Een hoeraatje voor de appeltjes jurk uit mijn Tante Betsy Webshop

Vandaag belicht ik één schatje uit mijn Tante Betsy webwinkel & laat ik haar stralen. Maak kennis met de zeer zoete, lieve, & schattige appeltjes jurk “Ola Little Apple Red”.

Deze cupcake laat je stralen

Déze jurk vind ik echt helemaal het einde. Dat vind ik trouwens van bijna álle jurkjes van tante Betsy. Maar deze heb ik toch wel in mijn hart gesloten. Zij straalt zoetigheid uit, cuteness. Liefde in een jurk. Het is er eentje waarin je je kunt vertonen op je kleine nichtjes verjaardag (óf die van je neef), maar óók waarmee je zoete broodjes bakt in de keuken. Waarin jij de stralende huisvrouw kunt zijn. En waarmee je bij je moedertje op de koffie of thee gaat. Waar je ook heen zult gaan: deze lieverd zal je doen stralen! Als roze cupcake, als zoet gebakje. Maar bovenal als mooie vrouw. Wat is het toch heerlijk om te weten dat je er mooi uitziet!

Te koop in mijn shop

De stof van deze jurk is gemaakt van 95% katoen en 5% elanstane. De print is rood/roze met een dito kleur appeltjes. Tevens is het stofje dik en zwaar van kwaliteit. Hierdoor tekent het niet. Door de band kun je je taille mooi accentueren & jouw vrouwelijkheid extra benadrukken. Deze schoonheid is te koop in mijn webshop en je vind haar, door hierop te klikken. Naast deze schoonheid vind je in mijn lieve winkeltje nog veel meer snoepigs. Snuffel maar eens op je gemakje rond. Ik zal je verwelkomen met hete koffie & thee. Op de homepage van deze blog, vind je tevens een ingang naar mijn shop, net als onderaan elk blogje. Mocht je nú een bestelling plaatsen in mijn winkeltje, dan ontvang je een zeer schattig kettinkje cadeau.

Was advies

Om dit absolute plaatje zo mooi van kleur te houden, adviseer ik het volgende:

 • Gebruik een mild fijnwasmiddel
 • Was haar binnenstebuiten op 30 graden
 • Hang de jurk vervolgens te drogen (en maak nooit gebruik van de droger)

Wat ben ik toch blij dat ik kennis heb mogen maken met dit geweldige merk jurkjes. Ze heeft een vintage uitstraling & geeft tevens het ‘ huisvrouwen gevoel’ terug uit vroegere tijden. Toen alle mama’s nog thuis waren!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

21 Comments

 • Mooier Leven

  19 september 2017

  Echt een heel schattig jurkje ♡ zo leuk om te lezen met hoeveel passie je een jurkje kan beschrijven ♡♡♡

  Reply
  • Cynthia

   19 september 2017

   Dank je!! Ja, het voelt helemaal zoals ik het omschrijf. Fijn dat het dan ook nog eens zo overkomt!! Xx Een fijne dag!

   Reply
 • ilona

  19 september 2017

  zo schattig staat je goed lieve cynthia mooi geschreven en zo leuk om te zien dat je eerste pakketje op de post is succes fijne dag lieverds knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   19 september 2017

   Wat een lieve reactie. Dank je Ilona! Knuffels terug hoor. X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  19 september 2017

  Staat je heel mooi! Heerlijk ook om te lezen dat je de jurkjes met zoveel passie omschrijft. Topper!

  Reply
  • Cynthia

   19 september 2017

   Dank je wel meis! Fijn dat mijn passie leesbaar is!!

   Reply
 • Roelina

  19 september 2017

  Staat je goed! Ik heb een ander favorietje, ben benieuwd wat je daarover gaat schrijven mocht ie langskomen

  Reply
  • Cynthia

   19 september 2017

   Nu ben ik toch wel erg benieuwd naar jouw favoriet!

   Reply
   • Roelina

    19 september 2017

    Ik ben heeul erg in luv met de Mollie Butterfly… 🙂

    Reply
    • Cynthia

     19 september 2017

     Jaaa, die is zoo stijlvol ook!!

     Reply
 • Ingrid

  19 september 2017

  Je schrijft er zo passievol en vooral trots over. Ik ga me bijna schuldig voelen als ik een kopje koffie neem zonder een bestelling te plaatsen.
  Ik vind de jurkjes beeldschoon maar met m’n 1.56 M en te zware dikke billen doe ik het toch niet. Hopelijk no hard feelings. Maar jou zo een beetje kennende (al is het via je schrijfsels) denk ik het niet, lieve Cynthia.

  Reply
  • Cynthia

   19 september 2017

   Ik voel me inderdaad erg trots al verkoper ervan! Tuurlijk ben je vrij om het niet te doen. Túúrlijk No hard feelings!! Misschien durf je het ooit wel aan! Liefs.

   Reply
  • Susan vh Tante Betsy blog

   19 september 2017

   Hier nog iemand met dezelfde lengte 1.57m met buste en heupwijdte van ongeveer 114 cm en taille draag ik maat L bij Tante Betsy. Okay ik pers me erin, ze staan nu eenmaal bij mij het mooist strak aan mijn weelderige lijf ;). En vallen daardoor op knielengte :). Warme groetjes van Susan

   Reply
   • Cynthia

    19 september 2017

    Superleuk dat je dit even vermeld, lieve Susan!

    Reply
   • Cynthia

    19 september 2017

    Super Bedankt Susan. Ik zie dat je mijn webshop hebt toegevoegd aan jouw lijst met Tante Betsy verkoop punten!! Xxx

    Reply
 • Rachel

  19 september 2017

  hij is heel cute meis 😀

  Reply
  • Cynthia

   19 september 2017

   Dank je Rachel!!

   Reply
 • Nicole Orriëns

  19 september 2017

  Ah, mijn favoriete combinatie: katoen met elasthan! Beter wordt het niet. Ik vind de jurkjes van Tante Betsy altijd superleuk, maar wel erg prijzig helaas.

  Reply
  • Cynthia

   19 september 2017

   Ze zitten zalig inderdaad. En de printjes zijn om te zoenen!!

   Reply
 • Darina

  19 september 2017

  Wat een leuke beschrijving van dit mooie jurkje!

  Reply
  • Cynthia

   20 september 2017

   Super bedankt!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg