Wat moeten we vanavond nu weer eten?


De dagelijkse vraag die ik mezelf stel. Maar voor vandaag ben ik eruit! Lees gauw verder & Get Inspired. 

Want: dít eten wij

Chili con Carne met kidneybonen. En ik maak er Tzatziki bij. Dat klinkt misschien wel heel Grieks ten opzichte van een Mexicaanse schotel. Maar het smaakt een beetje als crème fraíche. Het is alleen een stuk 🎟 magerder. Ik heb er zin in! De geuren & smaken. Het huiselijke..

Tzaziki maak je met:

  • Griekse yoghurt
  • Knoflook
  • Olijfolie
  • 1 Komkommer
  • Zout & peper
  • Italiaanse kruiden

Roeren & klaar!

Wat eet jij vanavond? 

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

  • Ingrid

    12 juni 2017

    Ohhhh ik ben dol op zelf gemaakte tzaziki. Mmm
    Wij gaan straks even een hapje Indonesisch eten buiten de deur:)

    Reply
    • Cynthia

      12 juni 2017

      Ik had het nooit eerder gemaakt. Maar het smaakt echt zoals bij de Griek (al zeg ik het zelf). Oh heerlijk. Als je me dat had gezegd vóór ik ging eten, was ik spontaan met jullie meegegaan. Whaha! Eet smakelijk jullie & veel plezier!

      Reply
  • Mooier Leven

    12 juni 2017

    Lekker zeg! Wij aten een Italiaanse bol met little gem sla, tomaat en zelfgemaakte pulled chicken ♡

    Reply
    • Cynthia

      12 juni 2017

      Zoo, dat klinkt ook niet verkeerd. En lekker makkelijk, lijkt me.

      Reply
      • Mooier Leven

        12 juni 2017

        Heel makkelijk! Helemaal nu ik heb ontdekt dat je de kip niet met de hand helemaal uit elkaar hoeft te pluizen maar dat je dat gewoon met de handmixer kunt doen!!

        Reply
        • Cynthia

          12 juni 2017

          Ooh, nog slimmer. Doe je dat in gare ‘toestand’?

          Reply
          • Mooier Leven

            12 juni 2017

            Ja, de kip gewoon koken in bouillon, even af laten koelen en dan een minuutje de handmixer er op en klaar!! Dan natuurlijk lekker marineren en laten staan tot je gaat eten en dan even opbakken. Heerlijk!

          • Cynthia

            12 juni 2017

            Heerlijk. Iets voor mij. Ik houd namelijk niet van heel grote brokken vlees.

          • Mooier Leven

            12 juni 2017

            Ben ik ook niet dol op, dus dit is ideaal!

          • Cynthia

            12 juni 2017

            Absoluut. Wellicht een ideetje voor jou om eens als blog te delen. 😉

          • Mooier Leven

            12 juni 2017

            Haha ik zei het net tegen mn man, waarschijnlijk een nieuwe kookvideo 🙂

          • Cynthia

            12 juni 2017

            Nice!!!

  • Ik heb deze middag een slaatje met taboulé en hummus gegeten… best wel wat calorieën dus!
    Vanavond maakte ik voor de kinderen pannenkoek met aardbei en at ik zelf één pannenkoek en aardbei.

    Reply
    • Cynthia

      12 juni 2017

      Balansen na wat meer calorieën. Goed idee. En humus. Oooooh, ik hartje ervan!!

      Reply
  • rachel

    12 juni 2017

    lekker!! wij aten gebakken eitje en ik at er antipasti bij

    Reply
    • Cynthia

      12 juni 2017

      Heerlijk ook!!

      Reply
  • Marieke

    12 juni 2017

    Klinkt goed, op de kidneybonen na dan!
    Wij aten een gekookte aardappel met spinazie en speklapjes.

    Reply
    • Cynthia

      12 juni 2017

      Oh lekker Nederlands!!

      Reply
  • Florentine

    14 juni 2017

    Wat een leuk idee om een een blogje te laten zien wat je ’s avonds eet. Ik vind de combi van chili con carne en tzaziki heel erg leuk! Lijkt me lekker.
    Liefs <3

    Reply
    • Cynthia

      14 juni 2017

      Dank je wel. Dat is ook heel lekker!! Xxxjes

      Reply

Geef een reactie


Volg

Volg