Wanneer mag het gips eraf??

gips

Mijn mannetje en ik zijn aan elkaar gewaagd. Altijd geweest. Qua discussies, maar ook wat betreft humor. De laatste tijd begint hij weer wat praatjes te krijgen. Een goed teken. En bovendien: van hem kan ik het (inmiddels) hebben. 

Zal ik mijn handtekening op het gips zetten?

Zo lagen we onlangs in bed en lag ik met 1 been omhoog. Ik keek ernaar en dacht: sjee wat wit. Net melk. Victor zag dit kennelijk. Vanuit het niets zei hij dan ook: Wanneer mag het gips eraf? Zal ik mijn handtekening erop zetten? Echt ik moest zo lachen. Dat is mijn oude Vic. De gevatte, de humoristische, de mafketel. Vroeger had hij me echt gehad. Ik was beslist woest geworden als hij dit 20 jaar geleden had gezegd. Ik was vroeger namelijk erg onzeker over mijn witte huid. Ik ben opgegroeid in een tijd met zonnebanken en met het idee dat wit lelijk was. En ik ben écht wit. Iedereen deed in die tijd de grootste moeite een kleurtje te krijgen. Ook ík dook geregeld onder de zonnebank. Of ik liep weer eens apetrots (jawel) als Oempaloempa over het strand. Stinkend naar zelfbruiner van de avond ervoor. Met van die oranje handpalmen. Oh, echt vreselijk. Heel zonde overigens, dat ik mezelf niet gewoon mooi vond zoals ik was. Met benen als gips.

Ooit is hij ervoor gevallen

Ik heb dus even hard gelachen. Om die opmerking van lief. Waarvan ik weet hoe anders het zit. Hij viel juist ooit voor dit gips. En vind mijn kleur nog altijd prachtig. Hij heeft het zo vaak gezegd en ik kon hem niet geloven. Wuifde het dan weg. Het kon gewoon niet waar zijn, dat iemand dat vond. Gelukkig geloof ik hem inmiddels wél. En mag hij grollen over mijn kleur. Het is goed hoor schat. Want over jou maak ik ook weer dolletjes. En dat is heerlijk.

Morgen is het weer Outfit-Tijd. Kom je ook?

Liefs Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

36 Comments

 • Mooier Leven

  29 maart 2017

  Ah een mede bleekscheet hier!! Mijn melkflesjes waren vroeger ook voor mij een schaamte puntje, maar inmiddels ben ik trots. Mooi wit is niet lelijk! Een mooi kleurtje overigens ook niet hoor, maar het is inmiddels geen bron van frustratie meer liefs!

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   Ik vind wit inmiddels ook gewoon mooi hoor, Marloes! Dank je, liefs ❤

   Reply
 • Marieke

  29 maart 2017

  Wat een heerlijk moment moet dat zijn geweest! <3

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   Zalig Marieke. Echt!! Xx❤

   Reply
 • My happy kitchen

  29 maart 2017

  Heerlijk als je zo ver bent gekomen dat je zo happy met jezelf kunt zijn. Dat is in ieder geval één voordeel van ouder worden!

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   Absoluut! X

   Reply
 • bonsje

  29 maart 2017

  Ik ben blij met mijn witte velletje ❤ het word nou eenmaal niet bruin en ik wil ook shorts en rokjes dragen

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   Dat mag jij dan ook zeker zijn. Je bent een mooi witje hoor. En witjes mogen ook bloot en kort! Toch? 😉

   Reply
   • bonsje

    30 maart 2017

    absoluut! straks lekker die blote benen in de zon op het balkon 🙂

    Reply
    • Cynthia

     30 maart 2017

     Zalig. Ik wilde het vandaag al. Die melkflessen bloot. Maar ik vind het net iets te fris…

     Reply
 • nicoleveevy

  29 maart 2017

  Haha heerlijk zulke opmerkingen! 😉 En wat ongelooflijk fijn dat het weer uit zich zelf bam zo naar buiten komt rollen! Van de week even heerlijk zitten neuzen op je blog en man wat heb ik een respect voor jullie!! Laat dat gips maar lekker zitten.. hij houd ervan! 😉 X

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   Ach wat lief. Wat een mooi berichtje zo even. Je bent een schat. Dikke kus. X

   Reply
 • Esperansa

  29 maart 2017

  Gips of geen gips, gelukkig zijn we allemaal mooi zoals we zijn.
  En anders mag je ook wel wat van mijn kleurtje lenen hoor, hihi!

  Reply
  • Cynthia

   30 maart 2017

   Helemaal waar Esperans. Onthou dat maar goed! Dikke kus mama. X

   Reply
 • benthebemelman

  29 maart 2017

  Ahh, zo fijn dat het weer begint te komen . Dat klinkt als een heel fijne soort humor!

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   Ik ben er heel dankbaar voor, dit soort momenten! En het is een heerlijke humor. Mijn man en ik delen dezelfde! 🙂

   Reply
 • Esperañsa

  29 maart 2017

  Gips of geen gips, gelukkig zijn we allemaal mooi zoals we zijn!
  En anders mag je wel wat van mijn kleurtje lenen hoor, hihi x

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   We zijn zeker mooi zoals we zijn. Vergeet dat nooit dochter. Jij ook met je mooie, bruine kleur! Bedankt voor jouw lieve en mooie reactie!! Xxxxsisss

   Reply
 • Ingrid

  29 maart 2017

  Ah…..wat zijn jullie voor elkaar gemaakt. Be proud…….op alles.

  Reply
  • Cynthia

   29 maart 2017

   Wat lief. Het is echt zo. En ik ben erg trots!!! Dank je wel Ingrid. Xxx

   Reply
 • Ilona

  30 maart 2017

  Wat mooi en goed om te lezen dat jullie zo’n mooie relatie hebben. Dat je hier nu om kan lachen super je bent een mooie lieverd cynthia kanjers ga zo door mooi stel samen fijne dag knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   30 maart 2017

   Ah dank je wel Ilona! Je bent een schat en ik geef je bij deze een dikke knuffel terug hoor! Fijne dag.

   Reply
 • Aneta

  30 maart 2017

  Haha mijn vriend kan ook van dat soort grapjes maken. Ik ben op zich niet echt wit, tenminste dat zegt hij, als ik weer aan het klagen ben dat ik er als een lijkje uit zie Zonnebanken ga ik echt 1x per half jaar

  Reply
  • Cynthia

   30 maart 2017

   Lachen toch? En een enkel keertje zonnebanken zal zo slecht niet zijn.. xxxxjes

   Reply
 • rachel

  30 maart 2017

  nou geloof het of niet maar vroeger was ik bleekscheet first class!! toen onder de zonnebank gegaan en nu altijd wel een kleurtje 😀
  maar oh moest ff lachen om je verhaal meis hahaha, mag het gips eraf moahaha mijn god

  Reply
  • Cynthia

   30 maart 2017

   Gekke vent heb ik Rach!! Ik ben blij om die praatjes. Door de zonnebank krijg je wel meer pigment. Ik heb meer als vroeger. Dikke kus voor jou, het zonnetje schijnt. 🙂 🙂 🙂

   Reply
   • rachel

    31 maart 2017

    hahah ja heerlijk toch een gekke vent hebben 😀 en ja ik weet het van de pigment, maar ik kan zeg ook niet normaal in de zon buiten, ja 15 min en dan moet ik al weer rennen omdat ik anders brandwonden krijg!! dus zonnebank is een uitkomst 😀 xxxx

    Reply
    • Cynthia

     31 maart 2017

     Zo, dat is heftig! Dikke kus. X

     Reply
 • Gera

  30 maart 2017

  Hahaha, mijn kerel kan ook zo vreselijk bijdehand zijn. Maar net wat je zegt, ooit is hij erop gevallen…Ik kan me dat soms ook moeilijk voorstellen! Fijn dat zijn humor terug komt, goed teken! xxx

  Reply
  • Cynthia

   30 maart 2017

   Jouw man ook al?! Zeker fijn Gera. ❤

   Reply
   • Gera

    30 maart 2017

    Volgens mij vallen wij vrouwen nu eenmaal op bijdehante kerels 😉

    Reply
    • Cynthia

     30 maart 2017

     Ja dat zeker! Mannen met pit.

     Reply
 • Roelina

  31 maart 2017

  Fijn dat ie weer zijn oude humor terugkrijgt, dat is 1. En wit is gewoon mooi 🙂 Ik ben ook spierwit, je kijkt er bijna doorheen. Bruin word ik ook niet, wel rood helaas.

  Reply
  • Cynthia

   31 maart 2017

   Wit is mooi he? Vind ik nu ook. Ik ben er ook erg gelukkig mee. Inmiddels wordt ik wel bruin, maar ik verbrand gauw. X

   Reply
 • michelleweijers

  31 maart 2017

  Ik krijg ook regelmatig grappen als dat mijn benen licht geven en dat soort dingen. Kan er altijd wel om lachen 🙂 Minder is als ze vragen of er iets is of dat ik soms ziek ben (hoezo? ‘Je bent zo wit’ is dan het antwoord). Achja, er zijn ergere dingen 😉
  Prachtige blog heb je overigens! Heel puur en open, mooi!

  Reply
  • Cynthia

   31 maart 2017

   Hey Michelle! Hoe lief. Wat een leuke reactie op mijn blog. Ik kom ook bij jou kijken;) Fijn dat je kunt lachen om dat soort grappen. Wit is gewoon mooi op haar eigen manier! 😉

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg