Waarom ik zo blij word van Wish Chopard

 

Dat ik hartstikke blij word van geuren, ja dat weten jullie wel. Vandaag deel ik echt één van mijn favorieten, welke ook nog eens mega budget is. Houd je van zoet? Ben je graag bon-bon? Lees dan zeker even mee!

Bon inwisselen

Ik vind het echt heerlijk wanneer ik mezelf omhul met zoete geuren. Zodat ik erbij loop als cupcake-je, waarbij ik mezelf het liefst de hele dag ruik. Met deze geur kan dat. Ik: zeikerd 1e klas als het aankomt op geuren, weet wat ik zeg! Een luchtje moet voor mij aan deze eisen voldoen. Nu kreeg ik op mijn afscheid natuurlijk een rijkelijke cadeaubon van ICI Paris. Die ben ik de dag erna meteen gaan inwisselen uiteraard. En tot mijn verrassing stond daar mijn favoriet.

 

Geen geld

Ze is zoet als suikerspin, heeft iets karamel-achtigs, & is warm met een vleugje vanille. Een ware geurexplosie op je huid. En ik 💗love, love, love ervan. De fles alleen al is prachtig en je hebt maar een paar spuitjes nodig. Als ik deze draag, wil je niet weten hoeveel reacties ik erop krijg. Men vind het heerlijk. Ik lach dan altijd in mijn vuistje. Het kost namelijk haast niets! Ik kocht kreeg dit exemplaar voor 13,95 en het bevat 30 ml. Nu in de aanbieding dus bij ICI Paris. Ik keek ook nog even verder voor jullie. Bij Bol.com betaal je 22,95 voor 75 ml. Dat is toch geen geld ladies?

Jullie zien het: ik spat van enthousiasme. Blij met mijn nieuwe geur, waarnaar ik zo naarstig verlangde. Wat ik ook belangrijk vind om te vermelden, is dat veel dure parfums niet kunnen tippen aan hoelang dit zoetje blijft hangen. Oh, en alle credits gaan eigenlijk naar mijn zusje Naomi. Zij liet mij zo’n acht jaar geleden alweer, kennis maken met dit snoepje. En ik was verliefd!

🎀Liefs, een uitermate enthousiaste Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • Rachel

  7 november 2017

  heb hem ook en hij is heerlijk en volgens mij bij de action nog goedkoper ook hihi

  Reply
  • Cynthia

   7 november 2017

   Echt?? Verkopen ze hem ook daar joh?

   Reply
   • racheltjuh

    7 november 2017

    ja!!! geloof dat ik hem toen voor 12 euro heb gekocht

    Reply
    • Cynthia

     7 november 2017

     Zoo, goede tip. Thanxx babe. Grappig dat jij ook dit geurtje hebt!

     Reply
     • racheltjuh

      7 november 2017

      yw!! en ja je kan beter vragen welk geurtje heb je niet hahaha oh ben er zo gek op he

     • Cynthia

      7 november 2017

      Ook al zo verslaafd!? Zonder voel ik me incompleet ofzo..

     • racheltjuh

      7 november 2017

      juist!! ga echt de deur niet uit zonder en anders ligt er nog wel een fles in mijn auto hahah

 • darinanykl

  7 november 2017

  Ik heb deze geur ook! Heerlijk!

  Reply
  • Cynthia

   7 november 2017

   Ja, heerlijk! Een feestje om te dragen.

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  7 november 2017

  Ik kende hem niet, maar ik koop ook bijna nooit geurtjes voor mezelf. Ik krijg ze meestal. Lijkt me trouwens wel een heel lekker geurtje!

  Reply
  • Cynthia

   7 november 2017

   Krijgen is helemaal luxe Irene! 🙂

   Reply
 • Marieke

  7 november 2017

  Deze is ook echt superlekker!!

  Reply
 • roeloveintheair

  7 november 2017

  Wauwie, ken ik niet… maar die prijs! Ga meteen even kijken zo.

  Reply
  • Cynthia

   7 november 2017

   Moet je zeker eens doen!

   Reply
 • Ingrid

  7 november 2017

  Oohh lekkere “luchten”…..ben er dol op. Heb er ook best veel. Oude vertrouwde die ik al jaren gebruik maar ook nieuwe voor de afwisseling.

  Reply
  • Cynthia

   7 november 2017

   Heerlijk hoor! 🙂

   Reply
 • Iris Jonet

  7 november 2017

  Dit geurtje vind ik ook erg lekker !

  Reply
  • Cynthia

   12 november 2017

   Ja, lekker is deze hé?

   Reply
 • Ik heb een staaltje van en het is inderdaad lekker geurtje. Voor de prijs zou ik niet laten liggen. Ik ga kijken naar de site. Thanks voor de tips

  http://dhini.nl

  Reply
  • Cynthia

   8 november 2017

   Graag gedaan!

   Reply
 • Nicole Orriëns

  8 november 2017

  Wat een mooi flesje. Het doet me denken aan de lamp van Aladdin. Leuke bril heb je trouwens op! Zo’n kleur staat mij helaas totaal niet. Het slaat echt dood bij mij.

  Reply
  • Cynthia

   8 november 2017

   Leuke omschrijving van het flesje. Zo had ik het nog niet bekeken. Dank je voor het compliment. Ik wist niet dat jij brildragend bent!

   Reply
 • ilona

  11 november 2017

  mooi en fijn als je zo van luchtjes houdt hier weinig luchtjes door de astma kan ik er niet tegen helaas geniet van je bonbon luchtje en mooi betaal baar knuffels lieve cynthia

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   Dat is jammer, maar gezondheid voorop hoor!! Xxx

   Reply
   • ilona

    12 november 2017

    zeker lieve Cynthia gezond heid is nummer 1 knuffels fijne dag lieverds

    Reply
    • Cynthia

     12 november 2017

     Jij ook Ilona!

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg