Waarom ik niet zo vaak meer op andere Blogs reageer

Hoi lieve mede blogsters. Het is niet dat ik mijn verantwoording nu aan jullie af wil leggen met dit artikel. Maar het is jullie wellicht opgevallen dat ik de laatste tijd minder frequent reageer op andere blogs. Daarover doe ik vandaag even mijn verhaal. 

Ik kon voorheen actiever zijn op andere Blogs

Dit blog bestaat bijna twee jaar en sinds een half jaar heb ik er mijn bedrijf van gemaakt. Een theelepel geluk is niet enkel & alleen nog een blog, maar inmiddels heb ik onder deze naam ook een webshop gehuisvest met nieuwe vintage kleding. Super cool allemaal. Maar goed, voordat dit het geval was merkte ik dat ik vele malen actiever was en kón zijn op andere blogs. Er was simpelweg meer tijd en energie om dit te doen. De laatste tijd merk ik dat het me wat moeizamer afgaat. En dat is natuurlijk best heel logisch, aangezien mijn shop (waar ik een succes van ga maken) al mijn tijd opslokt. Natuurlijk kan ik mijn eigen werk wel indelen, maar je staat er versteld van hoeveel tijd er omgaat in naamsbekendheid verwerven, adverteren, de administratie bijhouden en het verwerken van bestellingen.

Prioriteit

Het is dus absoluut geen desinteresse. Maar mijn webshop heeft eerlijkheidshalve prioriteit. Bloggen is nog steeds mijn grote passie en ik zorg er dan ook voor dat ik op bijna dagelijkse basis een artikel klaarzet. Daarnaast probeer ik zoveel als lukt op andere blogs te reageren. Maar het lukt mij helaas niet meer elke dag. Zoals ik toen deed. Mijn webwinkel moet mij en ons namelijk gaan onderhouden, dat is het plan. En daar gaat even alle energie naartoe.

 

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • Victor

  30 januari 2018

  Dat is toch begrijpelijk. Je zal zien dat wanneer alles op orde is en jouw shop op rolletjes rijdt, je weer meer tijd zal hebben om op anderen te reageren. Is nu een kwestie van prioriteiten stellen. Komt goed hoor :-))

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   Wat een lieve en begripvolle reactie van mijn Hubbie. Heel fijn. Ik denk dat iedereen die het leest, het begrijpen zal! Maar ik vond het wel even fijn om anderen te laten weten dat het niets persoonlijks is.

   Reply
   • Victor

    30 januari 2018

    Tuurlijk meissie!!

    Reply
    • Cynthia

     30 januari 2018

     Kusss

     Reply
 • Darina

  30 januari 2018

  Heel begrijpelijk! Xx

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   Dank je!!

   Reply
 • Nancy

  30 januari 2018

  Is toch logisch! It’s all about priorities!

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   Juist Nancy!!

   Reply
 • Michelle

  30 januari 2018

  Ja hoor, heel logisch! Lekker je ding doen, komt vanzelf wel weer.

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   Precies!

   Reply
 • Marieke

  30 januari 2018

  Heel herkenbaar hoor. Hier ook gewoon te druk om het bij te houden. X

  Reply
  • Cynthia

   31 januari 2018

   Wel fijn dat het herkenbaar is, Marieke!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  30 januari 2018

  Ook hier heel herkenbaar. Andere dingen gaan soms gewoon voor en dat is heel begrijpelijk. Gewoon lekker je ding blijven doen. We of tenminste ik blijf je gewoon volgen hoor. Heerlijke avond

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   Dat is fijn om te horen. Jij ook een fijne avond!!

   Reply
 • Ingrid

  31 januari 2018

  Drukke (andere) baan, drukke webshop, gezin, onderhoud van overige familie, huishouden. Wie zal er iets over kunnen zeggen dat je vaak geen tijd hebt om te reageren.
  Volgens mij doe je het super goed hóór lieve Cynthia. En ik denk dat iedereen het ook wel snapt. Lijkt mij:)

  Reply
  • Cynthia

   31 januari 2018

   Ach, wat een warme reactie toch weer. BEDANKT!

   Reply
 • Roelina

  31 januari 2018

  Het is je vergeven hoor, logisch gevolg, herkenbaar ook. Bovendien heb ik veel liever dat je je tijd stopt in die kekke jurkjes 😉

  Reply
  • Cynthia

   31 januari 2018

   En dát is wat ik doe! XX

   Reply
 • Rachel

  1 februari 2018

  nou bullshit…. ik eis gewoon dat je elke dag bij mij komt lezen en ja ook nog een comment achterlaat ja….haha nee hoor meis ik herken het zeker wel!!! xx

  Reply
  • Cynthia

   1 februari 2018

   Haha! Fijn dat he het herkent. Druk, druk, druk he?!… x

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  2 februari 2018

  Ik snap het wel hoor, er zitten maar 24 uur in een dag en die zijn zo voorbij. Ik reageer ook minder dan vroeger.

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2018

   Leuk dat je dan wel even hier reageert!!

   Reply
 • Jessica J.

  4 februari 2018

  Ik snap het, hoor. Er zijn gewoon zo ontzettend veel blogs. Soms is het lezen en reageren nu eenmaal moeilijk te combineren met een huishouden, fulltimebaan, sociaal leven en eigen blog.

  Reply
  • Cynthia

   4 februari 2018

   Gelukkig maar ;). Het leven is heel druk! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in