! Ga zo door!

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Lief Darina, en geweldig te horen. Ik ken jouw blog nog niet en ga je gauw eens een bezoekje brengen. Dank je wel! 😉

   Reply
 • rachel

  22 mei 2017

  ik volg je nog niet zolang maar voelde gelijk goed bij jou en op je blog!! je bent gewoon een heerlijke meid!!! xx

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Ach, wat een lieverd ben je toch. Je weet inmiddels ook dat ik jou een geweldig mens vind. Zo eerlijk en zo’n vechter. Dus dat gevoel is geheel wederzijds! Xxxxx

   Reply
 • ChristaSchrijft

  22 mei 2017

  Ik ben en word blij van jou blog, dus blijf vooral doorgaan!

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Goed te horen, super bedankt! X

   Reply
 • Karin

  22 mei 2017

  Heerlijk herkenbaar! Blijf vooral lekker schrijven 😀

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Zeker weten!! 😉

   Reply
 • Ingrid

  22 mei 2017

  Gewoon een no-nonsens blog. Gezellig, eerlijk, vrolijk roze en soms ontroerend om te lezen. Oh…. en er staat altijd een kopje koffie klaar. Ook fijn:)

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2017

   Fijn dat je het zo ervaart. Allemaal mooie complimenten weer hier! Hartstikke bedankt. Geniet van je vakantie weekje trouwens. Je hebt prachtig weer. 🙂 🙂

   Reply
 • Marja Jager

  23 mei 2017

  Lees je blog altijd met veel plezier.Jij hebt de gave om mensen het bijzondere in ‘gewone’dingen te laten zien.

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2017

   Lief Marja. Dat is precies de bedoeling van mijn Blog. De kleinste dingen zien en hiervan genieten. Fijn dat dit ook zo overkomt! Veel liefs & bedankt. X

   Reply
 • Ik vind het heel leuk om je blogs te lezen en ook de interactie die we hebben. Dus jij ook bedankt! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2017

   Leuk is die interactie hé? Dank je Irene!

   Reply
 • Sheila

  23 mei 2017

  Ik vind het hier altijd leuk en gezellig lezen. Ook fijn dat je zo open bent en eerlijk schrijft. En inderdaad.. de interactie maakt dat af. Ik vind het super dat je ook mijn blog bezoekt en daar inhoudelijke reacties achter laat. Daar word ik altijd erg blij van en dat komt dus mede door jou! Keep up the good work!

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2017

   Kippenvel van jouw reactie. Het raakt me dat je vind dat ik open en eerlijk schrijf en je het hier gezellig vind. Fijn dat je mijn inhoudelijke reacties op jouw blog ook waardeert. Ik steek daar veel tijd in, omdat ik het belangrijk vind! Thank you babe! X

   Reply
 • Dewi

  23 mei 2017

  Jouw blog is eigenlijk een soort huisje waar ik zo af en toe kom neuzen. Heel gezellig en vriendelijk. Het voelt als echt. Ik kom er graag. X

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2017

   Wat fijn. Het is ook echt, en daarom zo huiselijk. Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg